Category: Debat

1 449 450 451 452 453 1,624 4510 / 16238 POSTS
Andi Bushati sulmon Eva Alikajn: Aktore mediokre dhe e degraduar, që s’vlen as sa Luizi i Big Brother!  Më neverisin aktorët e komunizmit

Andi Bushati sulmon Eva Alikajn: Aktore mediokre dhe e degraduar, që s’vlen as sa Luizi i Big Brother! Më neverisin aktorët e komunizmit

Hyrja e aktores Eva Alikaj në Big Brother ka shkaktuar shumë debate. Së fundmi, aktorja e njohur u vu në qendër të debatit pas një video ku merrte [...]
Aktori i madh Astrit Çerma sulmon Rajmonda Bulkun: Ku dreqin e ke shitur shpirtin, na qurravitesh për…

Aktori i madh Astrit Çerma sulmon Rajmonda Bulkun: Ku dreqin e ke shitur shpirtin, na qurravitesh për…

Aktori i njohur, Astrit Çerma ka sulmuar kolegen e tij Rajmonda Bulku, pasi kjo e fundit u shfaq në spotin e Sali Berishës, për protestën e thirrur ng [...]
Pallatet e vjetra do verifikohen! Auditim teknik për ndërtesat mbi 50 vjet, për shembje ose riparime

Pallatet e vjetra do verifikohen! Auditim teknik për ndërtesat mbi 50 vjet, për shembje ose riparime

Nëpërmjet një projektvendimi, qeveria pritet të fillojë procesin e auditimit teknik të pallateve me më shumë se 50 vite vjetërsi. Në të parashikohe [...]
Kreshnik Spahiu për aferën “CEZ-DIA”: Ilir Metën e kanë fundosur bashkëpunëtorët e tij, ja çfarë zbuloi Dritan Prifti dhe kleçka që do e çojë drejt burgut

Kreshnik Spahiu për aferën “CEZ-DIA”: Ilir Metën e kanë fundosur bashkëpunëtorët e tij, ja çfarë zbuloi Dritan Prifti dhe kleçka që do e çojë drejt burgut

Juristi Kreshnik Spahiu komentoi situatën politike në vend. Gjatë një interviste për gazetën “SOT”, zoti Spahiu thotë se Ilir Meta e ka kërcënuar Sali [...]
Shkëlqimi dhe zvetënimi i Lubonjë

Shkëlqimi dhe zvetënimi i Lubonjë

Fatos Lubonjës duhet t’i njihet merita e opozitarizmit më intelektual në Shqipërinë e pas ’90-ës, prej së cilit është dhe një prej produkteve publicis [...]
Escobar shfryn akuzat e opozitës dhe revolucionin: “McGonigal” nuk cënon raportet Shqipëri-SHBA! Nuk është çeshtje e  DASH por e FBI-së

Escobar shfryn akuzat e opozitës dhe revolucionin: “McGonigal” nuk cënon raportet Shqipëri-SHBA! Nuk është çeshtje e DASH por e FBI-së

I dërguari i Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar ka folur për herë të parë për çështjen McGonigal, duke deklaruar se marrë [...]
VIDEO/ Mero Baze ironi me spotin e Berishës lexuar nga Rajmonda Bulku: Si ta kuptoni tekstin e Revolucionit të 3 Marsit

VIDEO/ Mero Baze ironi me spotin e Berishës lexuar nga Rajmonda Bulku: Si ta kuptoni tekstin e Revolucionit të 3 Marsit

Me ironi e humor e ka komentuar gazetari Mero Baze spotin e publikuar nga Sali Berisha për protestën e 3 marsit, në të cilën aktorja Rajmonda Bulku sh [...]
Kushëriri i Duçkës i çon në takim një shkrimtar amerikan, Berisha fluturon nga gëzimi

Kushëriri i Duçkës i çon në takim një shkrimtar amerikan, Berisha fluturon nga gëzimi

Sali Berisha është njeriu më i lumtur në botë, nëse dikush i çon në zyrë një të huaj. Aq më tepër një amerikan. Sot e ka pasur një rast të tillë. Sha [...]
Përgjigjie skandaloze e Altin Dumani për familjarët e Aleks Nikës! I jep pafajësi Berishës dhe Bashës! Ka harruar se Prendi i gardës vartësi i ish ministrit dhe ish kryeministrit

Përgjigjie skandaloze e Altin Dumani për familjarët e Aleks Nikës! I jep pafajësi Berishës dhe Bashës! Ka harruar se Prendi i gardës vartësi i ish ministrit dhe ish kryeministrit

Familjarët e Aleks Nikës, njërit prej viktimave të 21 janarit 2011, i kanë kërkuar SPAK të marrë në dorë dosjen hetimore të vrasjes në mes të Bulevard [...]
Çfarë ndodhi në Bruksel?! Kreshnik Spahiu trondit me deklaratën e tij: 27 shkurti ditë festë për Serbinë, Kurti i tradhtoi qytetarët e Kosovës

Çfarë ndodhi në Bruksel?! Kreshnik Spahiu trondit me deklaratën e tij: 27 shkurti ditë festë për Serbinë, Kurti i tradhtoi qytetarët e Kosovës

Për analistin Kreshnik Spahiu, takimi i sotëm i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin serb, Aleksandar Vuçiç ishte hapi më i gabuar. [...]
1 449 450 451 452 453 1,624 4510 / 16238 POSTS