Category: Debat

1 579 580 581 582 583 1,625 5810 / 16250 POSTS
40% e parasë në ndërtim është informale, flluska mund të çahet shumë shpejt

40% e parasë në ndërtim është informale, flluska mund të çahet shumë shpejt

Në dekadën e fundit, çmimet e apartamenteve të reja janë rritur me 77%. Ylli Sula, CEO i “Çelësi Media Group” dhe publikues i Indeksit të KeyData A [...]
P/ligji paraprak: Të gjithë pronarët e bizneseve të vogla do të paguajnë tatim mbi të ardhurat personale

P/ligji paraprak: Të gjithë pronarët e bizneseve të vogla do të paguajnë tatim mbi të ardhurat personale

Ministria e Financave ka hartuar projektligjin paraprak të ri të tatimit mbi të ardhurat. Sipas Financave, drafti përfundimtar do të jetë gati në f [...]
Duhet të flasë më shumë, po censurohet! Sali Berisha duhet të rrëfehet vetë dhe ta lërë “kolegun” killer  Nuredin Dumani!

Duhet të flasë më shumë, po censurohet! Sali Berisha duhet të rrëfehet vetë dhe ta lërë “kolegun” killer Nuredin Dumani!

Sali Berisha ka komentuar dëshmitë e të penduarit të drejtësisë Nuredin Dumanit, i cili ka zbuluar një sërë krimesh. Ai ka edhe një thirrje për të, [...]
Berisha “non grata”! I persekutuari “aksidental” Lubonja gati sa nuk i hidhet në fyt analistit duke mbrojtur Saliun ashtu si vetë Saliu: Ça informacionesh ke mo?

Berisha “non grata”! I persekutuari “aksidental” Lubonja gati sa nuk i hidhet në fyt analistit duke mbrojtur Saliun ashtu si vetë Saliu: Ça informacionesh ke mo?

Mbrëmjen e sotme në emisionin ‘Open’ është përplasur analisti Fitim Zekthi me Fatos Lubonjën për çështjen non-grata të ish-kryeministrit Sali Berisha. [...]
Ngjela: Berisha, një rrangallë që u fut në politikën shqiptare nga njerëz të dyshimtë! Gjyqtari injorant që vendosi për 11 dhjetorin rrezikon burgun

Ngjela: Berisha, një rrangallë që u fut në politikën shqiptare nga njerëz të dyshimtë! Gjyqtari injorant që vendosi për 11 dhjetorin rrezikon burgun

Avokati, Spartak Ngjela e ka quajtur “fallco” të gjithë procesin e zgjedhjes së Sali Berishës në krye të PD-së. Ngjela tha se vendimi i marrë nga Agro [...]
Diplomati dhe studiuesi i njohur shqiptar ngre alarmin me talljen franceze! Çelësi në det? Çfarë e bën të çuditshëm propozimin e Presidentit të KiE, bërë Shqipërisë, që të marrë statusin e shtetit të asociuar me BE?!

Diplomati dhe studiuesi i njohur shqiptar ngre alarmin me talljen franceze! Çelësi në det? Çfarë e bën të çuditshëm propozimin e Presidentit të KiE, bërë Shqipërisë, që të marrë statusin e shtetit të asociuar me BE?!

Nuk ka ndodhur gjatë 30 viteve, që kur Shqipëria aplikoi si shteti i parë ish-komunist për anëtarësim në BE, që një nga krerët më të lartë të BE të vi [...]
“Urime” nga Amerika për zgjedhjen e Sali Berishës në krye të PD!

“Urime” nga Amerika për zgjedhjen e Sali Berishës në krye të PD!

“Urime nga Amerika për zgjedhjen e Sali Berishës në krye të PD”. Kështu shkruan portali i familjes Berisha, që krenohet pasi ka mbështetje në Amer [...]
“E kam të vështirë të shpreh mirënjohjen…” Rama: Do shkel protokollin, të flas në anglisht që të shmang përkthimin e keq, ndonjëherë krijon probleme mes meje dhe SHBA-së…

“E kam të vështirë të shpreh mirënjohjen…” Rama: Do shkel protokollin, të flas në anglisht që të shmang përkthimin e keq, ndonjëherë krijon probleme mes meje dhe SHBA-së…

Kryeministri Edi Rama ka folur në një konferencë nga Kryeministria ku edhe po i dorëzon medaljen “Ylli i Madh i Mirënjohjes Publike”, Komandantit të K [...]
I pamposhturi i çështjes “CEZ” Juristi Romeo Kara zbardh detaje të forta nga afera 700 mijë euro e Metës:  Gazeta austriake ka prova të korrupsionit të tij! Paralajmëron surpriza dhe telashe për presidentin

I pamposhturi i çështjes “CEZ” Juristi Romeo Kara zbardh detaje të forta nga afera 700 mijë euro e Metës: Gazeta austriake ka prova të korrupsionit të tij! Paralajmëron surpriza dhe telashe për presidentin

Pak ditë më parë gazeta më e madhe austriake “Kronen Zeitung”, përmes një shkrimi hodhi akuza të forta ndaj presidentin Ilir Meta, për të cilin shkrua [...]
1 579 580 581 582 583 1,625 5810 / 16250 POSTS