Category: Debat

Ballkani i Hapur ! Rama shkon në Beograd, Kosova aplikon një nga pikat e marveshjes: Lëvizjen vetëm me karta identiteti, konsumon 70% produkte serbe dhe… nuk merr pjesë
Kryeministri Edi Rama do të jetë sot në Beograd për Ballkanin e Hapur. Kjo vizitë e Ramës vjen në ditën kur mes Kosovës dhe Serbisë ka nisur zbatimi i [...]

Vazhdon përralla dhe fantazitë e lehsave si “investigativë”! “Videot” e Vis Martinajt, nga burri i Etilda Gjonajt duke u rrahur, dy ministra nudo, gazetari i dehur deri tek Boli i kokainës
Mes shumë teorive dhe versioneve të hedhura në publik për fatin e Elvis Martinajt, është edhe pretendimi i një videoje që gjoja fakton momentet e fund [...]
Çfarë niveli ka “soji”… deputeti i PD nuk e di se Krajës i mbaron mandati dhe nuk varet nga qeveria: Pas Nanos, Rama do shkarkoi Arben Krajën?!
Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK, është nën ethet e garës për zgjedhjen e drejtuesit të ri të institucionit. Në [...]
“Kam vuajtur në komunizëm, më çuan në riedukim”! Gazetari “shpërthen” ndaj Kapexhiut: Mjaft o Bujar, ju ishit në shërbim të diktaturës
Gazetari Ilir Mati shprehet ka reaguar ndaj Bujar Kapexhiut, pasi ky i fundit do të shprehej pak kohë më parë se nuk i vinte keq për vitet që ka jetua [...]
Sekti Foltore dhe P. e Lirisë! Deri dje kërkonin shkarkimin e Gledis Nanos, mbajtën edhe protestë: Sot revoltohen pse e hoqën
Është interesante ajo që ndodh me opozitën shqiptare, sa herë ndodh ndonjë shkarkim i rëndësishëm në vend, apo dorëheqje.
Në të gjitha rastet, pers [...]
Zoti kryeministër ndërroi drejtorët se u lodhën duke vjedhur
Shqipëria, u përfshi nga hajdutëria, si pandemia, që kur u vendos demokracia. Aktorët politik që dolën në krye të partive politike me vendosjen e plur [...]

Ilir Meta i alarmuar nga burgosja: Janë mbipopulluar burgjet, premtoj lirimin e të burgosurve pas rrëzimit të Ramës
Ilir Meta, që duket gjithmonë e më pranë arrestimit, sot ka lëshuar alarmin për mbipopullimin e burgjeve.
Nuk duket nëse është i shqetësuar për vet [...]
Detajet/ Ja 10 provat “përvëluese” që do djegin ish-presidentin! Hapet dosje e re për Ilir Metën dhe Monika Kryemadhin: SPAK merr nën hetim kunatin dhe vjehrrin për pastrim parash
Struktura e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit duket e vendosur për të shkundur politikanët dhe zyrtarët e korruptuar shqiptar, ku m [...]

Nikoll Lesi “tradhëton” shokun: Ilir Meta ka thënë se edhe mund të vritet, ose arrestohet, pse është frikësuar tani me gjithë Saliun?
Nikoll Lesi shkruan se opozita është e trembur.
Sipas tij, Sali Berisha dhe Ilir Meta rrinë me sytë nga dritarja, në pritje të furgonit të policisë [...]
Bollino: Sekti i “gazetarëve-bombë-investigativë” si dëm fatal për median
Po marr spunto nga artikulli i Edmond Harizajt, i cili me kurajo krahason gazetarinë e sotme investigative (shqiptare) me “thashetheme investigative”. [...]