Category: Debat
Kongresi ku votohet për Presidentin e PPE: Merret vendimi drastik për Partinë Demokratike! Bardhi: E pritshme me “saliarët”
Partia Popullore Europiane i ka hequr të drejtën e votës në Kongres Partisë Demokratike, që zhvillohet në Roterdam ku votohet Presidenti i PPE.
Sip [...]

Fatos Klosi tregon se çfarë duhet të bënte Berisha para se niste aktivitetin e tij politik: U ngut! Edhe unë e kam një emër për presidentin e ri
Ish-kreu i SHISH, Fatos Klosi i ftuar në një intervistë televizive deklaroi se opozita e kishte mundësinë të jepte emrin e duhur sa i takon procesit p [...]
Sulmi i Gazit ndaj Saliut: O babi i Zenit, koha kur çdo punë e emërim kalonte nga zyra e Zenit ka mbaruar me vendim të DASH në 19 Maj 2021
Deputeti demokrat, Gazment Bardhi ka reaguar pas akuzave të Sali Berishës të bëra sot në Kuvend.
Në një postim në “Twitter”, Bardhi thekson se koha [...]
Ministrja i drejtohet Berishës me poezinë e të dënuarit politik për komunistin antikomunist: Je një horr, të grabit sy ndër sy dhe pa turp të bën qorr! Për kolltuk del nga varri lugat
Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka “goditur” Sali Berishën teksa i ka lexuar nga foltorja e Kuvendin poezinë e Lu [...]
Nuk ka çelje negociatash pa u arrestuar “peshkaqenët” e korrupsionit! Ja dosjet e nxehta që ka në dorë SPAK
Zbulohet kushti i panegociueshëm i Brukselit që mund të tronditë politikën shqiptare ditët në vijim. Gazeta “SOT” deklaroi pak ditë më parë se integri [...]
Berisha tradhton besnikët e tij! Mbeten jashtë Kryesisë së PD Shehu, Spahia, Garo, Spaho, Pollo dhe Imami por ama… rikthehet Topalli
Zgjedhjet për përbërjen e Kryesisë së Partisë Demokratike ditën e shtunë panë lënien jashtë saj të shumë emrave të njohur ndër vite të selisë blu.
[...]
Analisti për vdekjen e Nishanit: Mjaftë u “pikëlluat“! Kush i hodhi baltë në jetë, të mos i hedhë as në varr
Gazetari Mentor Kikia ka dalë në rrjetet sociale me një reagim të fortë ndaj të gjithëve atyre që sa ishte gjallë ish-Presidenti Bujar Nishani ‘hodhën [...]

“Isha mes një qelie me 5 vrasës”! Gazetari i njohur rrëfen historinë e trishtë: Isha i burgosuri më…
Kush bën më shumë, vëllai për motrën apo anasjelltas? Kjo ishte pyetja që u ngrit ditën e sotme në rubrikën “Trotuar” në “E Diell”, ku Bledi Mane, ka [...]
Avokati penalist: Skandal! Sirenat e alarmit për Gjykatën e Lartë po bien! Po prishin vendime për të vdekur dhe ata që kanë mbaruar dënimet
Avokati Saimir Vishaj ka denoncuar se në Gjykatën e Lartë që nga viti 2016-të e në vazhdim po prishen vendimet për personat e vdekur, ose që kanë krye [...]
Kryeministri dhe mazhoranca, që “ngatërrojnë” (qëllimisht) të pasurit!
I pasur realisht sot mund të bëhesh shumë shpejt dhe shpesh pa u shqetësuar fare, nëse je i korruptuar, nëse ke lidhje të dukshme e të padukshme m [...]