Category: Debat
Ndreca i “çjerr” maskën Bushatit: Ke një urrejtje patologjike për Ramën! Je kthyer në lehës i këtyre që të akuzuan si puçist
Juristi Plarent Ndreca dhe anal-isti Andi Bushati i vetmi ekzemplar i vërtetë i bllokut, u përplasën në studion e emisionit Now në Euronews Albania ku [...]
LSI e punësoi gjatë qeverisjes me Berishën: Kush është viktima e Metajt, Filip Talo, personazhi kyç i ‘dosjes’ I.M
Filip Talo është personi kyç në dokumentet që Autoriteti i Dosjeve thotë që ka zbuluar për Ilir Metën se ka qenë bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit. [...]
Tregojani shqiptarëve të vërtetën mbi kryexhambazin Ilir Rexhep Meta! Ja “e-maili” i plotë anonim i ardhur nga Washingtoni që vuri në lëvizje Autoritetin e Dosjeve
Ka qenë vetë Likja që e ka bërë publik mbrëmjen e sotme në emisionin e Enkës ku ka zbardhur të plotë mesazhin e letrës që nis me Washington dhe përfu [...]
VIDEO/Flet “arkitekti” i kioskëzimit, Berisha: Tirana ku dominonte tradita u rrafshua, u ndërtua një shëmtirë arkitekturore
Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka zhvilluar mbrëmjen e së enjtes një takim me intelektualët e Tiranës.
Gjatë takimit Berisha tha se k [...]
Ilir Meta: Unë jam dëborë e bardhë, e dinë gjithë shqiptarët që jam qelibar
Ilir Meta thotë se nuk ka asnjë njollë në të shkuarën e tij. Ish presidenti siguron shqiptarët se ndaj tij nuk rëndon ndonjë akuzë e vërtetë. Ai thotë [...]
Sesioni i ri, Enkelejd Alibeaj rikonfirmohet kryetar grupi i PD
Pak ditë para nisjes së sesionit të ri parlamentar, Lefter Gështenja ftoi deputetët e grupit të PD-së që nuk kanë mbështetur Berishën që të diskutojnë [...]
Votimi për Alibeajn, dëshmia e pafuqisë politike të Sali Berishës
Votimi i gruput të deputetëve për të rikonfirmuar Enkelejt Alibeajn nuk ishte gjë tjetër veçse zhvillimi më i rëndësishëm politik brenda opozitës. Ndë [...]
Kur do të mbahet protesta e parë e shtatorit? Meta Metaj : Qeveria iu ka shpallur luftë qytetarëve të saj, ne do i shpëtojmë
Ilir Meta u pyet nga gazetarët se kur do të mbahet protesta e parë e shtatorit. Meta theksoi se shqiptarët janë të irrituar çdo minutë “me regjimin e [...]
“Protesta të gjata dhe të qëndrueshme”, Berisha i drejtohet Ramës: Do të shkatërrojmë, jemi të vendosur
Sali Berisha deklaroi se është shumë i vonuar për zhvillimin e protestave, duke lënë të kuptohet se shumë shpejt qytetarët do të dalin në rrugë, që si [...]
Reagon Gledis Nano: Unë guxova dhe tentova të bëj një polici ndryshe
Ish drejtori i Policisë së Shtetit, i shkarkuar me vendim të Qeverisë, Gledis Nano i eshte drejtuar me një letër të gjatë falenderimmi kolegëve dhe ba [...]