Category: Debat

1 494 495 496 497 498 1,624 4960 / 16239 POSTS
Sali Berisha nis hetimet ndaj… Lulzim Bashës

Sali Berisha nis hetimet ndaj… Lulzim Bashës

Kryesia e Partisë Demokratike ka miratuar ngritjen e një grupi auditi për financimet ruse në PD. Burime nga kryesia e PD-së bëjnë me dije se do të [...]
Financimi rus i PD dhe Berisha ‘non grata’, gati ndëshkimi nga BE

Financimi rus i PD dhe Berisha ‘non grata’, gati ndëshkimi nga BE

Partitë politikë shqiptare që marrin financime të fshehta do të sanksionohen nga Bashkimi Evropian. Pavarësisht që paketa për llojin e sanksioneve nuk [...]
Idajt Beqiri: Ilir Meta më ka kërcënuar me jetë! Si ia zbulova fshehjen e floririt në Qipro dhe Zvicë, do arrestohet

Idajt Beqiri: Ilir Meta më ka kërcënuar me jetë! Si ia zbulova fshehjen e floririt në Qipro dhe Zvicë, do arrestohet

Avokati Idajet Beqiri u shpreh gjatë një interviste se Ilir Meta, përmes rrethit të tij të krimit, e ka kërcënuar me jetë pasi avokati depozitoi dy do [...]
Nuk qenka Soros! Meta i tregon Yuri Kim se kush e ka mashtruar SHBA për ta shpallur Berishën “non grata”

Nuk qenka Soros! Meta i tregon Yuri Kim se kush e ka mashtruar SHBA për ta shpallur Berishën “non grata”

Ilir Meta Metaj, gjatë konferencës së mbajtur sot me gazetarët, ka zbardhur detaje nga takimi që zhvilloi dy ditë më parë me ambasadoren e SHBA në Tir [...]
Ja arsyeja se spiuni I.M. nuk është askush tjetër përveç Ilir Metajt

Ja arsyeja se spiuni I.M. nuk është askush tjetër përveç Ilir Metajt

Kreu i Grupit parlamentar të PS, Taulant Balla, reagoi pak ditë më parë pasi Ilir Meta depozitoi kallëzimin penal ndaj Autoritetit të dosjeve. Balla s [...]
Heshtje shurdhuese karshi fjalimit të Ramës dje në OKB nga kukullat e Kosovë, aprovim për raportin Marty! Çitaku: “Kur urrejtja për një njeri është më e madhe se dashuria për Kosovën”!

Heshtje shurdhuese karshi fjalimit të Ramës dje në OKB nga kukullat e Kosovë, aprovim për raportin Marty! Çitaku: “Kur urrejtja për një njeri është më e madhe se dashuria për Kosovën”!

Kosova nuk është antare e OKB por thjesht ftohet atje n% rolin e dëgjuesit dhe evetmja mundësi ti dëgjohet zëri është nëpërmjet përfaq♪7suesve të Shqi [...]
Frrok Çupi: Arrestimi i Sali Berishës emergjencë kombëtare dhe ndërkombëtare: Ja skema që do sjellë fundin e kreut të “Foltores”

Frrok Çupi: Arrestimi i Sali Berishës emergjencë kombëtare dhe ndërkombëtare: Ja skema që do sjellë fundin e kreut të “Foltores”

Analisti i njohur, Frrok Çupi ka zbardhur skemën që do të sjellë fundin e ish-kryeministrit Sali Berisha, i cili Ky i fundit mësohet se është thirrur [...]
Padia në SPAK ndaj ish-presidentit, ish-deputeti: Më shkruajnë miqtë që të ruhem dhe kem kujdes nga Meta pasi të vret

Padia në SPAK ndaj ish-presidentit, ish-deputeti: Më shkruajnë miqtë që të ruhem dhe kem kujdes nga Meta pasi të vret

Ish-deputeti Halit Valteri, ka folur dje në një studio televizive për të gjitha akuzat që i ka drejtuar sëfundmi ish-Presidentit Ilir Meta, lidhur me [...]
Intervista e plotë/ Rama për radion britanike: Ja mesazhet që më çon Emanuel Macron

Intervista e plotë/ Rama për radion britanike: Ja mesazhet që më çon Emanuel Macron

Emision radiofonik nga Alaister Campbell dhe Rory Stewart me titull “Pjesa tjetër është politikë” Alastair dhe Rory janë së bashku me Edi Ramën, krye [...]
Lutfi Dervishii: 35 mjekë të arrestuar! “Bluzat e bardha” apo “jakat e bardha”?

Lutfi Dervishii: 35 mjekë të arrestuar! “Bluzat e bardha” apo “jakat e bardha”?

Nga Lutfi Dervishi Një kërkim i thjeshtë në google me dy fjalë: “mjek arrest” nxjerr se gjatë 10 viteve të fundit policia ka arrestuar të paktën 35 [...]
1 494 495 496 497 498 1,624 4960 / 16239 POSTS