Category: Debat

1 496 497 498 499 500 1,624 4980 / 16239 POSTS
Kur Kryemadhi lihte me Saliun: Lulzim Basha, një këlysh që u rrit e u bë buçe! Na vodhi 4 mandate dhe ia dha Ramës

Kur Kryemadhi lihte me Saliun: Lulzim Basha, një këlysh që u rrit e u bë buçe! Na vodhi 4 mandate dhe ia dha Ramës

Monika Kryemadhi ka deklaruar sa herë q♪7 i jepet rasti për të lehur se numëruesit e Lulzim Bashës në zgjedhjet e 25 Prillit kanë shitur katër mandate [...]
Tjetër kallzim në SPAK për Xhelal Mziun ! Kryetari i Kamzës , Rakip Suli jep dëshmi

Tjetër kallzim në SPAK për Xhelal Mziun ! Kryetari i Kamzës , Rakip Suli jep dëshmi

Kryebashkiaku i Kamzës, Rakip Suli ka mbërritur në Prokurorinë e Posaçme, këtë mëngjes. Suli ka depozituar ditën e sotme një tjetër kallëzim penal nda [...]
“Nuk mund ta shisnim kryetarin”! Bashkëfajtori Ristani shet Bashën, flet si Saliu: Ja pse ka qenë “peng” i kryeministrit Rama

“Nuk mund ta shisnim kryetarin”! Bashkëfajtori Ristani shet Bashën, flet si Saliu: Ja pse ka qenë “peng” i kryeministrit Rama

Ish sekretari i PD, Arben Ristani ishte i ftuar ditën e sotme në emisionin “Breaking” për të folur rreth skandalit të financimeve ruse në PD. Rista [...]
Meta dhe LSI-ja u paguan nga paratë e inceneratorëve

Meta dhe LSI-ja u paguan nga paratë e inceneratorëve

LSI-ja dhe Ilir Meta, më parë Monika Kryemadhi, kanë marrë shpatën e luftëtarit, sikur janë këta zbuluesit e skandalit korruptiv të inceneratorëve. [...]
Berisha mashtron “saliarët” në Itali:  Vrap me makina dhe flamuj! Non grata nuk e kalon dot Adriatikun (Video)

Berisha mashtron “saliarët” në Itali: Vrap me makina dhe flamuj! Non grata nuk e kalon dot Adriatikun (Video)

Sali Berisha, ka zhvilluar një bashkëbisedim online me shqiptarët në Itali, ku tha se Italia ka rol të rëndësishëm në rrugën e Shqipërisë drejt tregut [...]
Paloku shikon ëndrra flet për skenar 14 Shtatori: Protesta të mëdha do të ketë! Nuk do të jenë shëtitje në bulevard, s’do ikim pa rrëzuar Ramën!

Paloku shikon ëndrra flet për skenar 14 Shtatori: Protesta të mëdha do të ketë! Nuk do të jenë shëtitje në bulevard, s’do ikim pa rrëzuar Ramën!

Edi Paloku, ka paralajmëruar se në vijim protesta të mëdha do të ketë. Ai tha se ato nuk do jenë të njëjta me protestat e kaluara, pra thjesht një shë [...]
Financimi i PD-së nga Rusia, Aleksandër Çipa: Çështja më e errët e ndotjes politike në Shqipëri, Basha do të detyrohet…

Financimi i PD-së nga Rusia, Aleksandër Çipa: Çështja më e errët e ndotjes politike në Shqipëri, Basha do të detyrohet…

Analisti Aleksandër Çipa, çështjen e lobimit të Partisë Demokratike me paratë ruse, ku Sali Berisha ka ngarkuar me përgjegjësi personale Lulzim Bashën [...]
Andi Bushati tregon pazarin: Gazetarët e kamur si unë nuk shiten nën 150 mijë USD

Andi Bushati tregon pazarin: Gazetarët e kamur si unë nuk shiten nën 150 mijë USD

Andi Bushati ka hedhur poshtë raportin e inteligjencës amerikane, sipas të cilit Rusia i ka dhënë fshehurazi 500 mijë USD Partisë Demokratike. Bush [...]
Edi Rama: Ne e dimë  të vërtetën e rastit  Ervis Martinaj! Shumë shpejt  do provohet

Edi Rama: Ne e dimë të vërtetën e rastit Ervis Martinaj! Shumë shpejt do provohet

Dhjetë ditë më parë, kryeministri Edi Rama, i kërkoi publikisht policisë së shtetit që të reagojë për fatin e Ervis Martinaj, një i akuzuar në Shqipër [...]
Protestë në Unversitetet publike…autonom! Pagat e pedagogëve që nuk të mësojnë nga taksapaguesit: Ja çfarë mendon Edi Rama!

Protestë në Unversitetet publike…autonom! Pagat e pedagogëve që nuk të mësojnë nga taksapaguesit: Ja çfarë mendon Edi Rama!

Universitetet publike të vendit janë përfshirë nga një valë kërkesash drejtuar qeverisë, ku shprehin nevojën për rritje të pagave, duke e argumentuar [...]
1 496 497 498 499 500 1,624 4980 / 16239 POSTS