Category: Debat
“Mjel” Shqiprinë, Fevziu: “I kam lënë amanet vajzëѕ mos të jetojë në Shqipëri … bëhet milionere me lëpirje e paftyrësi!
Blendi Fevziu është një nga moderatorët më të njohur e më të vjetër në Shqipëri. Prej më shumë se 27 vitesh, ai drejton emisionin “Opinion” në Tv Klan [...]
Fatos Klosi: Berisha korri atë që mbolli! I ka rrahur të gjithë nga Ndre Legisi tek Rama!
Në emisionin “Shqip” në Dritare Tv, i ftuar në bisedë me Dritan Hilën ishte i ftuar Fatos Klosi.
Biseda në pjesën e parë është ndalur tek sulmi që [...]
Deklaratë “bombë” e ish ministrit Ylli Pango: Gazetarët e rremë dhe pronarët e mediave në Shqipëri janë vrasës! Mua më këshilluan të vetëvritesha pas videos
Ylli Pango i ftuar në emisionin “Arnautistan” të Mustafa Nanos, tha se në Shqipëri drejtojnë tipat për gjynaf dhe të paaftët, duke lënë pa punë njerëz [...]
“Më mirë u fus thikën në gurmaz fëmijëve të mi se t’ju tradhtoj juve”! Rudina e sigurtë për fjalët e Azemit: Më ka treguar Doktori!
Rudina Hajdari ka kujtuar një prej episodeve të fjalimeve të babait të saj, Azem Hajdarit, i cili ishte lideri i lëvizjes studentore 1990-1991 që çoi [...]
Anal-isti Armir Shkurti me “lot dhe dhimbje” për Saliun, gjen autorët e “synxirjes”! Fajtore një b*thë ish aktivisteje kokëpakrehur sot ministre dhe…
“Po! Edi Rama është autori i goditjes me grusht të Berishën në protestën e 6 dhjetorit!
Ku bën vaki që pushteti mobilizohet i gjithi në një fushatë [...]
Shqiptarët të ngjashëm gjenetikisht me grekët, jo me turqit, sipas shkencëtarve
Shqiptarët dhe arbëreshët vijojnë të kenë lidhje të forta gjenetike, ndonëse kanë kaluar pesë shekuj kur kjo popullsi u vendos në jug të Italisë.
“ [...]
Kreshnik Spahiu: Pse i eleminoi Sali Berisha 100% të 337 themeluesit e PD-së?
Nga Kreshnik Spahiu
Atë mbrëmje dhjetori unë isha atje. Së bashku me Azem Hajdarin dhe Arben Ristanin ishim si përfaqsues të fakultetit shkencave p [...]
Berisha si Sadami, për herë të parë shfaqet me syze dielli në zyrë
Dy ditë pas dhunës së ushtruar në protestën e 6 dhjetorit, Sali Berisha është shfaqur në zyrën e tij në selinë e PD me ish-presidentin e Kroacisë, Sti [...]
Kush është trafikanti? Bardhi: Dreka e darka me Nokën, mori në qafë Berishën
Deputeti i PD-së, Gazment Bardhi akuzoi sot Flamur Nokën se shoqërohet me trafikantë droge që kanë mbushur Britaninë me lëndë narkotike dhe pastruan l [...]
Dy mbetjet e bllokut njëri me babain “hero” të heshtur, Bushati dhe tjetri si ish bllokmen i burgosur, Lubonja, thirrje: Kupa u mbush me “Prestigjin” e Fanes! Rrëmbeni armëve kundër Ramës
Dy mbetjet e bllokut njëri me babain "hero" të heshtur, Bushati dhe tjetri si ish bllokmen i burgosur, Lubonja, thirrje: Kupa u mbush me "Prestigjin" [...]