Category: Debat

1 436 437 438 439 440 1,624 4380 / 16236 POSTS
Kreshnik Spahiu tregon se çfarë ndodh në fushën politike nëse nuk hyn në zgjedhje me logot e PD-së apo PS-së

Kreshnik Spahiu tregon se çfarë ndodh në fushën politike nëse nuk hyn në zgjedhje me logot e PD-së apo PS-së

Juristi Kreshnik Spahiu tha në “Now me Erla Mëhillin” se në kohën e Aleancës Kuq e Zi sheshet mbusheshin plot e pavarësisht kësaj ata ngelën jashtë si [...]
Revoltohet Lela: O sovjetikët e Tiranës, Belo iu nxjerr gishtin e mesit me guxim të madh! Revoltohuni për pemët e mbjella nga Veliaj dhe Rama

Revoltohet Lela: O sovjetikët e Tiranës, Belo iu nxjerr gishtin e mesit me guxim të madh! Revoltohuni për pemët e mbjella nga Veliaj dhe Rama

Lela e Foltores ka marrë në mbrojtje Belin Këlliçin, për posterin e tij duke nxjerrë gishtin e mesit. Sipas tij, ky është një akt i guximshëm. [...]
Deklarata e fortë: Monika Kryemadhi merrte 20% për çdo kontratë dhe vend pune!

Deklarata e fortë: Monika Kryemadhi merrte 20% për çdo kontratë dhe vend pune!

I ftuar në Dritare Tv, avokati Idajet Beqiri bëri një deklaratë të fortë sa i përket kohës kur LSI-ja qeveriste herë me PD-në, e herë me PS-në. Beqiri [...]
VIDEO/ Shfaqet si imazh i opozitës?! Shtangisti Ilir Meta i futet basketbollit, për të mundur Ramën

VIDEO/ Shfaqet si imazh i opozitës?! Shtangisti Ilir Meta i futet basketbollit, për të mundur Ramën

Shtangisti i mbaruar Ilir Meta, ka vendosur ta sfidojë Edi Ramën në sportin e këtij të fundit, atë të basketbollit. Ai ka postuar një video, në të [...]
Po Ervin Salianji kë duhet të falenderojë?

Po Ervin Salianji kë duhet të falenderojë?

Ervin Salianji është një ndër personazhet më qesharakë që ka parë ndonjëherë politika shqiptare dhe që sot duhej të ishte në burg, për sajesën e çësht [...]
Kush “fshihet” pas dyfishimit të investimeve amerikane në Shqipëri?

Kush “fshihet” pas dyfishimit të investimeve amerikane në Shqipëri?

Dhoma Amerikane e Tregtisë zbuloi se gjatë dy viteve të fundit investimet e SHBA-ve në vendin tonë ishin më shumë se dyfishuar, pa zbuluar detaje të t [...]
“Është kryer një falsifikim i rëndë”! Profesori i njohur shpjegon se çfarë ka ndodhur realisht me “diplomimin” e Belind Këlliçit

“Është kryer një falsifikim i rëndë”! Profesori i njohur shpjegon se çfarë ka ndodhur realisht me “diplomimin” e Belind Këlliçit

Kandidati për Tiranën, Belind Këlliçi ka reaguar sot lidhur me akuzat e dala nga një investigim mbi shkollimin e tij të mesëm në Tiranë dhe atë në SHB [...]
Drejtoresha e “Harry Fultz” nxjerr blof Belind Këlliçin: Nuk është pajisur kurrë me Dëftesë Pjekurie nga ne, por vetëm listë notash

Drejtoresha e “Harry Fultz” nxjerr blof Belind Këlliçin: Nuk është pajisur kurrë me Dëftesë Pjekurie nga ne, por vetëm listë notash

Kandidati i çiftit Berisha-Meta për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, ka pranuar sot se nuk ka një diplomë të shkollës së mesme. Por për të mbrojtur [...]
Belind Këlliçi reagon pas akuzave se nuk ka diplomë: S’kam patur…kam patur vetëm dëftesë pjekurie!

Belind Këlliçi reagon pas akuzave se nuk ka diplomë: S’kam patur…kam patur vetëm dëftesë pjekurie!

Kandidati i koalicionit “Bashkë fitojmë” për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi është prononcuar ditën e sotme në emisionin ‘Breaking’ në Top News mbi [...]
O Met Rrumbullaku, dorëzo çelësat e shko bjeri çiftelisë…

O Met Rrumbullaku, dorëzo çelësat e shko bjeri çiftelisë…

Prej 8 muajsh nën drejtimin e këtij “skuthi”, policia i ka lënë vendin eksponentëve të botës së krimit e vrasësve me pagesë... Të hënën një vajzë v [...]
1 436 437 438 439 440 1,624 4380 / 16236 POSTS