Category: Debat

1 398 399 400 401 402 1,624 4000 / 16236 POSTS
“Kur u bë president me erdhi një dokument nga gazetari Fatos Mahmutajt”! Romeo Kara i përgjigjet akuzave të Metës pas daljes nga SPAK: Ai e di më mirë se çfarë raportesh kam me…

“Kur u bë president me erdhi një dokument nga gazetari Fatos Mahmutajt”! Romeo Kara i përgjigjet akuzave të Metës pas daljes nga SPAK: Ai e di më mirë se çfarë raportesh kam me…

Prokurorët morën në pyetje kreun e Partisë së Lirisë Ilir Meta për mbi dy orë për aferën CEZ-DIA ndërsa në dalje të SPAK, ai sulmoi denoncuesin e kës [...]
Ermal Mamaqi: Unë bëj filma të suksesshëm, jo si këta pijanecët e Kinostudios që pinë raki gjithë ditën

Ermal Mamaqi: Unë bëj filma të suksesshëm, jo si këta pijanecët e Kinostudios që pinë raki gjithë ditën

Ermal Mamaqi, i ftuar në “Top Story” foli për epokën e re të filmit shqiptar dhe kontributin e tij, duke sjellë filma komikë, në të cilat ka luajt [...]
Revolta e Astrit Çermës: Epo të diskutojë filmat tanë një mender Mamaqi, kjo është çmenduri

Revolta e Astrit Çermës: Epo të diskutojë filmat tanë një mender Mamaqi, kjo është çmenduri

Aktori i njohur Astrit Çerma ka reaguar i revoltuar, pas një diskutimi në emisionin e Grida Dumës për filmat shqiptarë. Dhe e habitshmja ishte, se [...]
Ishte koha kur Saliu vriste e priste, tani mburret me palaçolliqe: Arben Kraja është i verbuar nga hakmarrjet e vjetra, se e kam shkarkuar

Ishte koha kur Saliu vriste e priste, tani mburret me palaçolliqe: Arben Kraja është i verbuar nga hakmarrjet e vjetra, se e kam shkarkuar

Sali Berisha ka deklaruar se Arben Kraja s’mund të merrte një çështje ndaj tij për shkak se është në konflikt interesi. Ai theksoi se Arben Kraja u [...]
“Ilir Meta të bëhet gati, të shkojë me ndërresa e cigare. Kur kryen akte të paligjshme, të vjen dita”

“Ilir Meta të bëhet gati, të shkojë me ndërresa e cigare. Kur kryen akte të paligjshme, të vjen dita”

Në emisionin “Real Story” në ABC, analisti Frrok Çupi teksa komentoi paraqitjen e kreut të Partisë së Lirisë, Ilir Meta në SPAK u shpreh se ky i fundi [...]
Tentoi t’i baltoste figurën në dyert e SPAK, juristi Romeo Kara i përgjigjet Ilir Metës: Like pse s’më kallëzove për shpifje?! Ta kuptoj hallin e madh

Tentoi t’i baltoste figurën në dyert e SPAK, juristi Romeo Kara i përgjigjet Ilir Metës: Like pse s’më kallëzove për shpifje?! Ta kuptoj hallin e madh

Ilir Metaj, u paraqit sot në dyer të SPAK, për ty pyetur për një nga aferat më të rënda të dëgjuara ndonjëherë, dëmi ekonomik i të cilës krahasohet me [...]
Berisha nuk u paraqit në SPAK, ish-prokurorja Imeraj i jep mesazhin e prerë Prokurorisë: Hetimet të mos përzihen nga politikëbërja, vendimet e gjykatës…

Berisha nuk u paraqit në SPAK, ish-prokurorja Imeraj i jep mesazhin e prerë Prokurorisë: Hetimet të mos përzihen nga politikëbërja, vendimet e gjykatës…

Çdo zyrtar apo politikan duhet të zbatojë vendimin e gjykatave. Kështu u shpreh ish-prokurorja Elisabeta Imeraj në një studio televizive duke folur pë [...]
Një përgjigje për racën e bardhë ariane të PD, që ka hallin e afrikanëve që do pushtojnë kalanë e Lezhës

Një përgjigje për racën e bardhë ariane të PD, që ka hallin e afrikanëve që do pushtojnë kalanë e Lezhës

Kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu, ka reaguar pas debatit për kampin e emigrantëve që do ngrihet në Gjadër. "Po lexoj qe raca e bardhe ariane e [...]
Hetimi i SPAK-ut! Çfarë halli ka Fevziu  që doli publikisht në mbrojtje të Berishës: Nuk ka faj, sepse…

Hetimi i SPAK-ut! Çfarë halli ka Fevziu që doli publikisht në mbrojtje të Berishës: Nuk ka faj, sepse…

I ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” ku lehsat mediatik thërrasin njëri tjetrin për të dhënë mend ,duke mos patur vetë, dje e kishte radhën Fevziu, [...]
“Llumi, ku*vat, spiunët, hajdutët” në krye të shtetit dhe mediave! Reagimi i ashpër i vajzës së poetit të madh

“Llumi, ku*vat, spiunët, hajdutët” në krye të shtetit dhe mediave! Reagimi i ashpër i vajzës së poetit të madh

Vajza e poetit të madh, Lasgush Poradeci, Marie Poradeci ka bere nje reagim te forte ndaj atyre qe sot cilesohen opinion berisit publike por pa bere s [...]
1 398 399 400 401 402 1,624 4000 / 16236 POSTS