Category: Debat

1 451 452 453 454 455 1,624 4530 / 16238 POSTS
Arben Ahmetaj u përgjigjet akuzave: Nuk kam nevojë për ndihmën e Ramës

Arben Ahmetaj u përgjigjet akuzave: Nuk kam nevojë për ndihmën e Ramës

Ish-zv/Kryeministri Arben Ahmetaj u është përgjigjur akuzave të publikuara në media nëse është i përfshirë në çështjen e inceneratorëve, që janë nën h [...]
Ilir Meta numëron ditët: Edhe 80 ditë janë, mos u mërzisni, pastaj… do e rrëzojmë Ramën e krimit dhe korrupsionit që ka pushtuar botën

Ilir Meta numëron ditët: Edhe 80 ditë janë, mos u mërzisni, pastaj… do e rrëzojmë Ramën e krimit dhe korrupsionit që ka pushtuar botën

Ilir Meta tha se “Rilindja do ndëshkohet në mënyrën më shembullore”, pasi siç tha ai është fytyra që korruptoi zyrtarin e FBI-së. Nga Elbasani, Met [...]
VIDEO/ 3 Marsi, beteja e Sali Berishës për veten dhe fëmijët e tij

VIDEO/ 3 Marsi, beteja e Sali Berishës për veten dhe fëmijët e tij

Në 3 mars, Gjykata e Apelit do të vendosë për vulën e Partisë Demokratike e ku njëkohësisht do të mësohet edhe “fati” politik i Sali Berishës. Në të n [...]
Berisha braktiset nga aleatët në rrugën drejt “revolucionit”, i mbetet vetëm Meta

Berisha braktiset nga aleatët në rrugën drejt “revolucionit”, i mbetet vetëm Meta

Këtë të enjte Sali Berisha doli sërish në protestë para Kuvendit. Si vijim i revolucionit, kryedemokrati i thirri sërish mbështetësit në një tubim për [...]
Adriana Kalaja ikën nga studio: Nusja jote i lutej sekretarit të partisë! I përgjigjet Idajet Beqiri: Ta tregoj unë se gruaja e kujt ke qenë dhe pse të la

Adriana Kalaja ikën nga studio: Nusja jote i lutej sekretarit të partisë! I përgjigjet Idajet Beqiri: Ta tregoj unë se gruaja e kujt ke qenë dhe pse të la

Një debat për vulën e Partisë Demokratike agravoi deri në pikën që Adriana Kalaja të linte studion e Report Tv. Pas debatit të fortë më avokatin Idaje [...]
Diversioni i dobët, se Erion Veliaj po sulmon Ramën

Diversioni i dobët, se Erion Veliaj po sulmon Ramën

“New York Times” ka publikuar dy ditë më parë, një shkrim për transformimin e “Piramidës” në Tiranë. Dhe normalisht kishte marrë në intervistë krye [...]
Sali Berisha: Sot jam më i fortë se kurrë. U vërsulën me tërbim ndaj meje, por nuk më mposhtën dot

Sali Berisha: Sot jam më i fortë se kurrë. U vërsulën me tërbim ndaj meje, por nuk më mposhtën dot

Sali Berisha ka zhvilluar sot një mbledhje me Këshillin Kombëtar të Partisë Demokratike. Kreu i PD tha se tashmë ai është më i fortë se kurrë dhe se p [...]
1 451 452 453 454 455 1,624 4530 / 16238 POSTS