Category: Debat
“Te kam kapur në flagrancë, me zë dhe me figurë, më mirë hesht”, Artan Hoxha paralajmëron Berishën për hetimet e 21 Janarit
Gazetari Artan Hoxha ka paralajmëruar Sali Berishën në lidhje me hetimet e 21 Janarit.
Përmes një reagimi në rrjetet sociale, Hoxha shkruan se diku [...]

“Analisti” që jeton në SHBA: Tiranën e kanë pushtuar fshatarët dhe barbarët, aty njerëzit janë kthyer në derra. Më vjen ndot
Ilir Demalia, që shfaqet herë pas here në televizionet shqiptare si analist, ndërsa jeton prej vitesh në SHBA, ka vizituar Tiranën për një javë dhe ka [...]
Deklarata e fortë e Fatos Klosit: Pse Berisha programoi vrasjet e 21 janarit
Ish-kreu i shërbimit informativ Fatos Klosi është shprehur se protesta e 21 janarit ku humbën jetën 4 protestues ishte e programuar. Në një intervistë [...]
Habit ish-funksionari i lartë i PD: “Edhe kur ishte president dhe kryeministër ai s’kishte një takim ndërkombëtar” ! Zgjedhjet më mirë t’i fitojë Rama se Berisha
Prel Deda, ish-funksionar i Partisë Demokratike, u shpreh nga studio e Euronews Albania se Enkelejd Alibeaj duhet të nxjerrë kandidatë me logon e PD-s [...]
Ja pse vendim i Agron Zhukrit është nul, Sali Berisha jashtë zgjedhjeve të 14 majit, PD me Lulzim Bashën përballë Edi Ramës
Duke injoruar vendimin final të Apelit për fatin e Partisë Demokratike, ish-kryeministri Berisha u shpreh ditën e djeshme se “Foltorja” do të dërgojë [...]
Kreshnik Spahiu: Vjedhja e thesarit të Krrabës s’do hetohet kurrë, dëshmitari kryesor vdiq në burg
Kreshnik Spahiu thotë se vjedhja e thesarit të Krrabës nuk do të hetohet kurrë sepse dëshmitari kryesor u vra në burg.
Ai tregoi se në vitin në të [...]

Marrëdhënia e Yuri Kim me Ramën, personale apo…? Habit me përgjigjen ambasadorja e SHBA
Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim tha se marrëdhënia e saj me kryeministrin Edi Rama është vetëm institucinale, dhe jo personale, siç edhe mund të jetë art [...]
Analisti i mbyllë gojën Kryemadhit: Çfarë kërkon, të mos pastrohet? Tirana është më e pastër sot, bashkia paguan vetem sherbimin
Analisti Lorenc Vangjeli ka zënë ngushtë Monika Kryemadhin gjatë emisionit “Opinion”, ku po diskutohet per vendgrumbullimin e mbetjeve ne Sharre. Vang [...]
Ish-deputeti i PD-së Roland Bejko : Kolonelit prej kohësh nuk ka kush t’i shkruaj! Një dolli nga Big Brotheri, e ekzalton si të kish fituar zgjedhjet.
Nga Roland Bejko
Por, për fat, sot atij i kanë ardhur dy mesazhe. Njëri nga Big Brother, nga Luisi, që paska ngritur një dolli për të, dhe mesazhi [...]
“Televizionet plehra” dhe programet tuaja të pista, fajtorët kryesorë të kalbëzimit të vendit!
"Big Brother VIP Albania" është kthyer në qendër diskutimi: mashtrime, dhunë fizike, dhunë psikologjike, fjalor vulgar, presion, bullizëm. Fatkeqësish [...]