Category: Debat

1 464 465 466 467 468 1,624 4660 / 16238 POSTS
Dreka e funditvitit, dreka e gabuar, dreka e turpit

Dreka e funditvitit, dreka e gabuar, dreka e turpit

Ka ardhur koha t'i jepet fund spektaklit banal që luhet brenda PD-së. Një vit të tërë rrihemi, shahemi, anatemohemi, shtyhemi, pështyhemi, ndahemi, z [...]
Ish-truproja i Fatos Nanos ka disa pyetje për Ilir Metën?! Çfarë i premtove Berishës kur të liroi SHIK-u i Gazidedes!

Ish-truproja i Fatos Nanos ka disa pyetje për Ilir Metën?! Çfarë i premtove Berishës kur të liroi SHIK-u i Gazidedes!

Që prej ditës kur në media u shpërnda lajmi për një shkresë që Autoriteti i Do,sjeve i dërgonte Kuvendit të Shqipërisë, ku theksonte se ish-presidenti [...]
“Nuk e shita veten, s’më rr**et”!  Bujar Asqeriu nuk mbahet më: Shtet shk**dhatë, më kërcënuan djalin

“Nuk e shita veten, s’më rr**et”! Bujar Asqeriu nuk mbahet më: Shtet shk**dhatë, më kërcënuan djalin

Bujar Asqiriu është një ndër aktorët më të dashur shqiptarë për publikun shqiptar. Së fundmi gjatë një kamere të fshehtë të bërë nga emisioni “Pira [...]
Kreshnik Spahiu: Berisha filogrek ! Pse nuk ka minoritet në Himarë dhe si Saliu u  dha prona grekëve kur ishte në pushtet?!

Kreshnik Spahiu: Berisha filogrek ! Pse nuk ka minoritet në Himarë dhe si Saliu u dha prona grekëve kur ishte në pushtet?!

sh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka vijuar me kritikat lidhur me vizitën e kryeministrit grek në Himarë. Dy ditë më parë, ai e theksoi se [...]
“Mamanë time e рanë te ѕemafori”! Trоndit djali: Nënën e kaрa në telefon me daѕhnorin, babai vdiq nuk e рërballoi dot..

“Mamanë time e рanë te ѕemafori”! Trоndit djali: Nënën e kaрa në telefon me daѕhnorin, babai vdiq nuk e рërballoi dot..

Një situatë e vështirë ndërmjetësimi u shfaq këtë të diel në rubrikën “Shihemi në Gjyq” në emisionin “E Diela Shqiptare” në Tv Klan. Vëllai thirri mot [...]
FOTO/ Krishtlindje në varfëri! Monika pozon hollimin e këmbëve dhe krahëve  si “rockstare”: Ishte si Mike Tyson dhe u bë si Madona me para korrupsioni

FOTO/ Krishtlindje në varfëri! Monika pozon hollimin e këmbëve dhe krahëve si “rockstare”: Ishte si Mike Tyson dhe u bë si Madona me para korrupsioni

Teksa qindra familje shqiptare kanë kaluar Krishtlindjen në varfëri ekstreme, Monika Kryemadhi ka pozuar sot si rockstare, duke ekspozuar tranformimin [...]
VIDEO/ Kënga më e bukur e festivaleve në 20 e kusur vite mbetet kjo…

VIDEO/ Kënga më e bukur e festivaleve në 20 e kusur vite mbetet kjo…

Festivali i 61 i Këngës në RTSH provokoi dhe njëherë debat, i cili nxitet nga krahasueshmëria me të djeshmen e famshme të saj lloj muzike ikonike, e c [...]
Vis Martini si italiani Pecorelli që inskenoi vdekjen e tij! Shumë shpejt do ia dëgjoni zërin!

Vis Martini si italiani Pecorelli që inskenoi vdekjen e tij! Shumë shpejt do ia dëgjoni zërin!

Eksperti i sigurisë publike, Fatjon Softa thotë se ka një ngjashmëri mes çështjes së të shumëkërkuarit, Ervis Martinajt dhe italianit Davide Pecorelli [...]
“PD e PL ia ‘dorëzuan’ Himarën kreut të OMONIA-s”! Shpërthen  gazetari dhe zbardh prapaskenat e vizitës së kryeministrit grek: Koha është e maskarenjve, Shqipëria është e shqiptarëve…

“PD e PL ia ‘dorëzuan’ Himarën kreut të OMONIA-s”! Shpërthen gazetari dhe zbardh prapaskenat e vizitës së kryeministrit grek: Koha është e maskarenjve, Shqipëria është e shqiptarëve…

Gazetari Artan Hoxha ka komentuar deklaratën e kreut të OMONIA-s, Fredi Bejleri. Ky i fundit ka pranuar publikuar se PD dhe Partia e Lirisë, ia kanë l [...]
1 464 465 466 467 468 1,624 4660 / 16238 POSTS