Category: Debat
Mitingu i Berisha-Meta në Air Albania: Kostoja i kalon 150 mijë eurot
Të ndodhur në izolim dhe bllokim politik e diplomatik, Sali Berisha dhe Ilir Meta, po mundohen të gjejnë të gjitha mënyrat për të bërë përshtypje.
[...]
Ish-deputeti i PD-së: Komunistit non-grata i skadoi abonimi i spektatorëve
sh-shefi i IT në Kryeministri në administratën Berisha, dhe ish deputeti i qarkut Elbasan Endri Hasa ka ironizuar Sali Berishën për fjalimin e tij në [...]
Ilir Meta si mish i huaj në tubimin e Berishës
Ilir Meta u shfaq si mish i huaj në tubimin e hapjes së fushatës të koalicionit Bashkë Fitojmë. Në stadium nuk u pa asnjë flamur i Partisë së Lirisë d [...]
Revoltohet polic Flori nga Tv Zeni: Rama do të na hajë edhe zemrën, pasi i hëngrën të gjitha, ka 10 vjet na mori frymën! Sali Meta do na shpëtoi
Aktori Florian Binaj, që prej disa kohësh moderon një emision, këtë radhë në televizionin e familjes Berisha, në një monolog ka komentuar hapjen e fus [...]
Evi Kokalari: Pse demokratët e braktisën stadiumin kur fjalën e mori Berisha?
Evi Kokalari ka komentuar zbrazjen e stadiumit, pasi fjalën e mori Sali Berisha.
"Ulëse kishte. Ulësës, jo!
Mishërimi i revolucionit të integr [...]
“Më vjen turp që jam angleze nga mënyra si i trajtojnë shqiptarët”! Gazetarja britanike-Ramës: Nuk jam krenare se nga vij
Në episodin e dytë të “I Love Albania”, kryeministri Edi Rama ka pasur të ftuar gazetaren britanike Alice Taylor, e cila jeton në Tiranë prej 5 vitesh [...]
Evi Kokalari i shpall “luftë” Ilir Metës dhe demaskon Berishën: E kam nën shënjestër derisa ta nxjerr komplet nga kjo parti, ja ‘zari’ që përdori brenda PD për të nxjerrë faktet për inceneratorët në Parlament
Nëse "vulëhumburi" Sali Berisha dhe vulaxhiu Ilir Meta me koalicionin që kanë krijuar për zgjedhjet e 14 majit po tentojnë të shiten në opinionin publ [...]
Shqipëria “Izraeli i Ballkanit”! Escobar dhe Rubin mbledhin në Tiranë ambasadorët amerikanë të 8 shteteve të Evropës Juglindore: Ja arsyet pse u përzgjodh vendi ynë nga SHBA!
Ndërsa sulmi i Rusisë në Ukrainë po i afrohet momentit historik të tij një vjeçar, frika po rritet në lidhje me përpjekjet e Kremlinit për të nxitur d [...]
Ilir Demalia sulmon gazetarin e Saliut dhe i nxjerr pseudonimin e ish- Sigurimit të Shtetit
Ilir Demalia me anë të një postimi në rrjetin e tij social ‘Facebook’ ka ‘sulmuar’ ashpër gazetarin Armand Shkullaku ku i ka nxjerrë edhe pseudonimin [...]
Aty u fol me gjuhën e trupit
Gjuha trupore e Ilir Metës dëshmoi se ishte folur përtej Berishës. Ngjyra e fytyrës, ngrirja e gjymtyrëve, mbledhja e pantallonave si e një pijaneci t [...]