Category: Debat

1 467 468 469 470 471 1,624 4690 / 16239 POSTS
“Mjel” Shqiprinë, Fevziu: “I kam lënë amanet vajzëѕ mos të jetojë në Shqipëri … bëhet milionere  me lëpirje e paftyrësi!

“Mjel” Shqiprinë, Fevziu: “I kam lënë amanet vajzëѕ mos të jetojë në Shqipëri … bëhet milionere me lëpirje e paftyrësi!

Blendi Fevziu është një nga moderatorët më të njohur e më të vjetër në Shqipëri. Prej më shumë se 27 vitesh, ai drejton emisionin “Opinion” në Tv Klan [...]
Fatos Klosi: Berisha korri atë që mbolli! I ka rrahur të gjithë nga Ndre Legisi tek Rama!

Fatos Klosi: Berisha korri atë që mbolli! I ka rrahur të gjithë nga Ndre Legisi tek Rama!

Në emisionin “Shqip” në Dritare Tv, i ftuar në bisedë me Dritan Hilën ishte i ftuar Fatos Klosi. Biseda në pjesën e parë është ndalur tek sulmi që [...]
Deklaratë “bombë” e ish ministrit Ylli Pango: Gazetarët e rremë dhe pronarët e mediave në Shqipëri janë vrasës! Mua më këshilluan të vetëvritesha pas videos

Deklaratë “bombë” e ish ministrit Ylli Pango: Gazetarët e rremë dhe pronarët e mediave në Shqipëri janë vrasës! Mua më këshilluan të vetëvritesha pas videos

Ylli Pango i ftuar në emisionin “Arnautistan” të Mustafa Nanos, tha se në Shqipëri drejtojnë tipat për gjynaf dhe të paaftët, duke lënë pa punë njerëz [...]
“Më mirë u fus thikën në gurmaz fëmijëve të mi se t’ju tradhtoj juve”! Rudina e sigurtë për fjalët e Azemit: Më ka treguar Doktori!

“Më mirë u fus thikën në gurmaz fëmijëve të mi se t’ju tradhtoj juve”! Rudina e sigurtë për fjalët e Azemit: Më ka treguar Doktori!

Rudina Hajdari ka kujtuar një prej episodeve të fjalimeve të babait të saj, Azem Hajdarit, i cili ishte lideri i lëvizjes studentore 1990-1991 që çoi [...]
Anal-isti Armir Shkurti me “lot dhe dhimbje” për Saliun, gjen autorët e “synxirjes”! Fajtore një b*thë ish aktivisteje kokëpakrehur sot ministre dhe…

Anal-isti Armir Shkurti me “lot dhe dhimbje” për Saliun, gjen autorët e “synxirjes”! Fajtore një b*thë ish aktivisteje kokëpakrehur sot ministre dhe…

“Po! Edi Rama është autori i goditjes me grusht të Berishën në protestën e 6 dhjetorit! Ku bën vaki që pushteti mobilizohet i gjithi në një fushatë [...]
Shqiptarët të ngjashëm gjenetikisht me grekët, jo me turqit, sipas shkencëtarve

Shqiptarët të ngjashëm gjenetikisht me grekët, jo me turqit, sipas shkencëtarve

Shqiptarët dhe arbëreshët vijojnë të kenë lidhje të forta gjenetike, ndonëse kanë kaluar pesë shekuj kur kjo popullsi u vendos në jug të Italisë. “ [...]
Kreshnik Spahiu: Pse i eleminoi Sali Berisha 100% të 337 themeluesit e PD-së?

Kreshnik Spahiu: Pse i eleminoi Sali Berisha 100% të 337 themeluesit e PD-së?

Nga Kreshnik Spahiu Atë mbrëmje dhjetori unë isha atje. Së bashku me Azem Hajdarin dhe Arben Ristanin ishim si përfaqsues të fakultetit shkencave p [...]
Berisha si Sadami, për herë të parë shfaqet me syze dielli në zyrë

Berisha si Sadami, për herë të parë shfaqet me syze dielli në zyrë

Dy ditë pas dhunës së ushtruar në protestën e 6 dhjetorit, Sali Berisha është shfaqur në zyrën e tij në selinë e PD me ish-presidentin e Kroacisë, Sti [...]
Kush është trafikanti? Bardhi: Dreka e darka me Nokën, mori në qafë Berishën

Kush është trafikanti? Bardhi: Dreka e darka me Nokën, mori në qafë Berishën

Deputeti i PD-së, Gazment Bardhi akuzoi sot Flamur Nokën se shoqërohet me trafikantë droge që kanë mbushur Britaninë me lëndë narkotike dhe pastruan l [...]
Dy mbetjet e bllokut njëri me babain “hero” të heshtur, Bushati dhe tjetri si ish bllokmen i burgosur, Lubonja, thirrje: Kupa u mbush me “Prestigjin” e Fanes! Rrëmbeni armëve kundër Ramës

Dy mbetjet e bllokut njëri me babain “hero” të heshtur, Bushati dhe tjetri si ish bllokmen i burgosur, Lubonja, thirrje: Kupa u mbush me “Prestigjin” e Fanes! Rrëmbeni armëve kundër Ramës

Dy mbetjet e bllokut njëri me babain "hero" të heshtur, Bushati dhe tjetri si ish bllokmen i burgosur, Lubonja, thirrje: Kupa u mbush me "Prestigjin" [...]
1 467 468 469 470 471 1,624 4690 / 16239 POSTS