Category: Debat

1 468 469 470 471 472 1,624 4700 / 16239 POSTS
A ka polici dhe prokurori ky shtet?! Pim Çeku kërcënon hapur kryeministrin e vendit publikisht: Ke prekur mitin Berisha, pritet vetëm vendimi, nuk të mbron dot askush!

A ka polici dhe prokurori ky shtet?! Pim Çeku kërcënon hapur kryeministrin e vendit publikisht: Ke prekur mitin Berisha, pritet vetëm vendimi, nuk të mbron dot askush!

Juristi i Kristalit Çim Peku si gazetari i Syrit të Zenit të Sali Berishës ka reaguar me tone të ashpra për sulmin ndaj kreut të PD, në protestën e d [...]
Sa shumë i dhëmb ai grusht doktorit!

Sa shumë i dhëmb ai grusht doktorit!

Ai grusht ishte simbolik edhe pse i dhunshëm, donte te tregonte se doktori nuk është i paprekshëm. Po kush ja çoi selamin doktorit? Në një situatë [...]
“Largohuni sa më parë”! “Grekofoni” Çani thirrjen emergjente për shqiptarët: Duhet të jesh idiot…

“Largohuni sa më parë”! “Grekofoni” Çani thirrjen emergjente për shqiptarët: Duhet të jesh idiot…

Grekofoni Arjan Çani që hiqet si gazetarë dhe analistë, por që ka mbaruar një arsim ordiner për gjuhën e huaj frenge ka folur mbrëmjen e djeshme ne gj [...]
Kryetari i Shoqatës së të Përndjekurve Çika: Kujdes! Berisha do bëjë kamikazin në protestë  për të nxirë  Shqipërinë, por edhe PD

Kryetari i Shoqatës së të Përndjekurve Çika: Kujdes! Berisha do bëjë kamikazin në protestë për të nxirë Shqipërinë, por edhe PD

Gazetari Nebil Çika, protestën e thirrur nga Sali Berisha më 6 dhjetor, në të njëjtën ditë kur në Tiranë mbahet samiti BE-Ballkani Perëndimor, e sheh [...]
Kreshnik Spahiu: Protesta e 6 dhjetorit, vetëvrasje e PD së Berishës

Kreshnik Spahiu: Protesta e 6 dhjetorit, vetëvrasje e PD së Berishës

Kreshnik Spahiu është shprehur se protesta e 6 dhjetorit dita kur do të mbahet dhe Samiti BE-Ballkan Perëndimor është vetëvrasja e PD-së. Në një in [...]
Ish ministri akuza Metës dhe Kryemadhit: LSI përgjegjëse kryesore! Nuk kuptohet qëllimi që ajo ka pasur me inceneratorët

Ish ministri akuza Metës dhe Kryemadhit: LSI përgjegjëse kryesore! Nuk kuptohet qëllimi që ajo ka pasur me inceneratorët

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani është i bindur se arrestimet për çështjen e inceneratorëve janë pa asnjë fakt dhe provë. Sipas tij, SPAK deri t [...]
Plas në Foltore! Kandidati hedh akuzat e forta dhe nxjerr ‘të palarat’: Asnjë garanci nga Berisha, gjysma e kryesisë të dënuar me burg

Plas në Foltore! Kandidati hedh akuzat e forta dhe nxjerr ‘të palarat’: Asnjë garanci nga Berisha, gjysma e kryesisë të dënuar me burg

Kandidati për ‘Primaret’ e Rithemelimit në Sarandë, Armando Magllara është larguar zyrtarisht nga partia Demokratike. Lajmërimin e ka bërë nëpërmjet n [...]
Estrada me primaret e Berishës përfundon në Tiranën! Këlliçi dhe Alimehmeti shkojnë në balotazh! “Saliarët” fitues festë me fishekzjarr sikur janë zgjedhur kryetar bashkie!

Estrada me primaret e Berishës përfundon në Tiranën! Këlliçi dhe Alimehmeti shkojnë në balotazh! “Saliarët” fitues festë me fishekzjarr sikur janë zgjedhur kryetar bashkie!

Ashtu siç pritej gara për primaret e Tiranës ka qenë me e fortë mes dy kandidatëve, mjekut Ilir Alimehemeti dhe deputetit Belind Këlliçi. Në total [...]
“Janë ca kinse patriotë të mëdhenj”! Rama reagon sërish për “Xhakën”: Nuk i ndihmoj dot ata që…

“Janë ca kinse patriotë të mëdhenj”! Rama reagon sërish për “Xhakën”: Nuk i ndihmoj dot ata që…

Edi Rama ka reaguar lidhur me akuzat e bëra ndaj tij se përse nuk pati një reagim lidhur me deklaratën e FIFA-s për të gjobitur Granit Xhakën pasi ves [...]
Pse SPAK nuk heton Berishën e Metën? Rama jep përgjigjen i prerë: Do më kishin pushkatuar…

Pse SPAK nuk heton Berishën e Metën? Rama jep përgjigjen i prerë: Do më kishin pushkatuar…

“Pse SPAK nuk heton dhe merr të pandehur Sali Berishën dhe Ilir Metën?” Kjo ka qenë një nga pyetjet që iu bë sot nga qytetarët kryeministrit Edi Rama, [...]
1 468 469 470 471 472 1,624 4700 / 16239 POSTS