Category: Debat

1 493 494 495 496 497 1,624 4950 / 16239 POSTS
Ndërtimet pa leje, Rama: S’ka biznesmen të thotë që një qindarkë e punës së tij është në xhepin tim. S’jam shef policie as…!

Ndërtimet pa leje, Rama: S’ka biznesmen të thotë që një qindarkë e punës së tij është në xhepin tim. S’jam shef policie as…!

Kryeministri Edi Rama deklaroi se akuzat ndaj tij për lejimin e ndërtimeve pa leje nuk janë të vërteta, pasi ka qenë vullneti i tij dhe i qeverisë për [...]
Lulzim Basha një hap më afër rikthimit në krye të Partisë Demokratike! Ja surpriza e hidhur që po përgatitet për Sali Berishën

Lulzim Basha një hap më afër rikthimit në krye të Partisë Demokratike! Ja surpriza e hidhur që po përgatitet për Sali Berishën

“Foltorja” është drejt kolapsit dhe i ka ditët e numëruara. Lëvizja antiamerikane e Sali Berishës, vendosmëria për të pushtuar Partinë Demokratike pa [...]
Kryetari i SPAK, Kraja drejt largimit! PS: Nuk do ketë ndryshim kushtetues për mandat të dytë! Ne nuk i kemi 84 votat e duhura

Kryetari i SPAK, Kraja drejt largimit! PS: Nuk do ketë ndryshim kushtetues për mandat të dytë! Ne nuk i kemi 84 votat e duhura

Arben Krajës nuk do t’i jepet mundësia për t’u rizgjedhur në krye të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, kur mandati [...]
Shehi i alarmuar dhe i shqetësuar: Nuk e mundim dot Ramën me Berishën dhe Metën! Koha për një aksion opozitar “kolektiv”

Shehi i alarmuar dhe i shqetësuar: Nuk e mundim dot Ramën me Berishën dhe Metën! Koha për një aksion opozitar “kolektiv”

Kryetari i Lëvizjes për Zhvillim Kombëtar, Dashamir Shehi, është shprehur dje se qëllimi i tyre është të ndërtojnë një aksion opozitar që kalon përtej [...]
Saliu merr peng protestën e pedagogëve që nuk të mësojnë … por kërkojnë rroga nga taksapaguesit

Saliu merr peng protestën e pedagogëve që nuk të mësojnë … por kërkojnë rroga nga taksapaguesit

Politika duket se po ndërhyn në protestën qeshrake që po bëhet nga pedagogët përkrahur nga disa student të strukturave PD-iste në vend. Pak ditë [...]
Skema e njëjtë e Ilir Metajt: Si po kërkon të shpëtojë nga dosja e spiunit, njësoj siç ia hodhi paq me videon me zë dhe figurë të Dritan Priftit?! Ja prapaskenat

Skema e njëjtë e Ilir Metajt: Si po kërkon të shpëtojë nga dosja e spiunit, njësoj siç ia hodhi paq me videon me zë dhe figurë të Dritan Priftit?! Ja prapaskenat

Pafajësia e presidentit aktual Ilir Meta nga afera e videos me ish-ministrin Dritan Prifti, shihet si një shembull i dështimit të drejtësisë në luftën [...]
“Një tërmet i fuqishëm pritet shumë pranë Shqipërisë”! Paralajmërimi shqetësues i sizmologut grek

“Një tërmet i fuqishëm pritet shumë pranë Shqipërisë”! Paralajmërimi shqetësues i sizmologut grek

Probabiliteti që zona e Follorinës të përjetojë një tërmet me magnitudë 6.0, 6.5 ose 6.6 R në 100 vitet e ardhshme është përkatësisht 69%, 30% dhe 25% [...]
Kufizimet e ligjit/ PS: Kandidatët për deputet detyrim certifikatë nga Autoriteti i Dosjeve! Ish-spiunët e Sigurimit s’do kenë më mbrojtje!

Kufizimet e ligjit/ PS: Kandidatët për deputet detyrim certifikatë nga Autoriteti i Dosjeve! Ish-spiunët e Sigurimit s’do kenë më mbrojtje!

Hapja e dosjeve të së kaluarës ka qenë e sotmja në emisionin ‘Studio Live’ në Report Tv. Në një intervistë me gazetarin Arbër Hitaj, nënkryetarja e Ku [...]
Duhet të ishte në qeli! Vetë e fali por ia “prishi pazarin” Gjykata Kushtetuesja  sot  “leh” se Rama po i shet trojet detare Greqisë

Duhet të ishte në qeli! Vetë e fali por ia “prishi pazarin” Gjykata Kushtetuesja sot “leh” se Rama po i shet trojet detare Greqisë

“Shqipëria është në rrezik nga Edi Rama”. Kjo frazë ishte kryefjalë e ish-kryeministrit Sali Berisha në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Partisë Demo [...]
Më mirë me neofashistët sesa me SHBA dhe Brukselin! Manjani “pa kolibe” i Metës dhe Berishës në delir: Më mirë Meloni sesa Yuri Kim!

Më mirë me neofashistët sesa me SHBA dhe Brukselin! Manjani “pa kolibe” i Metës dhe Berishës në delir: Më mirë Meloni sesa Yuri Kim!

Ka ndodhur ajo që pritej- pasuesit e Sali berishës dhe Ilir Metës tashmë janë në delir nga fitorja e neofashistëve në Itali. Në rrjetet sociale, ka n [...]
1 493 494 495 496 497 1,624 4950 / 16239 POSTS