Category: Debat

1 … 398 399 400 401 402 … 1,648 4000 / 16471 POSTS
Marrëveshja Rama-Meloni/ Kryeministri i Bavarisë: Kampet e emigrantëve në Shqipëri, një model i mundshëm

Marrëveshja Rama-Meloni/ Kryeministri i Bavarisë: Kampet e emigrantëve në Shqipëri, një model i mundshëm

talia dëshiron të hapë dy kampe refugjatësh në territorin e Shqipërisë. "Një zgjidhje e tillë vërtet mund të na ndihmojë”, tha kryeministri i Bavarisë [...]
“Sëmundja X më vdekjeprurëse…”, udhëheqësit botërorë në Davos shprehin shqetësimin për shpërthimin misterioz të virusit

“Sëmundja X më vdekjeprurëse…”, udhëheqësit botërorë në Davos shprehin shqetësimin për shpërthimin misterioz të virusit

Sëmundja X është një term që është krijuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), duke iu referuar një sëmundjeje hipotetike që mund të sh [...]
Edi Rama i përgjigjet lehsave të opozitave copë-copë: Koha kur Presidenti udhëhiqte revolucionet imagjinare të opozitës ka mbaruar o mjeran!

Edi Rama i përgjigjet lehsave të opozitave copë-copë: Koha kur Presidenti udhëhiqte revolucionet imagjinare të opozitës ka mbaruar o mjeran!

Kryeministri Rama ka reaguar pas deklaratave të opozitës lidhur me dekretimin që presidenti Begaj i bëri ligjit të mazhorancës për komisionet hetimore [...]
“Shqipëria na duhet në BE”! Weber në takimin e CSU: Bota ndryshon nëse Trump rizgjidhet

“Shqipëria na duhet në BE”! Weber në takimin e CSU: Bota ndryshon nëse Trump rizgjidhet

Kryetari i Partive Popullore Europiane, Manfred Weber, tha se Bashkimi Europian duhet të bëjë çmos për të anëtarësuar sa më shpejt vendet e Ballkanit [...]
Për kë do të votonin sot shqiptarët dhe si do të ndaheshin mandatet parlamentare

Për kë do të votonin sot shqiptarët dhe si do të ndaheshin mandatet parlamentare

Nga Eduard Zaloshnja Nga ekstrapolimi i përafërt i rezultateve të një sondazhi që zhvillova për Report TV, më rezultoi që, nëse do të zhvilloheshin [...]
Për ç’duhet të fliste Fatmir Mediu e për ç’flet?

Për ç’duhet të fliste Fatmir Mediu e për ç’flet?

Fatmir Mediu vijon të ftohet në studio televizive si analist gjeopolitik, nga një gazetari që ka harruar se ai trashëgon një parti të themeluar dhe pr [...]
Kallëzimi i Bardhit e dërgoi  Mulin në SPAK?! Edhe pak ditë bashkë si shoqnia Foltorja, pastaj do kapen për flokësh… si vajza trotuari

Kallëzimi i Bardhit e dërgoi Mulin në SPAK?! Edhe pak ditë bashkë si shoqnia Foltorja, pastaj do kapen për flokësh… si vajza trotuari

Flamur Noka është akuzuar nga Gazmend Bardhi si trafikant dhe person me një seri akuzash, që nga pastrimi i parave dhe deri te korrupsioni dhe bashkëp [...]
Berisha mban fjalim majë pallatit, dhëndri në rolin e kameramanit

Berisha mban fjalim majë pallatit, dhëndri në rolin e kameramanit

Sali Berisha dhe Jamarbër Malltezi, nëpërmjet avokatëve të tyre, i kanë kërkuar SPAK-ut që të mos pyeten këtë javë, por javën tjetër, për shkak të hal [...]
“Bejtexhiu” Gjeka i Markajve fyen zonjën Açkën më shumë se dy “burat” Muli e Bardhi: Shyqyr që paske shpëtuar, ke qenë në rrezik të madh. Doja të të vija në spital…

“Bejtexhiu” Gjeka i Markajve fyen zonjën Açkën më shumë se dy “burat” Muli e Bardhi: Shyqyr që paske shpëtuar, ke qenë në rrezik të madh. Doja të të vija në spital…

Agron Gjekmarkaj, ka ironizuar deputeten demokrate Flutura Açka, për situatën e krijuar në Komisionin e Mediave, ku thotë se paska qenë në rrezik të m [...]
“Çështja Beleri”! Athina dështon, tenton të  bllokoi paktin e mbrojtjes BE-Tiranë duke kërkuar të zëvëndësohet me BE-Maqedonin e Veriut,  propozimi grek u hodh poshtë!

“Çështja Beleri”! Athina dështon, tenton të bllokoi paktin e mbrojtjes BE-Tiranë duke kërkuar të zëvëndësohet me BE-Maqedonin e Veriut, propozimi grek u hodh poshtë!

Athina po bllokon një Marrëveshjeje të Mbrojtjes së Sigurisë mes BE-së e Shqipërisë, për shkak të qëndrimi të qeverisë shqiptare për sa i përket burgo [...]
1 … 398 399 400 401 402 … 1,648 4000 / 16471 POSTS