Category: Debat

1 … 462 463 464 465 466 … 1,648 4640 / 16477 POSTS
Arsyet pse Rumania pretendon për kthim prone në Sarandë

Arsyet pse Rumania pretendon për kthim prone në Sarandë

Midis viteve 1934 dhe 1939, Rumania kishte një tokë në Detin Jon, në Sarandë. Mbreti Zogu ia kishte dhuruar tokën Nicolae Iorga-s, në shenjë mirënj [...]
Mitingu i Berisha-Meta në Air Albania: Kostoja i kalon 150 mijë eurot

Mitingu i Berisha-Meta në Air Albania: Kostoja i kalon 150 mijë eurot

Të ndodhur në izolim dhe bllokim politik e diplomatik, Sali Berisha dhe Ilir Meta, po mundohen të gjejnë të gjitha mënyrat për të bërë përshtypje. [...]
Ish-deputeti i PD-së: Komunistit non-grata i skadoi abonimi i spektatorëve

Ish-deputeti i PD-së: Komunistit non-grata i skadoi abonimi i spektatorëve

sh-shefi i IT në Kryeministri në administratën Berisha, dhe ish deputeti i qarkut Elbasan Endri Hasa ka ironizuar Sali Berishën për fjalimin e tij në [...]
Ilir Meta si mish i huaj në tubimin e Berishës

Ilir Meta si mish i huaj në tubimin e Berishës

Ilir Meta u shfaq si mish i huaj në tubimin e hapjes së fushatës të koalicionit Bashkë Fitojmë. Në stadium nuk u pa asnjë flamur i Partisë së Lirisë d [...]
Revoltohet polic Flori nga Tv Zeni: Rama do të na hajë edhe zemrën, pasi i hëngrën të gjitha, ka 10 vjet na mori frymën! Sali Meta do na shpëtoi

Revoltohet polic Flori nga Tv Zeni: Rama do të na hajë edhe zemrën, pasi i hëngrën të gjitha, ka 10 vjet na mori frymën! Sali Meta do na shpëtoi

Aktori Florian Binaj, që prej disa kohësh moderon një emision, këtë radhë në televizionin e familjes Berisha, në një monolog ka komentuar hapjen e fus [...]
Evi Kokalari: Pse demokratët e braktisën stadiumin kur fjalën e mori Berisha?

Evi Kokalari: Pse demokratët e braktisën stadiumin kur fjalën e mori Berisha?

Evi Kokalari ka komentuar zbrazjen e stadiumit, pasi fjalën e mori Sali Berisha. "Ulëse kishte. Ulësës, jo! Mishërimi i revolucionit të integr [...]
“Më vjen turp që jam angleze nga mënyra si i trajtojnë shqiptarët”! Gazetarja britanike-Ramës: Nuk jam krenare se nga vij

“Më vjen turp që jam angleze nga mënyra si i trajtojnë shqiptarët”! Gazetarja britanike-Ramës: Nuk jam krenare se nga vij

Në episodin e dytë të “I Love Albania”, kryeministri Edi Rama ka pasur të ftuar gazetaren britanike Alice Taylor, e cila jeton në Tiranë prej 5 vitesh [...]
Shqipëria “Izraeli i Ballkanit”! Escobar dhe Rubin mbledhin në Tiranë ambasadorët amerikanë të 8 shteteve të Evropës Juglindore: Ja arsyet pse u përzgjodh vendi ynë nga SHBA!

Shqipëria “Izraeli i Ballkanit”! Escobar dhe Rubin mbledhin në Tiranë ambasadorët amerikanë të 8 shteteve të Evropës Juglindore: Ja arsyet pse u përzgjodh vendi ynë nga SHBA!

Ndërsa sulmi i Rusisë në Ukrainë po i afrohet momentit historik të tij një vjeçar, frika po rritet në lidhje me përpjekjet e Kremlinit për të nxitur d [...]
Ilir Demalia sulmon gazetarin e Saliut dhe i nxjerr pseudonimin e ish- Sigurimit të Shtetit

Ilir Demalia sulmon gazetarin e Saliut dhe i nxjerr pseudonimin e ish- Sigurimit të Shtetit

Ilir Demalia me anë të një postimi në rrjetin e tij social ‘Facebook’ ka ‘sulmuar’ ashpër gazetarin Armand Shkullaku ku i ka nxjerrë edhe pseudonimin [...]
1 … 462 463 464 465 466 … 1,648 4640 / 16477 POSTS