Category: Debat

1 399 400 401 402 403 1,624 4010 / 16236 POSTS
Spahiu: E paprecedent! Berisha kontrollon 90% të hapësirave televizive! Vilat…

Spahiu: E paprecedent! Berisha kontrollon 90% të hapësirave televizive! Vilat…

Juristi Kreshnik Spahiu tha në një intervistë për Euronews Albania se Sali Berisha kontrollon 90% të hapësirave televizive. Sipas Spahiut, është e [...]
Habit shkrimtari amerikan, zbulon ku fsheh Fatos Nano më 14 shtator kur  turma e terroristëve të Saliut sulmoi Kryeministrinë

Habit shkrimtari amerikan, zbulon ku fsheh Fatos Nano më 14 shtator kur turma e terroristëve të Saliut sulmoi Kryeministrinë

Është debatuar shpesh ku u fsheh Fatos Nano pas sulmeve të 14 shtatorit të vitit 1998? Historiani Fred Abrahams, në librin e tij për Shqipërinë shkrua [...]
Shkëlzen Berisha tentoi t’i merrte 60 milionë dollarë ! Juristi Romeo Kara: Ja kush është personi kyç në SHBA që ka në duar prova tronditëse për aferën e Gërdecit!

Shkëlzen Berisha tentoi t’i merrte 60 milionë dollarë ! Juristi Romeo Kara: Ja kush është personi kyç në SHBA që ka në duar prova tronditëse për aferën e Gërdecit!

Juristi i njohur, Romeo Kara ka folur për zhvillimet e fundit në drejtësinë shqiptare. Në një intervistë për gazetën “SOT”, ai ka komentuar dhe situat [...]
“Unë duhet të isha në burgim të përjetshëm sot”! Topi: Berisha më bëri gjyq për 21 Janarin

“Unë duhet të isha në burgim të përjetshëm sot”! Topi: Berisha më bëri gjyq për 21 Janarin

Ish-Presidenti Bamir Topi i ftuar në News 24, u pyet edhe për ngritjen e akuzave nga SPAK për ish-kryeministrin Sali Berisha dhe bashkëshortin e vajz [...]
Tjetër përgënjeshtrim i Jamarbër Malltezit: Nuk janë kulla, por 17 pallate! Përgjigjet Carlo Bollino

Tjetër përgënjeshtrim i Jamarbër Malltezit: Nuk janë kulla, por 17 pallate! Përgjigjet Carlo Bollino

Sulmet e familjes Berisha dhe bashkëpunëtorëve të tyre politikë përmës shpifjeve dhe etiketimeve ofenduese nuk ndërpriten ndaj gazetarit Carlo Bollino [...]
Si u bë që as në Kosovë e as në Shqipëri asnjë rrugë e asnjë shesh nuk u quajtë me emrin e ish-kryeministres turke, Prof. Dr. Tansu Çiller?

Si u bë që as në Kosovë e as në Shqipëri asnjë rrugë e asnjë shesh nuk u quajtë me emrin e ish-kryeministres turke, Prof. Dr. Tansu Çiller?

Nga Profesor.Mustaf Bajrami Si u bë që as në Kosovë e as në Shqipëri asnjë rrugë e asnjë shesh nuk u quajtë me emrin e ish-kryeministres turke, Pro [...]
Avokati amerikan flet me shifra, zbulon sa i kushton shqiptarëve “ëndrra amerikane”

Avokati amerikan flet me shifra, zbulon sa i kushton shqiptarëve “ëndrra amerikane”

Avokati Gary Yerman ishte këtë të premte i ftuar në një intervistë për “Good Morning Albanians” ku ka treguar se sa mund t’i kushtojë një shqiptari, “ [...]
Bardhi tallet me Saliun e nxjerr publikisht gënjeshtarë: Dumani ka integritet s’pyet për Ramën, as në takim nuk i shkon po nuk e thirri zyrtarisht

Bardhi tallet me Saliun e nxjerr publikisht gënjeshtarë: Dumani ka integritet s’pyet për Ramën, as në takim nuk i shkon po nuk e thirri zyrtarisht

Gazment Bardhi gardualisht po na habit se si është kthyer si një Sali i vogël, me vese ulërima që i dalin si piskam nga zëri i tij burragrua, dje ka f [...]
Hë Sali ja çove supen dhëndrit? More në qafë gjithë këto vajza të reja! Berisha destabilzohet dhe ulëret: Mos i ndërze deputetët, palaço

Hë Sali ja çove supen dhëndrit? More në qafë gjithë këto vajza të reja! Berisha destabilzohet dhe ulëret: Mos i ndërze deputetët, palaço

Mes tensioneve në sallën e Kuvendit të Shqipërisë, ku nuk kanë munguar përplasjet edhe fizike mes deputetëve të opozitës dhe të shumicës, Sali Berisha [...]
amarbër Malltezi, letër nga burgu si Profesor, Doktor. I përgjigjet Carlo Bollino

amarbër Malltezi, letër nga burgu si Profesor, Doktor. I përgjigjet Carlo Bollino

Dhëndri i Sali Berishës, Jamarbër Malltezi, ka reaguar për herë të parë nga burgu pas një shkrimi te Shqiptarja.com të botuar në datë 28 tetor me titu [...]
1 399 400 401 402 403 1,624 4010 / 16236 POSTS