Category: Debat

1 … 397 398 399 400 401 … 1,648 3990 / 16471 POSTS
Ja regjistrimi origjinal që zbardh ekzekutimet në bulevard! “Strasburgu” detyron SPAK të nisë hetimet për “21 janarin”: Provat e FBI rrezikojnë të zhduken

Ja regjistrimi origjinal që zbardh ekzekutimet në bulevard! “Strasburgu” detyron SPAK të nisë hetimet për “21 janarin”: Provat e FBI rrezikojnë të zhduken

Nesër shënohen 13 vjet nga 21 Janari i vitit 2011. Kjo ngjarje e rëndë është konsideruar si një ndër krimet më të rënda shtetërore, në trajektoren e h [...]
Sharlatan! Berisha e ka një status, mos e mbani me gajret se po e merrni në qafë!

Sharlatan! Berisha e ka një status, mos e mbani me gajret se po e merrni në qafë!

Jashtë çdo logjike informimi, mediat shqiptare, natyrisht gjirizet mediatike, në çdo lajm që publikojnë për plakun Berisha, nuk harrojnë kurrë që ta e [...]
Nul Moka në rolin e kryefoltoristit tregon misionin e tij: Mblidhemi prej 20 ditësh në shi e në të ftohtë te “Rruga e Shpresës”, për t’i thënë Doktor Berishës se nuk është vetëm

Nul Moka në rolin e kryefoltoristit tregon misionin e tij: Mblidhemi prej 20 ditësh në shi e në të ftohtë te “Rruga e Shpresës”, për t’i thënë Doktor Berishës se nuk është vetëm

Flamur Noka zhvilloi një takim me kryetarët e degëve të Partisë Demokratike, ku deklaroi se Sali Berisha “sot u pengua që të bënte detyrën, të përfaqë [...]
Luli Basha përveçse kishte humbur ka humbur edhe mendjen, kërkesë qesharake qeverisë: Të ndihmojmë Kosovën me 50 milionë euro për pajisje ushtarake?!

Luli Basha përveçse kishte humbur ka humbur edhe mendjen, kërkesë qesharake qeverisë: Të ndihmojmë Kosovën me 50 milionë euro për pajisje ushtarake?!

Kreu i PD-së Lulzim Basha, në një konferencë për media, është shprehur se të hënën do të depozitojnë në Kuvend një amendament të buxhetit, ku do të kë [...]
Çlirim i Rustem Gjatës nuk të bënë as për të qeshur kur tregon ëndrra me “Sali”: Rama nuk e përballon dot Berishën ndaj edhe e mbyllën brenda

Çlirim i Rustem Gjatës nuk të bënë as për të qeshur kur tregon ëndrra me “Sali”: Rama nuk e përballon dot Berishën ndaj edhe e mbyllën brenda

Sekretari për Çështjet Ligjore në Foltore, Çlirim Gjata i ftuar në studion e Panorama TV, ndër të tjera foli edhe për refuzimin e kërkesës së Berishës [...]
Meta pregatit terenin duke sulmuar SPAK para arrestit: Nuk kam frikë por çfarë nuk pret na vegla e Ramës!

Meta pregatit terenin duke sulmuar SPAK para arrestit: Nuk kam frikë por çfarë nuk pret na vegla e Ramës!

A i trembet Ilir Meta ‘goditjes’ nga SPAK? Kreu i Partisë së Lirisë, tha se nuk ka aspak frikë, por shtoi se nuk habitet pasi sipas tij SPAK merr urdh [...]
Artan Fuga: Gazetarucët pranë opozitës jane autistë! Të më kishin dëgjuar mua s’do katandisej kështu PD

Artan Fuga: Gazetarucët pranë opozitës jane autistë! Të më kishin dëgjuar mua s’do katandisej kështu PD

Artan Fuga thotë se nëse opozita do të kishte lexuar librat e tij, nuk do të ishte katandisur në këtë gjëndje. Profesori filozof, ndërsa replikon m [...]
Berisha në arrest shtëpie, Meta e paska nxjerrë këmbën nga rrethi: E përshëndeta para disa ditësh, i kam shprehur solidaritet të plotë

Berisha në arrest shtëpie, Meta e paska nxjerrë këmbën nga rrethi: E përshëndeta para disa ditësh, i kam shprehur solidaritet të plotë

Ilir Meta është në krah të Sali Berishës, në hetim për korrupsion pasiv për aferën Partizani, nën masën e sigurisë ‘arrest shtëpie’. Në një konfer [...]
Deputetët e grupit Foltore hyjnë në sallë  duke zënë karriget përpara fillimit të seancës: Nga nesër zhvillohet në sallë të papërcaktuar mbledhja e Komisionit për Reformën Zgjedhore! Ja kalendari

Deputetët e grupit Foltore hyjnë në sallë duke zënë karriget përpara fillimit të seancës: Nga nesër zhvillohet në sallë të papërcaktuar mbledhja e Komisionit për Reformën Zgjedhore! Ja kalendari

Zbardhet kalendari i punimeve të komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore i cili ishte parashikuar të niste sot por u bllokua nga deputetët e Bard [...]
Zgjohet Çani “tradhton” Belerin: Sot Rama është më i fuqishëm se Mitsotakis! Gjithë BE-ja është me të dhe kundër Greqisë

Zgjohet Çani “tradhton” Belerin: Sot Rama është më i fuqishëm se Mitsotakis! Gjithë BE-ja është me të dhe kundër Greqisë

Arian Çani tha se kryeministri Edi Rama ka më shumë mbështetje se presidenti i Greqisë Kyriakos Mitsotakis. Sipas Çanit deri më tani nuk ka dalë as [...]
1 … 397 398 399 400 401 … 1,648 3990 / 16471 POSTS