Category: Debat
Kreshnik Spahiu tregon se çfarë ndodh në fushën politike nëse nuk hyn në zgjedhje me logot e PD-së apo PS-së
Juristi Kreshnik Spahiu tha në “Now me Erla Mëhillin” se në kohën e Aleancës Kuq e Zi sheshet mbusheshin plot e pavarësisht kësaj ata ngelën jashtë si [...]
Revoltohet Lela: O sovjetikët e Tiranës, Belo iu nxjerr gishtin e mesit me guxim të madh! Revoltohuni për pemët e mbjella nga Veliaj dhe Rama
Lela e Foltores ka marrë në mbrojtje Belin Këlliçin, për posterin e tij duke nxjerrë gishtin e mesit.
Sipas tij, ky është një akt i guximshëm.
[...]
Deklarata e fortë: Monika Kryemadhi merrte 20% për çdo kontratë dhe vend pune!
I ftuar në Dritare Tv, avokati Idajet Beqiri bëri një deklaratë të fortë sa i përket kohës kur LSI-ja qeveriste herë me PD-në, e herë me PS-në. Beqiri [...]
VIDEO/ Shfaqet si imazh i opozitës?! Shtangisti Ilir Meta i futet basketbollit, për të mundur Ramën
Shtangisti i mbaruar Ilir Meta, ka vendosur ta sfidojë Edi Ramën në sportin e këtij të fundit, atë të basketbollit.
Ai ka postuar një video, në të [...]
Po Ervin Salianji kë duhet të falenderojë?
Ervin Salianji është një ndër personazhet më qesharakë që ka parë ndonjëherë politika shqiptare dhe që sot duhej të ishte në burg, për sajesën e çësht [...]
Kush “fshihet” pas dyfishimit të investimeve amerikane në Shqipëri?
Dhoma Amerikane e Tregtisë zbuloi se gjatë dy viteve të fundit investimet e SHBA-ve në vendin tonë ishin më shumë se dyfishuar, pa zbuluar detaje të t [...]
“Është kryer një falsifikim i rëndë”! Profesori i njohur shpjegon se çfarë ka ndodhur realisht me “diplomimin” e Belind Këlliçit
Kandidati për Tiranën, Belind Këlliçi ka reaguar sot lidhur me akuzat e dala nga një investigim mbi shkollimin e tij të mesëm në Tiranë dhe atë në SHB [...]
Drejtoresha e “Harry Fultz” nxjerr blof Belind Këlliçin: Nuk është pajisur kurrë me Dëftesë Pjekurie nga ne, por vetëm listë notash
Kandidati i çiftit Berisha-Meta për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, ka pranuar sot se nuk ka një diplomë të shkollës së mesme. Por për të mbrojtur [...]
Belind Këlliçi reagon pas akuzave se nuk ka diplomë: S’kam patur…kam patur vetëm dëftesë pjekurie!
Kandidati i koalicionit “Bashkë fitojmë” për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi është prononcuar ditën e sotme në emisionin ‘Breaking’ në Top News mbi [...]
O Met Rrumbullaku, dorëzo çelësat e shko bjeri çiftelisë…
Prej 8 muajsh nën drejtimin e këtij “skuthi”, policia i ka lënë vendin eksponentëve të botës së krimit e vrasësve me pagesë...
Të hënën një vajzë v [...]