Category: Debat
Arrestimi i Fredi Belerit, reagon kryeministri grek Mitsotakis dhe kërcënon Ramën: Nëse dëshironi të hyni në BE, lironi menjëherë të burgosurin
Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis ka komentuar rastin e arrestimit të Fredi Belerit.
“Më lejoni këtu të hap një parantezë dhe të them diçka për [...]
Arrestimi i Fredi Belerit për shitblerje votash, reagon kryeministri Edi Rama: Të presin me durim fjalën dhe provat drejtësisë
Kryeministri Edi Rama ka reaguar në lidhje me arrestimin e kandidatit “Bashkë Fitojmë” për Himarën, Fredi Beleri.
Postimi i Rames për Fredi Belerin [...]
Gazetari i “famshëm” Pim Çeku revoltohet me Luizin: O i shitur, na tradhtove si Lulzim Basha
Gazetari i "famshëm" Pim Çeku, alias Çim Peku është revoltuar me Luizin e Big Brother, pse tradhtoi Sali Berishën dhe po bën fushatë për Benet Becin.
[...]
Frrok Çupi nxjerr prapaskenat tronditëse: Berisha shkon i armatosur në zyrë, me mjete dhune, zjarri dhe mban vrasës me vete! Monika Kryemadhi merr para nga Rusia dhe i fsheh në offshore, ja çfarë po përgatitet për 14 majin
Analisti dhe gazetari i njohur Frrok Çupi paralajmëron zhvillime të forta ditët në vijim. Sipas tij, zgjedhjet lokale të 14 majit po nxjerrin në pah n [...]
“Do helenizoj Himarën dhe shkollat do i bëj greke”! Ilir Meta “shokon” shqiptarët: Fred Beleri ka qëllim të mbroi pronat e himarjotëve si Petrit Vasili nga Vuno prej Ramës
Deklarata e kandidatit të “Bashkë Fitojmë”, Fredi Beleri, se do të “helenizojë” Himarën ka ngjallur reagime të forta në politikë dhe jo vetëm.
I py [...]
“Ja kam dhënë votën gjithmonë, thuaj Dritanit për 30 mijë lekë nuk ta jap”! Si blihen votat për kandidatin e koalicionit Berisha-Meta në Tropojë?
Një tjetër denoncim për shit-blerje të votës po qarkullon në rrjetet sociale, ku akuzohet kandidati i koalicionit Berisha-Meta, Besnik Dushaj se po te [...]
“Amanet mushkat, Neritan”! Rama tall Sejaminin e Saliut që do bar kundër zhvillimit të pronës: Ti zotëri mos më fol për cepa me…
Analisti Neritan Sejamini debatoi në emisionin “Të Paekspozuarit” me kryeministrin Rama për ndërtimet në Tiranë, duke zaptuar sheshet dhe lulishtet në [...]
Martesa e Kiarës dhe Luizit, Kreshnik Spahiu ka dy fjalë për Sali Berishën: Ba*stard! Këta nuk respektojnë as dasma dhe as xhenaze
Duket se edhe analistin Kreshnik Spahiu e ka marrë rryma e shoë-t të Big Brother VIP Albania, ku më tepër dasma e Kiara Titos dhe Luiz Ejllit që tashm [...]
Muç Nano reagon për thirrjet e Berishës: Nuk është budalla, por i poshtër!
Asnjë verior nuk mund t’ia japë votën Edi Ramës”, tha Berisha në Tropojë.
Mund të thoshte: “hej shqiptarë, ju bëj thirrje nga veriu i vendit të [...]
Aktor apo klloun ?! Mehdi Malkaj nuk përmbahet para Këlliçit: Po ne burrave zoti Rama, do na hash ndonjë gjë?
Aktori Mehdi Malkaj ka ironizuar deklaratën e kryeministrit Edi Rama në Dibër, i cili tha “ju hëngsha zemrën grave”.
Gjatë fjalës së tij me në një [...]