Category: Debat

1 438 439 440 441 442 1,624 4400 / 16236 POSTS
Mitingu i Berisha-Meta në Air Albania: Kostoja i kalon 150 mijë eurot

Mitingu i Berisha-Meta në Air Albania: Kostoja i kalon 150 mijë eurot

Të ndodhur në izolim dhe bllokim politik e diplomatik, Sali Berisha dhe Ilir Meta, po mundohen të gjejnë të gjitha mënyrat për të bërë përshtypje. [...]
Ish-deputeti i PD-së: Komunistit non-grata i skadoi abonimi i spektatorëve

Ish-deputeti i PD-së: Komunistit non-grata i skadoi abonimi i spektatorëve

sh-shefi i IT në Kryeministri në administratën Berisha, dhe ish deputeti i qarkut Elbasan Endri Hasa ka ironizuar Sali Berishën për fjalimin e tij në [...]
Ilir Meta si mish i huaj në tubimin e Berishës

Ilir Meta si mish i huaj në tubimin e Berishës

Ilir Meta u shfaq si mish i huaj në tubimin e hapjes së fushatës të koalicionit Bashkë Fitojmë. Në stadium nuk u pa asnjë flamur i Partisë së Lirisë d [...]
Revoltohet polic Flori nga Tv Zeni: Rama do të na hajë edhe zemrën, pasi i hëngrën të gjitha, ka 10 vjet na mori frymën! Sali Meta do na shpëtoi

Revoltohet polic Flori nga Tv Zeni: Rama do të na hajë edhe zemrën, pasi i hëngrën të gjitha, ka 10 vjet na mori frymën! Sali Meta do na shpëtoi

Aktori Florian Binaj, që prej disa kohësh moderon një emision, këtë radhë në televizionin e familjes Berisha, në një monolog ka komentuar hapjen e fus [...]
Evi Kokalari: Pse demokratët e braktisën stadiumin kur fjalën e mori Berisha?

Evi Kokalari: Pse demokratët e braktisën stadiumin kur fjalën e mori Berisha?

Evi Kokalari ka komentuar zbrazjen e stadiumit, pasi fjalën e mori Sali Berisha. "Ulëse kishte. Ulësës, jo! Mishërimi i revolucionit të integr [...]
“Më vjen turp që jam angleze nga mënyra si i trajtojnë shqiptarët”! Gazetarja britanike-Ramës: Nuk jam krenare se nga vij

“Më vjen turp që jam angleze nga mënyra si i trajtojnë shqiptarët”! Gazetarja britanike-Ramës: Nuk jam krenare se nga vij

Në episodin e dytë të “I Love Albania”, kryeministri Edi Rama ka pasur të ftuar gazetaren britanike Alice Taylor, e cila jeton në Tiranë prej 5 vitesh [...]
Shqipëria “Izraeli i Ballkanit”! Escobar dhe Rubin mbledhin në Tiranë ambasadorët amerikanë të 8 shteteve të Evropës Juglindore: Ja arsyet pse u përzgjodh vendi ynë nga SHBA!

Shqipëria “Izraeli i Ballkanit”! Escobar dhe Rubin mbledhin në Tiranë ambasadorët amerikanë të 8 shteteve të Evropës Juglindore: Ja arsyet pse u përzgjodh vendi ynë nga SHBA!

Ndërsa sulmi i Rusisë në Ukrainë po i afrohet momentit historik të tij një vjeçar, frika po rritet në lidhje me përpjekjet e Kremlinit për të nxitur d [...]
Ilir Demalia sulmon gazetarin e Saliut dhe i nxjerr pseudonimin e ish- Sigurimit të Shtetit

Ilir Demalia sulmon gazetarin e Saliut dhe i nxjerr pseudonimin e ish- Sigurimit të Shtetit

Ilir Demalia me anë të një postimi në rrjetin e tij social ‘Facebook’ ka ‘sulmuar’ ashpër gazetarin Armand Shkullaku ku i ka nxjerrë edhe pseudonimin [...]
Aty u fol me gjuhën e trupit

Aty u fol me gjuhën e trupit

Gjuha trupore e Ilir Metës dëshmoi se ishte folur përtej Berishës. Ngjyra e fytyrës, ngrirja e gjymtyrëve, mbledhja e pantallonave si e një pijaneci t [...]
1 438 439 440 441 442 1,624 4400 / 16236 POSTS