Category: Debat

1 435 436 437 438 439 1,624 4370 / 16236 POSTS
“Berisha ka mbi vete më shumë krime se Al Kaeda”! Frrok Çupi: Shqiptarët e duan pas hekurave! SPAK të tregojë forcë

“Berisha ka mbi vete më shumë krime se Al Kaeda”! Frrok Çupi: Shqiptarët e duan pas hekurave! SPAK të tregojë forcë

Për analistin Frrok Çupi, është koha që SPAK t’i vendosë një emër vrasjeve të Haklajve në Tropojë. Në “ABC News”, Çupi tha se krimi është i njohur par [...]
“Kangën e dimë mirë”, Zylfie Haklaj replikon me Azgan Haklajn: Masakrat e Tropojës i bëri Berisha, nxori kriminelët nga burgu për të vrarë

“Kangën e dimë mirë”, Zylfie Haklaj replikon me Azgan Haklajn: Masakrat e Tropojës i bëri Berisha, nxori kriminelët nga burgu për të vrarë

Familja që e ka paguar më shtrenjtë politikën përçarëse e gjakësore të inskenuar dhe realizuar prej Sali Berishës në Tropojë është familja “Haklaj”, e [...]
Si ndikoi Berisha në humbjen e Besnik Mustafait përballë Edi Ramës

Si ndikoi Berisha në humbjen e Besnik Mustafait përballë Edi Ramës

Kreshnik Spahiu analizoi gjatë situatën politike në vend, në një kohë kur na ndajnë vetëm tre javë nga zgjedhjet e 14 majit. Sipas Spahiut, opozita ka [...]
Pakti detar midis Shqipërisë dhe Greqisë dhe prilli fitues i Gjykatës Kushtetuese

Pakti detar midis Shqipërisë dhe Greqisë dhe prilli fitues i Gjykatës Kushtetuese

Nga Myslim Pasha Detet janё tё Dheut! Dheu zotёron Detrat! Thёnie tё ligjit zakonor. Nё vitin 2009, pёrfundoi Marёveshja e Delimitimit t [...]
Merkel: Ç’bëra unë për Ukrainën?!

Merkel: Ç’bëra unë për Ukrainën?!

Ish-kancelarja gjermane Angela Merkel tha se ajo përdori të gjitha mjetet në dispozicion për të parandaluar konfliktin aktual në Ukrainë. “Kam përd [...]
“Paralelja e frikshme” e kryediplomatit serb: Daçiç sajon “Kosovën” e Bosnjës

“Paralelja e frikshme” e kryediplomatit serb: Daçiç sajon “Kosovën” e Bosnjës

Kryediplomati serb Ivica Daçiç, tha se Bosnja duhet të deklarojë nëse e njeh apo jo Kosovën dhe pyeti pse Republika Srpska nuk do të kishte të drejtë [...]
“Lufta” me Haklajt! Mero Baze: Sali Berisha ka urdhëruar 70 vrasje me pagesë

“Lufta” me Haklajt! Mero Baze: Sali Berisha ka urdhëruar 70 vrasje me pagesë

Gazetari Mero Baze ka akuzuar Sali Berishën se ka urdhëruar 72 vrasje me pagesë në Tropojë, duke iu referuar këtu edhe luftës me Haklajt. Baze i ës [...]
Tit Vasali harron 14 Majin dhe nis fushatën për Efin e Big Brother

Tit Vasali harron 14 Majin dhe nis fushatën për Efin e Big Brother

Tit Vasili, ndryshe nga shefja e vet që e ka mendjen keq me napalm e kalash, merakun e ka te Big Brother. E kur shumica duket se e kanë shënjestrën të [...]
A janë të gjithë anglezët vrasës zonja Braverman?!

A janë të gjithë anglezët vrasës zonja Braverman?!

Një skuadër vrasësish profesionistë erdhi nga jashtë Shqipërisë, për të realizuar një atentat që i mori jetën biznesmenit dhe politikanit lokal Ardia [...]
Turp! Shikoni “lëpirsit” mediatik si i flasin Berishës: Ti doktor… kur është veçse një “non grata” i mbaruar

Turp! Shikoni “lëpirsit” mediatik si i flasin Berishës: Ti doktor… kur është veçse një “non grata” i mbaruar

Në studion e emisionit “Të Paekspozuarit” Sali Berisha që nuk lë vend pa ngrënë dhe treguar përralla u pyet për qëndrimin ndaj Evi kokalarit. Akti [...]
1 435 436 437 438 439 1,624 4370 / 16236 POSTS