Category: Debat
40% e parasë në ndërtim është informale, flluska mund të çahet shumë shpejt
Në dekadën e fundit, çmimet e apartamenteve të reja janë rritur me 77%.
Ylli Sula, CEO i “Çelësi Media Group” dhe publikues i Indeksit të KeyData A [...]

P/ligji paraprak: Të gjithë pronarët e bizneseve të vogla do të paguajnë tatim mbi të ardhurat personale
Ministria e Financave ka hartuar projektligjin paraprak të ri të tatimit mbi të ardhurat.
Sipas Financave, drafti përfundimtar do të jetë gati në f [...]
Duhet të flasë më shumë, po censurohet! Sali Berisha duhet të rrëfehet vetë dhe ta lërë “kolegun” killer Nuredin Dumani!
Sali Berisha ka komentuar dëshmitë e të penduarit të drejtësisë Nuredin Dumanit, i cili ka zbuluar një sërë krimesh.
Ai ka edhe një thirrje për të, [...]
Arrestimi i Berishës dhe Metës nga SPAK emergjencë kombëtare! Janë gati të ngrejnë armët ndaj SHBA për të mbrojtur pasuritë e tyre dhe t’i shpëtuar burgu: Ja ku i kanë fshehur paratë e aferës së CEZ-DIA dhe floririn e Krrabës
Analisti Frrok Çupi ka hedhur akuza të fortë në adresë të ish-kryeministrit Sali Berisha dhe presidentit Ilir Meta. Në korridoret e politikës ka zërë [...]

Berisha “non grata”! I persekutuari “aksidental” Lubonja gati sa nuk i hidhet në fyt analistit duke mbrojtur Saliun ashtu si vetë Saliu: Ça informacionesh ke mo?
Mbrëmjen e sotme në emisionin ‘Open’ është përplasur analisti Fitim Zekthi me Fatos Lubonjën për çështjen non-grata të ish-kryeministrit Sali Berisha. [...]
Ngjela: Berisha, një rrangallë që u fut në politikën shqiptare nga njerëz të dyshimtë! Gjyqtari injorant që vendosi për 11 dhjetorin rrezikon burgun
Avokati, Spartak Ngjela e ka quajtur “fallco” të gjithë procesin e zgjedhjes së Sali Berishës në krye të PD-së. Ngjela tha se vendimi i marrë nga Agro [...]

Diplomati dhe studiuesi i njohur shqiptar ngre alarmin me talljen franceze! Çelësi në det? Çfarë e bën të çuditshëm propozimin e Presidentit të KiE, bërë Shqipërisë, që të marrë statusin e shtetit të asociuar me BE?!
Nuk ka ndodhur gjatë 30 viteve, që kur Shqipëria aplikoi si shteti i parë ish-komunist për anëtarësim në BE, që një nga krerët më të lartë të BE të vi [...]
“Urime” nga Amerika për zgjedhjen e Sali Berishës në krye të PD!
“Urime nga Amerika për zgjedhjen e Sali Berishës në krye të PD”.
Kështu shkruan portali i familjes Berisha, që krenohet pasi ka mbështetje në Amer [...]
“E kam të vështirë të shpreh mirënjohjen…” Rama: Do shkel protokollin, të flas në anglisht që të shmang përkthimin e keq, ndonjëherë krijon probleme mes meje dhe SHBA-së…
Kryeministri Edi Rama ka folur në një konferencë nga Kryeministria ku edhe po i dorëzon medaljen “Ylli i Madh i Mirënjohjes Publike”, Komandantit të K [...]
I pamposhturi i çështjes “CEZ” Juristi Romeo Kara zbardh detaje të forta nga afera 700 mijë euro e Metës: Gazeta austriake ka prova të korrupsionit të tij! Paralajmëron surpriza dhe telashe për presidentin
Pak ditë më parë gazeta më e madhe austriake “Kronen Zeitung”, përmes një shkrimi hodhi akuza të forta ndaj presidentin Ilir Meta, për të cilin shkrua [...]