Category: Debat
“Foltoristët” e Berishës tërbohen pse Gazment Bardhi përmendi emrin e Shkëlzenit
Anëtari i Këshillit Kombëtar, Bledi Kasmi ka sulmuar” Gazment Bardhin i cili në një postim në Twitter duke ju përgjigjur akuzave të ish-kryeministrit [...]
Bardhi “flakë për flakë” me Berishën: Babi i Zenit dhe ansambli “Gërdeci” mund të kërcënojë me kode mafioze këdo politikan, por jo mua
Gazment Bardhi i është kundërpërgjigjur akuzave të Sali Berishës, i cili tha më herët se Balla dhe Bardhi mbrojnë njëri-tjetrin edhe në rastin e vras [...]
Më e votuara e Foltores së Berishës shpërthen me “inteligjencë”: “Non grata” e SHBA për Doktorin nuk është një hata! Rëndësi ka që në Shqipëri nuk preket
Për anëtaren e kryesisë së PD-së Fatbardha Kadiu, shpallja non-grata nga SHBA-të nuk lidhet me ligjet e vendit nga ku është personi i shpallur, ku në [...]
Nikoll Lesi: Rama e ka gjetur presidentin surprizues, s’pyet për “dhembë prishurit” të tipit Erion Braçe
Nikoll Lesi thotë se kryeministri Edi Rama e ka gjetur emrin e presidentit të ri që do marrë edhe një mbështetje të gjerë nga opozita.
Botuesi shk [...]
I hartuam për qëllime krejt tjera! Hartuesit e Rezolutave për Bosnjën dhe Kosovën: Berishës i’a dha dikush dhe tani po i keqpërdor!
Rezolutën për dënimin e gjenocidit, të cilën e propozoi para një kohe Partia Demokratike përmes Sali Berishës, dhe projekt-rezoluta e fundit e propozu [...]
“Patriotizmi streha e fundit e maskarenjëve”! Kur ishin në pushtet kurrë nuk aprovuan rezolut për genocid! Saliu dhe “Alibasha” duan rezolut sot
Maxhoranca do të jetë sërish përballë një prove gjatë seancave plenare në vijim, ku do të duhet të zgjedhë të votojë pro ose kundër një rezolutë kundë [...]

Lepurushët budallenj të politikës nuk e kuptuan! Analist parashikon presidentin e ri: Më shumë se emri i presidentit, për Ramën kishte rëndësi procesi
Analisti Lorenc Vangjeli ka deklaruar se Presidenti i republikës do të zgjidhet me 84 vota.
Megjithëse në raundin e katërt Presidenti kërkon shumic [...]
Foto e Metës me Luana Vjollcën po thyen rrjetin! Gazetari kap detajin interesant: Nuk mësuan si…
Artan Hoxha ka publikuar një foto të personazheve politikë dhe publikë duke bërë shqiponjën me duar . “Nuk e mesuan qe nuk e mesuan, si behet nje Shqi [...]
“Berisha është talenti më i rrallë i këtyre 30 viteve”! Për çfarë talenti e ka fjalën Fevziu… korrupsion, grushte shteti të dështuara apo vrasje të pazbuluara
Blendi Fevziu tha në emisionin “Të paekspozuarit“ se Partia Demokratike nëqoftëse nuk rithemelohet ajo do të shkërrmoqet. Gazetari tha se Berisha ësht [...]

Çështja e detit! Patrikoti Meta ham , shitesi i trojeve Berisha bam për t’i u përgjigjur ministrit të Jashtëm grek
Ilir Meta në një dalje publike i është përgjigjur deklaratave të ministrit të jashtëm grek, Niko Dendias për çështjen e detit.
“Në datë 23 maj, jav [...]