Category: Debat
“Vjen Saliu dhe i hedh turmës së të marrëve një foto timen”! Lame i kthehet Berishës: Uniformat i kam dashuruar gjithmonë
PËR KË…? Uniformat i kam dashuruar gjithmonë. Në zborin e Mamurasit isha u vetmi që e kisha uniformën gjithmonë krëko. Më pas fillova t’i koleksionoj, [...]
Investigimi i New York Times, roli korruptiv i Damian Gjiknurit në aferën e treshes Deripaska-McGonigal-Neza, dha puse nafte dhe HEC-e, çfarë pret SPAK-u
Nga Adam Goldman, Michael Rothfeld, Susan C. Beachy, William K. Rashbaum dhe Kenneth P. Vogel gazetarë pranë New York Times
Kur Charles McGonigal, [...]
Spartak Ngjela: Berisha i korruptuar, ka thirrur protestë për hallin e tij, PD zyrtare është e Alibeajt dhe KQZ nuk mund ta regjistrojë ‘Foltoren’ në zgjedhje, më ‘21 janar’ Garda shkoi me synimin për të vrarë protestuesit
Avokati Spartak Ngjela, ka deklaruar se protesta e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha dhe ish-presidenti Ilir Meta më 11 shkurt mund të jetë nj [...]
Shpërthen Sonila Meço për lojën e inteligjencës dhe perlat e fitueses: Dea Mishel është pasojë e zgjedhjeve të veta, ka zgjedhur të qëndrojë injorante, nuk na e ka fajin…
Dea Mishel, banorja e Big Brother Vip me mesataren 9.5 siç ka treguar ajo në shtëpinë e famshme, ka lëshuar disa perla gjatë një loje të krijuar nga V [...]
SHBA zgjeron fashën e zyrtarëve që priten të shpallen “non grata”, a është Ilir Meta pjesë e “listës së zezë”?
Shtetet e Bashkuara të Amerikës duken të vendosura dhe premtojnë se nuk do ndalen deri sa politika shqiptare të pastrohet nga të korruptuarit dhe të i [...]
Zen “non grata” në sulm si babai: Libri i gazetarit të “New York Times” riciklim rrenash
Shkëlzen Berisha, djali i ish kryeministrit Berisha e ka cilësuar disa vite më parë riciklim të gënjeshtrave librin “Armët dhe çunat”, të botuar nga g [...]
Idajet Beqiri flet pas kërcënimit për vrasje, paralajmëron lajme tronditëse për Ilir Metën dhe Sali Berishën, ja 5 dosjet që do t’i çojnë pas hekurave
Avokati i njohur Idajet Beqiri ka reaguar për herë të parë pas kërcënimeve për vrasje që ka marrë së fundmi lidhur me denoncimet e forta që ka bërë në [...]

Gazmend Bardhi mashtroi SPAK-un!
Mediat njoftuan se pas kallzimit të PD së Alibeajt në SPAK të Edi Ramës, SPAK i ka kërkuar me shkrim denoncuesit Gazmend Bardhit akt-Padinë e zyrës së [...]
Qytetari dixhital lajm Saliut: Alda Klosi, kunata e Ceno Klosit djalit të tezes së Belindës… Rracë hajdutësh të lidhur në vjedhje dhe gjak
Klan News raporton se Alda Klosi është vënë në prangat e policisë së Tiranës mbrëmjen e kësaj të premteje. Sipas të njëjtave burime, ish-zyrtarja ësht [...]
Berisha e di mirë që me miellin e amerikanëve, nuk bëhet shaka! Çfarë kujtojnë ata që i shkojnë pas, se amerikanët do rrëzojnë Ramën për të kthyer Berishën?!
Sekretari për Çështjet Vendore në Partinë Demokratike zyrtare, Roland Bejko, ka bërë një koment pikant në faqen e tij në FB për mënyrën se si po e tra [...]