Category: Debat

Avokat “parashikon” të ardhmen: Arrestimi i ministrave të Ramës ka trembur Metën dhe Berishën! Kjo dyshe është mamuth korrupsioni dhe nuk i shpëtojnë dot ndëshkimit penal
Avokat Spartak Ngjela ka komentuar situatën politike në vend. Në një intervistë për gazetën “SOT”, i pyetur lidhur me shkrimin e një gazetë austriake [...]
Meta politikan i korruptuar! SHBA ka prova përvëluese për Berishën: Bashkimi me Saliun për të marrë drejtimin e opozitës
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar lajmin e publikuar pak ditë më parë nga gazeta austriake, “Kronen Zeitung”, e cila [...]
Ja strategjia se si Lulzim Basha do rikthehet në krye të PD pas vendimit të Apelit dhe si do merret për “zhelesh” Sali Berisha më Përmbarim dhe polici nga selia blu
Sali Berisha duket se është gëzuar para kohe dhe se pushtimi i Partisë Demorkatike pa folur ende drejtësia, pritet t’i kthehet në bumerang. Më 21 mars [...]

Bushati ngatërron Ramën me Saliun e 21 Janarit: Policia që rreh dhe vret protestues dështoi përballë huliganëve! Nuk u lejua të bëjë detyrën se është politike?!
Policia dështoi përballë huliganëve një natë më parë në Tiranë, jo se nuk është profesionale por se u përdor politikisht dhe nuk u lejua të bëjë detyr [...]
Qesharake analiza nga “mjeshtri” i anal-izave Bushati: Policia dështoi përballë huliganëve se nuk u lejua të bëjë detyrën
Policia dështoi përballë huliganëve një natë më parë në Tiranë, jo se nuk është profesionale por se u përdor politikisht dhe nuk u lejua të bëjë detyr [...]
Rastësia e një forumi i uli në një tavolinë! Meta bënë si i paditur për fyerjet ndaj Yuri Kim e SHBA: Nuk ka asnjë problem mes nesh
Në përfundim të forumit për trafikimin e qenieve njerëzore ku u takua me ambasadoren amerikane Yuri Kim, Ilir Meta u pyet se cili bëri hapin e parë p [...]
“Punë e madhe që s’na njeh Rama, SHBA e BE”, flet “Rithemelimi”: Rëndësi ka që kemi Berishën
Të shtunën përfundon afati i Komisionit të Përkohshëm të Rithemelimit të Partisë Demokratike. Dhe sipas Lisandër Hoxhës, Komisioni e kreu detyrën e ti [...]
Çfarë e lidh Metën me lobuesin amerikan Safi Kaskas përkthyesin e Kuranit, pas akuzave të gazetës austriake?!
Në një vizitë në SHBA të Ilir Metës dhe bashkëshortes së tij, kur atyre nuk u ishte bërë akoma e qartë se ishin kandidat për non grata, çifti takoi lo [...]
Olsian Çela dhe Arben Kraja si pasardhësit e Llallës flasin broçkulla: Paratë e pista kanë vënë në alarm prokurorinë, politikanë dhe biznesmenë nën hetim?!
Kreu i Strukturës së Posaçme Antikorrupsion, Arben Kraja dhe Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela kanë ngritur alarmin për përfshirjen e politikës në [...]
Qeveria do të taksoj biznesin e vogël, Ola Xama: Nuk do t’i marrë nga xhepi i majtë por i djathti… Jo “Ush gomar” por “gomar ush”
Nga Ola Xama
Edhe njehere: Biznesi i vogel do te tatohet duke i mbajtur tatim pronarit qe e realizon si te ardhur personale nga aktiviteti i biznes [...]