Category: Debat
Takimi në Shkup, kryeministri maqedonas fton Ramën dhe Vuçiçin, pritet të marrë pjesë edhe Bini
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski do të jetë mikpritës i takimit të liderëve të Ballkanit Perëndimor, kush [...]
Perla nga “avokotët” qesharak të Saliut: Me masë arresti të lejohet të shkoi në parlament?! SPAK i përgjigjet: “Pa merak”, policia do e shoqërojë të enjten për ta marrë në pyetje
Avokatët e Sali Berishës i janë drejtuar me kërkesë zyrtare SPAK-ut, për të marrë leje që ish-kryeministri në arrest shtëpie, të marrë pjesë në seanca [...]
“Ishte frymëzuesi i klasës”! Blendi Gonxhja tregon njohjen me Edi Ramën: Ja pse u largova nga PD
Blendi Gonxhja, i cili ka marrë dje detyrën si ministër i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, ka folur për marrëdhënien me kryeministrin Edi Rama dhe [...]
“Kujdes! Nuk do të jesh gjithmonë kryeministër”, Bamir Topi rrëfen paralajmërimin që i kishte bërë Berishës 16 vite më parë
Ish-presidenti Bamir Topi ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes nga Bruna Çifligu nga ku foli për situatën politike në vend. Ai u ndal te ndryshimet kus [...]

“Rama më erdhi në emision me një hekur dhe drejtonte ndriçimin nga vetja”! Fevziu: Ai të “fshin” po të dojë, por me Veliajn nuk e ka të thjeshtë
Blendi Fevziu ka qenë i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", ku ka folur për Edi Ramën dhe pushtetin e tij, i cili sot është thuajse absolut në Shqi [...]
B-ja që zëvëndësoi Berishën… me “piskama”
Nisja e sezonit të ri parlamentar ishte, ashtu siç viti që u la pas, në mënyrën më të keqe të mundshme. Risia e mosqënies së Berishës aty, ngujuar me [...]
Arian Haxhi Çani “grekofoni” nga Mashkullora “dorëzohet”: Edi Ramën nuk e mund dot askush
Grekofoni përkthyes Haxhi Arian Çani tani është bërë edhe politolog dhe parashikues. Ai është shprehur se askush nuk ka mundësi që për momentin t’i zë [...]
Pika e zezë Parrullat ‘No 41 bis’ në Romë e 6 mbështetësve të Berishës, si ato të familjarëve të Cosa Nostrës
Pika e zezë
Duke lexuar pankartin “No 41 bis” duket sikur është grumbullimi i familjarëve të bosëve të Cosa Nostra-s që protestojnë në Romë kundë [...]
Mungoi në Kuvend por del në dritare. Berisha: Luani doli nga strofulla!
Sali Berisha ka munguar për herë të parë në Kuvend dhe këtë nuk e ka përjetuar mirë. Ka dalë në dritaren e shtëpisë ku ndodhet në arrest e ka folur si [...]

Fatos Klosi: Ja të fshehtat e lajmit të kapjes së spiunit shqiptar në Serbi dhe si dështoi plani i NATO për të shkatërruar Serbinë nëpërmjet ndërhyrjes tokësore nga Shqipëria
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar dje lajmin e publikuar dy ditë më parë në mediat serbe për kapjen e një spiunin se [...]