Category: Debat
Mero Baze: Kreu i Kongresit amerikan fotografohet me një të pandehur për korrupsion në Tiranë. Nuk dihet fati i tij nëse shqiptari arrestohet
Botuesi i gazetës ''TemA'', Mero Baze ka komentuar një fotografi të shpërndarë nga Fatmir Mediu me kryetarin e Kongresit amerikan Kevin McCarthy, të c [...]
“Je hajdut”! Halit Valteri përplaset me Shemsi Prençin: Ti ke pronar Ilir Metën zotëri
Ish-deputeti Halit Valteri ka debatuar me ish-drejtuesin e policisë, Shemsi Prençi në studion e Euronews Albania.
Valteri akuzoi Prençin se ka qenë [...]
Dosja McGonigal/ Në Shqipëri opozita në ekstazë për ‘super skandal’, New York Times e shfryn: Nuk kishte lidhje me Deripaska teksa ishte në FBI, akuzat në dyshim
Pavarësisht zhurmës së madhe që ka krijuar në Shqipëri, arrestimi i ish zyrtarit të lartë të FBI-së, Charles Mc Gonigal, media prestigjoze amerikane, [...]
Edi Rama: Jam mik i Sorosit dhe Erdoganit njëherësh, jam shembull i veçantë!
Në një intervistë për median malazeze, A Plus TV, kryeministri Edi Rama është shprehur se bota po jeton në kohë të vështira, por përtej kësaj, është s [...]
“Jeni në terezi a jo o popull?”, Leka Bungo: Ç’janë këto pocaqi me emrin Big Brother e Përputhen
“Profesionisti” është premiera e re e cila do të shfaqet përgjatë fundjavës në teatrin “Petro Marko” në Vlorë. Me regji të Leka Bungo dhe lojën e shkë [...]
Ish prokurorja harron se Saliu bllokoi ndalimin e drejtuesve të Gardës nga prokuroria! Elisabeta Imeraj bëhet qesharake: Kushdo që ka dijeni se Berisha urdhëroi vrasjen e 4 personave, le të dëshmojë
Ish- kryeprokurorja e Tiranës, Elisabeta Imeraj ka folur për kallëzimin e bërë nga ministri Ulsi Manja në SPAK për 21 janarin e 2011-tës ku mbetën të [...]
Burri i kërkoi ta largghet nga BBV ajo nuk pranoi! Olta Gixhari mbushet në lot: Burri im s’ka faj, nuk është e lehtë të…
Banorja e shtëpisë së Big Brother VIP Albania, Olta është ndër më të komentuar. Ajo përfshihet shumë shpesh në debate të ashpra, mirëpo në një moment [...]
Akuzat për dosjen e McGonigal, Rama: Në vend të kokës mbi kurriz, opozita ka lidhjet ruse, 21 Janarin dhe Gërdecin
Kryeministri i vendit Edi Rama ka reaguar përmes zyrës së tij të shtypit në lidhje me akuzat që opozita ka hedhur drejt tij për çështjen e ish-zyrtari [...]
“Guximi” i Bardhit ia kalon marrëzisë edhe Berishës! Fyen kryeministrin në sallë: Ti je legen, palaço mafioz!
Deputeti demokrat, Gazment Bardhi është përjashtuar nga seanca plenare që po zhvillohet këtë të enjte në Kuvendin e Shqipërisë. Shkak është bërë debat [...]
I biri thirret në SPAK për vrasjen e 26 personave, Berisha tërbohet në Kuvend: Rama ka bërë vrasje me pagesë o SKAP
Sali Berisha, në një kohë që i biri ndodhej në ambientet e SPAK për t’u pyetur për Gërdecin, ka zaptuar foltoren e Kuvendit.
Ai ka kërkuar që në Ku [...]