Category: Debat
Nuk është Sorosi?! Kazani ameriikan tabloidi New York Post dhe Fevziu tregojnë se si “bleu” Rama Blinken për të shpallur non grata plakun Sali
Rama tha se ka edhe Amerika kazanë. Megjithatë nga ana tjetër, ai theksoi në “Opinion” se nuk ka Zot në tokë që e blen Amerikën.
Biseda
Rama: Ë [...]
“Nga dosjet, te blloqet e çizmet”! Populli i’ua ka bërë gjyqin drejtësia fle gjumë
Nga salla e Kuvendit, ,imistrja theksoi mes ironisë se ndoshta janë në rend të ditës kur vrasësi ngrihet dhe të quan kriminel.
“Nuk e kuptoj se në [...]
Plaku telendar i bulevardit
Mendja ia thotë dhe qëllimi ia do, të bëjë katrahurë publike e të djeg shtetin për të marrë pushtetin, por tashmë i ka mbetur vetëm bulevardi, të cili [...]

E vërteta e “ringjalljes” së Adriatik Llallës: Është në azil apo ‘peng’ i Ilir Metës
Çfarë fshihet pas lajmit të pakonfirmuar të mediave shqiptare dhe pas irritimit të politikës së vjetër, lidhur me situatën e ish kryeprokurorit Adriat [...]

Tërmetet/ Inxhinieri zbulon se cilat ndërtesat janë më të sigurta: Ja si mund të verifikoni nëse godina është e fortë
Është krijuar përshtypja se pallatet e bëra gjatë kohës së Enver Hoxhës, siç shumë kush i njeh, janë më të sigurta në rast të një tërmeti, por inxhini [...]
Dosja ‘McGonigal’/ Avokati zbulon detaje të reja: Fakti që rrëzon akuzën e lobimit korruptiv
Këto janë gjithçka përmendet në raport me Shqipërinë dhe zyrtarët shqiptarë.
Më tej, sqarohet se më 27 prill 2018, McGonigal u takua me personin C, [...]
“Janë idiotë apo bëjnë vetë?”
Rama mund të vihet në diskutim për shumëçka, sigurisht dhe për cilësinë qeverisëse, pos korrupsionit apo moralit politik, por as që diskutohet potenca [...]
Ish-deputeti i PD: Flamur Noka e ka takuar Agron Nezën poshtë shtëpisë së Berishës
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Azgan Haklaj, deklaroi në Euronews se Sali Berisha po përpiqet që ta shfrytëzojë skandalin McGonigal për interesat [...]
Agron Neza i ndërhyn ‘live’ Berishës në emision: Fatkeqësi që u fute në politikë! Nëse Rama do më kishte dhënë para do të isha në burg
Sali Berisha ka komentuar mbëmjen e djeshme deklaratën e tij në Kuvend se disponon video erotike të ish-zyrtarit të FBI-së Charles McGonigal me zyrtar [...]
Të gjitha lajthithjet e Sali Berishës: Nga videot erotike, përgjimet e Obamës deri tek Yuri Kim dhe Edi Rama u angazhuan në shkatërrimin e opozitës
Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha, gjatë diskutimit si i ftuar në emisionin “Top Story”, deklaroi se është përgjuar gjatë periudhës që ka qe [...]