Category: Debat

Azgan Haklaj: Pas Berishës, shkojnë të gjithë figurat që kanë probleme me ligjin
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Azgan Haklaj thotë se figurat që kanë probleme me drejtësinë shkojnë pas Sali Berishës.
Sipas tij po të shik [...]
“Karma”! Rindërtimi i varrezave të Haklajve të Tropojës dhe ankthi i madh i Sali Berishës
Siç tashmë dihet, familja Haklaj është prezente prej kohësh me një adresë në rrjetet sociale, e cila është gjithnjë më e ndjekur dhe e pasuruar me eve [...]
Kreshnik Spahiu, akuza Albin Kurtit: Bën patriotin por bota s’rrotullohet rreth nesh
Juristi Kreshnik Spahiu është treguar kritik ndaj kreut të qeverisë së Kosovës Albin Kurti në lidhje me veprimet që ka bërë ky i fundit për marrëveshj [...]
Avokati i njohur zbulon të gjitha operacionet e Metës dhe Kryemadhit: Kushtuan mbi 285 mijë euro, SPAK po heton!
Operacione super të shtrenjta për të gjithë familjen, fatura nga llogari offshore dhe detaje të panjohura ka zbuluar avokati Idajet Beqiri në “Shqip” [...]

Njoftimi i MEPJ për Yuri Kim, befason avokat Ngjela: SHBA ia jep këtë mundësi vetëm shteteve të fuqishme
Avokati i njohur Spartak Ngjela thotë se njoftimi i Ministrisë së Jashtme Shqiptare për nisjen e procedurave për zëvendësimin e ambasadores amerikane, [...]

Edhe në bronz e kishte idhull! “Sekretet” e themelimit të PD, Meçe: Sali Berisha i vetmi që nuk donte rrëzimin e bustit të Enver Hoxhës
Analisti Arben Meçe për herë të parë në Euronews Albania është shprehur se kreu i PD dhe kryesia e kësaj partie ka qenë kundër rrëzimit të bustit të E [...]
Mjeku i’u a përplas të vërtetën në sy: Doni rrogën dy milionë, atje lani prapa**cat e pleqve…mjerë Gjermania për ju! “Egërsohen” infermiersanitarët: Kur ishe shef merrje lekët në kurrizin tonë
Deklarata e mjekut pediatër Edi Tushe për bluzat e bardha që largohen drejt Gjermanisë për paga më të larta ka sjell reagime të ashpra nga infermierët [...]
Berisha në krye të listës si një nga 10 armiqtë më të mëdhenj të shtypit në botë! Shikon me syze të zeza kur apelon: Sot liria e fjalës është në gijotinë nga Edi Rama!
Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha në ditën Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut i ka bërë thirrje shqiptarëve të ngrihen e të mbrojnë liritë [...]
Drejt Amerikës nga “rreziku” Berisha: Mirënjohje për Yuri Kim dhe gjithë ambasadorët amerikanë, përfshirë atë që më shpëtoi nga rrëmbimi i organizuar nga SHIK-sit e Berishës
Respekt e Mirënjohje për ambasadoren e nderuar Yuri Kim dhe gjithë ambasadorët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës që kanë shërbyer në Shqipërinë tonë [...]
“Basha mi mbylli dyert”! Rudina Hajdari: Berisha ka reflektuar, do çoj amanetin e Azemit deri në fund!
“Tentova të ndryshoj sistemin zgjedhor. Doja që të hapeshin listat e të fuqizonim qytetarin, jo të shkonim pas kryetarit.”
Kështu është shprehur Ru [...]