Category: Debat
Një shpjegim për provokatorin Grenell
Nga Aurel Plasari
La zananë e zu zurnanë: kështu do t’i thuhej, me një fjalë të vjetër shqipe, ndërrimit të profesionit nga z. Richard Grenell, i c [...]
A ishte dosja e tij e fshehur arsyeja?! Si në 1997 një telefonatë zbuloi se Meta merrte porosi nga Berisha i cili e kishte nën urdhëra
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka folur për marrëdhëniet midis Berishës dhe Metës. Sipas Fatos Klosit bashkëpunimi i Berishës [...]
Ilir Meta i fut “frikën” Edi Ramës me “Brisin” dhe Agim Neshon: Nuk ndalem deri sa ta ndëshkoj
Ilir Meta paralajmëron një stinë të nxehtë denoncimesh. Në një postim në rrjetet sociale, Meta shfaqet krah Brisida Shehajt, e sapoemëruar koordinator [...]
Raketat “Like & Share” të kryebashkiakut të Elbasanit Gledian Llatja
Mëngjesin e parë të këtij muaji, 1 gushtit, Kryetari i Bashkisë së Elbasanit z. Gledian Llatja ka zgjedhur ta nisë me një vizitë në Drejtorinë e Ujësj [...]
Kosova po e paguan çmimin e marrëveshjeve të dëmshme
Krerët e mëhershëm të Kosovës kanë pranuar që qytetarët e Kosovës të heqin dorë nga çdo simbol shtetëror në raport me Serbinë. Në pikat kufitare me Se [...]
Kryeministri spanjoll komplimenton Ramën: Është një nga politikanët më të shkëlyqer që kam takuar
Në vizitën e tij zyrtare në Shqipëri, kryeministri i Spanjës Pedro Sanchez nuk i kurseu komplimentet për kryeministrin e Edi Rama.
'Me këtë takim n [...]
Rama komenton qëndrimin e Spanjës për mos-njohjen e Kosovës
Kryeministri Edi Rama ka komentuar qëndrimin e qeverisë spanjolle për mos-njohjen e Kosovës si shtet të pavarur.
Në konferencën e përbashkët me kry [...]
Rama, “presion” Vuçiç: Zbato marrëveshjen e dakordësuar me Kosovën, mos mbështet grupet në veri të Kosovës
Kryeministri Rama i ka bërë thirrje presidentit serb që të zbatojë marrëveshjen e dakordësuar me Prishtinën lidhur me reciprocitetin mes palëve për sa [...]
Këta të shkrijnë gazit pasi dorëzuan gjysmën e vendit të tyre?! Deputeti ukrainas: Jemi gati, do vijmë të mbrojmë Kosovën, nëse e sulmon Serbia!
Një ditë më parë pati tensone në Veri të Mitrovicës për vendimet e qeverisë së Kosovës për shtetasit serbë që duan të udhëtojnë drejt Kosovës dhe paji [...]
Vizita e James Baker në Shqipëri! Juristi Romeo Kara nxjerr blof Berishën: “Saliun e ngatërroi me Karaxhiçin që e kishte takuar tre ditë më parë”!
Juristi Romeo Kara ka reaguar në lidhje me deklaratën e ish-kryeministrit Sali Berisha se, ish-Sekretari Amerikan i Shtetit, James Baker erdhi në Shqi [...]