Category: Debat

1 439 440 441 442 443 1,624 4410 / 16236 POSTS
Milaim Zeka: Ja pse Rama zgjodhi një këngë tallava për fushatë

Milaim Zeka: Ja pse Rama zgjodhi një këngë tallava për fushatë

Analisti Milaim Zeka i ftuar në emision “Top Talk” me Juli Xhokaxhi për fushatën zgjedhore në votimet e 14 majit në Shqipëri, tha se kënga e fushatës [...]
Bilbilisti torobell Edmond Spaho

Bilbilisti torobell Edmond Spaho

Deputeti Edmond Spaho është një politikan i vjetër, madje shumë i vjetër, megjithëse nuk ka bërë asgjë që të mbahet mend, nuk ka kryer kurrë një aksio [...]
A po vërtetohet thënia e Hoxhës: 5 vjet do më qani, 10 vjet do më shani, tërë jetën do më kërkoni?!

A po vërtetohet thënia e Hoxhës: 5 vjet do më qani, 10 vjet do më shani, tërë jetën do më kërkoni?!

Para disa vitesh duke lexuar një postimi të Hasan Bellos në FB, një studius i cili ka publikuar një dokument i cili lidhet me arsimimin e diktatorit E [...]
Një përgjigjie për ëndrrën e “avokotit”  Gjokutaj: Ne do fitojmë sepse kemi dy viganë që na udhëheqin Sali Berishën dhe Ilir Metën

Një përgjigjie për ëndrrën e “avokotit” Gjokutaj: Ne do fitojmë sepse kemi dy viganë që na udhëheqin Sali Berishën dhe Ilir Metën

Nga Murat Xhafa Une kisha degjuar qe njeriu luan mendsh vetem nga sikletet qe i bien e nuk i perballon ! Por pervoja ne demokraci, me mesoje qe LUA [...]
Misteri i pasurisë së Këlliçit, BMW luksoze, pemëtore e 90 mijë USD me rrogë modeste! Mungojnë të dhënat për bashkëjetuesen! Gënjeu për vlerën e makinës?

Misteri i pasurisë së Këlliçit, BMW luksoze, pemëtore e 90 mijë USD me rrogë modeste! Mungojnë të dhënat për bashkëjetuesen! Gënjeu për vlerën e makinës?

Nga Adriatik Doci Belind Këlliçi, kandidati i Foltores për Bashkinë e Tiranës regjistruar nën siglën e partisë së Ilir Metës, ka theksuar se ësht [...]
Akuzat për financimet ruse, Monika mbrohet me “broçkulla alla Sali”: “Thembra e Akilit” janë inceneratorët”! Rama ka paguar izraelit si Vuçiç për të më sulmuar me shpifje!

Akuzat për financimet ruse, Monika mbrohet me “broçkulla alla Sali”: “Thembra e Akilit” janë inceneratorët”! Rama ka paguar izraelit si Vuçiç për të më sulmuar me shpifje!

Deputetja e Partisë së Lirisë, Monika Kryemadhi, është shprehur se do i drejtohet institucioneve të drejtësisë, lidhur me çështjen e parave ruse për t [...]
Keqardhje për shokun Sali! Tregon “ëndrrën” e jetës: Po nuk e arrestoi “FBI” Ramën do e arrestoj unë dhe PD

Keqardhje për shokun Sali! Tregon “ëndrrën” e jetës: Po nuk e arrestoi “FBI” Ramën do e arrestoj unë dhe PD

Sali Berisha ka kërcënuar se do të çojë Edi Ramën atje ku e meriton nëse FBI nuk e arreston njësoj si ish zyrtarin Charles McGonigal. Nga Vora tha se [...]
Kreshnik Spahiu zbulon se ku ndodhet celula antiamerikane dhe çfarë ndodh nëse SHBA nuk e shkatërron

Kreshnik Spahiu zbulon se ku ndodhet celula antiamerikane dhe çfarë ndodh nëse SHBA nuk e shkatërron

Juristi Kreshnik Spahiu tha në një intervistë për Euronews Albania se në Shqipëri ekziston një celulë antiamerikane që drejtohet nga rusët. Spahiu [...]
Gjuha shqipe në Universitetin e Harvardit, nismëtarja vajzë e një emigranti! Cosoviç: Shqipen e mësova nga prindërit, gjuha duhet ruajtur

Gjuha shqipe në Universitetin e Harvardit, nismëtarja vajzë e një emigranti! Cosoviç: Shqipen e mësova nga prindërit, gjuha duhet ruajtur

Që prej majit të vitit të kaluar, Universiteti i Harvardit në Masaçusets të Shteteve të Bashkuara ka shtuar gjuhën shqipe si pjesë të kurrikulës. Mësi [...]
Dosja ruse e Kryemadhit, Çupi: Do nxjerrin zbuluar veprat e kryera nga ajo e Meta kundër interesave të vendit. Berisha…!

Dosja ruse e Kryemadhit, Çupi: Do nxjerrin zbuluar veprat e kryera nga ajo e Meta kundër interesave të vendit. Berisha…!

Gazetari dhe analisti i njohur, Frrok Çupi ka zbuluar prapaskena të bujshme për politikën shqiptare. Në një intervistë për gazetën “SOT”, Çupi është s [...]
1 439 440 441 442 443 1,624 4410 / 16236 POSTS