Category: Debat

1 441 442 443 444 445 1,624 4430 / 16237 POSTS
Damka e re për Berishën nga Yuri Kim: Zjarrvënësi i fshatit që premton se do shuaj të gjitha zjarret

Damka e re për Berishën nga Yuri Kim: Zjarrvënësi i fshatit që premton se do shuaj të gjitha zjarret

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, ka dhënë një intervistë për “Zërin e Amerikës”. Mes të tjerave ajo është pyetur edhe për përfshirjen e S [...]
TIMS-i / Monika Kryemadhi udhëtoi më shumë me “bankomatin” e familjes Elona Gurin se sa me Metën. Kaluan kufirin në këmbë me çanta

TIMS-i / Monika Kryemadhi udhëtoi më shumë me “bankomatin” e familjes Elona Gurin se sa me Metën. Kaluan kufirin në këmbë me çanta

Monika Kryemadhi ka udhëtuar mbi 130 herë jashtë vendit vitet e fundit. Referuar sistemit TIMS, Kryemadhi, gjatë një viti ka qëndruar 65 ditë jashtë v [...]
Dumani e shikon me syzet e Xha Beqos, etalonin e korrupsionit të Shqipërisë Sali! Berisha e sulmon duke e tallur publikisht!

Dumani e shikon me syzet e Xha Beqos, etalonin e korrupsionit të Shqipërisë Sali! Berisha e sulmon duke e tallur publikisht!

Vetë personalisht, djali, dhëndrri, por edhe aleati i tij më i ngushtë është nën hetim nga SPAK për korrupsion e abuzim, por që dosjet end nuk kanë pr [...]
The Financial Times: Gjyqi i Kosovës për krimet e luftës tregon nevojën për përgatitje në Ukrainë

The Financial Times: Gjyqi i Kosovës për krimet e luftës tregon nevojën për përgatitje në Ukrainë

Prestigjiozja britanike “The Financial Times” i ka dedikuar një artikull gjyqit ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të cilët do ta nis [...]
Kur skuthat e informacionit shqiptar fshihen pas organizatave ndërkombëtare

Kur skuthat e informacionit shqiptar fshihen pas organizatave ndërkombëtare

Pika e zeze Dje Ricardo Gutierres, Sekretari i Përgjithshëm i Federatës së Gazetarëve Europianë, ka dënuar deklaratën e kryebashkiakut tëTiranës [...]
Në korrik del në pension, infeksionisti i njohur Tritan Kalo: Do të rikthehem në Kanada, puna këtu nuk vlerësohet! Më shumë respekt për ‘bluzat e bardha’

Në korrik del në pension, infeksionisti i njohur Tritan Kalo: Do të rikthehem në Kanada, puna këtu nuk vlerësohet! Më shumë respekt për ‘bluzat e bardha’

Mjeku i mirënjohur infeksionist, Tritan Kalo ka vendosur të largohet përfundimisht nga Shqipëria. Lajmin e ka bërë me dije vetë mjeku me anë të një st [...]
Armiqtë e SHBA, Berisha e Meta të lidhur ngushtë me Moskën, ja si koalicioni i “non gratave” po shkon në zgjedhjet e 14 majit me ngjyrat e flamurit rus

Armiqtë e SHBA, Berisha e Meta të lidhur ngushtë me Moskën, ja si koalicioni i “non gratave” po shkon në zgjedhjet e 14 majit me ngjyrat e flamurit rus

Ish-kryeministri Sali Berisha dhe ish-presidenti Ilir Meta kanë ngritur një koalicion me pretendimin për të hyrë në zgjedhjet e 14 majit, por që në f [...]
Video që po bën xhiron e rrjetit, Belind Këlliçi harron se çfarë gënjeu 5 minuta më parë për emrin ‘Belo’

Video që po bën xhiron e rrjetit, Belind Këlliçi harron se çfarë gënjeu 5 minuta më parë për emrin ‘Belo’

Kandidati i Metës dhe Berishës për bashkinë e Tiranë Belind Këlliçi nuk është i qartë as për emrin që e kanë thirrur kur ka qenë i vogël. Në një vi [...]
Sondazhi i fundit nxjerr fituesin: Nëse zgjedhjet zhvillohen sot, kryebashkiak i Tiranës shpallet…

Sondazhi i fundit nxjerr fituesin: Nëse zgjedhjet zhvillohen sot, kryebashkiak i Tiranës shpallet…

Kryebashkiaku aktual i Tiranës, Erion Veliaj, është fitues i zgjedhjeve të 14 Majit me një diferencë të madhe me kundërshtarët e tij, sipas sondazhit [...]
IDEO/ “Paga e Luljetës do të shkojë 135 mijë lekë, e Nexhmijes 125 mijë”, Rama me punonjësit e Kryeministrisë shpjegon rritjen e rrogave

IDEO/ “Paga e Luljetës do të shkojë 135 mijë lekë, e Nexhmijes 125 mijë”, Rama me punonjësit e Kryeministrisë shpjegon rritjen e rrogave

Në një takim me punonjësit e Kryeministrisë, kreu i qeverisë Edi Rama u ka shpjeguar atyre se sa do t’u shkojë paga pas hyrjes në fuqi të rritjes së r [...]
1 441 442 443 444 445 1,624 4430 / 16237 POSTS