Category: Debat
Ballkani i Hapur, Rama ironizon Kurtin nga Mali i zi me Abazoviçin: Kush do të shohë në këtë proces kinezë, rusë apo marsianë është i lirë t’i shohë
Në konferencën e përbashkët për shtyp, me kryeministrin e Malit të i Dritan Abazoviç, kryeministri Edi Rama nuk i ka kursyer ironitë në lidhje me homo [...]
Intervista e Pëllumb Xhufi/ Dallimi mes artistit Kristaq Rama dhe “djallit” Sali Berisha: I pari qytetar i heshtur, tjetri një katundar shtirak
Akademiku Pëllumb Xhufi analizon në këtë intervistë për gazetën DITA situatën aktuale politike. Profesori thotë se sot PD është kthyer në kënetë ndërs [...]
Gjyqtarja që ka në dorë fatin e Sali Berishës dhe Ilir Metës
Tereza Merkaj, gjyqtare pranë Gjykatës së Posaçme të Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, është para një vendimmarrje të rëndësishme, [...]
Nikoll Lesi: Edi Rama sfidon Boris Johnson për kreun e NATO-s
Nikoll Lesi shkruan në gazetën e tij, se Edi Rama do të kandidojë për kreun e ri të NATO-s.
“Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg [...]
Është lodhur duke numruar ditët e revolucionit: Demokomunisti Berisha ‘bënë copë’ shokët por ka problem me kujtesën dhe aritmetikën!
Në një postim të tij në Facebook në përpjekje për të përkujtuar masakrën ndaj 22 intelektualëve nga regjimi komunist më 1951 Berisha shkruan se ata u [...]
Gazetarja austriake e DW: Si ma deformuan profilin e Ramës në Tiranë dhe Prishtinë?!
Nga Adelheid Feilcke/DW
Korrespondetja austriake në Tiranë, Franziska Tschinderle u nderua me çmimin e Shoqatës së Europës Juglindore për Raportimi [...]
Klodiana Shala: Ish-burri im është sot krah Luiza Gegës! Reagon atletja: E bën për të patur vëmendje! Flet për një histori që është mbyllur vite më parë, më duket e ulët
Dy sportistet Klodiana Shala dhe Luiza Gega janë përplasur në distancë me njëra-tjetrën për shkak të një historie dashurie. Klodiana Shala zbuloi në n [...]

Protestat e opozitës?! Nuk përmbahet analisti mik i Bashës, shpërthen keq ndaj Berishës: Maskon “blegërimat” si revolucione!
Analisti Ergys Mertiri tha se zhvendosja e protesta e opozitës nga sheshi tek dyert e parlamentit tregon paaftësinë e Sali Berishës. Ai tha në një emi [...]

Frrok Çupi: SPAK i vuri para Ilir Metës prova që ai mendonte se i kishte groposur! Si i eliminoi 2 dëshmitarët kyç që kishin dijeni mbi aferat e tij?! Ja kush i ka në dorë përgjimet që do ta çojnë drejt qelisë
Analisti dhe gazetari i njohur, Frrok Çupi ka folur për lajmin e bujshëm të kryetarit të Partisë së Lirisë Ilir Meta, i cili është marrë në pyetje në [...]
Po vjedhin rrugët! Shenjtori Meta “harron” qindra milionë euro të të vjedhur nga ai dhe Haxhinasto i LSI me rrugën Tiranë-Elbasan!
Shfaqja e Luçiano Boçit krah Ilir Metës dhe Edmond Haxhinastos sot në Elbasan është dhe një alarm për shoqërinë tonë por dhe për organet e drejtësisë [...]