Category: Debat

1 581 582 583 584 585 1,625 5830 / 16250 POSTS
“Armiku” i  Saliut në Davos del me paralajmërimin e frikshëm: Pushtimi i Ukrainës, mund të shënojë fillimin e…

“Armiku” i Saliut në Davos del me paralajmërimin e frikshëm: Pushtimi i Ukrainës, mund të shënojë fillimin e…

Multimilioneri George Soros, që Saliu e paraqet para saliarve si armikun e tij, ka deklaruar së fundmi se pushtimi i Ukrainës mund të jetë fillimi i L [...]
Doni më për “heroin”! Monika Kryemadhi u “gjen” shqiptarëve presidentin: Na duhet një president patriot si Ilir Meta

Doni më për “heroin”! Monika Kryemadhi u “gjen” shqiptarëve presidentin: Na duhet një president patriot si Ilir Meta

Monika Kryemadhi mendon se Edi Ramës nuk i duhet presidenti për pushtet apo për të uzurpuar të gjitha pushtetet, por për të noterizuar disa iniciativa [...]
Paralajmërimi i Ramës për kryebashkiakët, Manja: Janë thelluar hetimet në 2 bashki për abuzime me detyrën, shumë shpejt rezultatet

Paralajmërimi i Ramës për kryebashkiakët, Manja: Janë thelluar hetimet në 2 bashki për abuzime me detyrën, shumë shpejt rezultatet

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja në një konferencë për media tha se njësia Antikorrupsion ka thelluar hetimet në dy bashki në lidhje me abuzimin me pr [...]
Çfarë “figurash” ka partia! Mallëngjehet Enno (me dy n): Zgjedhjet për Berishën ishin më demokratiket që ka njohur historia

Çfarë “figurash” ka partia! Mallëngjehet Enno (me dy n): Zgjedhjet për Berishën ishin më demokratiket që ka njohur historia

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Foltores Eno Bozdo i konsideroi zgjedhjet për kreun e selisë blu si më demokratiket të zhvilluara ndonjëherë në këtë p [...]
“Sekreti Bankar”… Kush po e cënon kredibilitetin e Bankës së Shqipërisë?

“Sekreti Bankar”… Kush po e cënon kredibilitetin e Bankës së Shqipërisë?

Nga Ola Xama Ne vite Banka e Shqiperise ka kerkuar nga mediat dhe gazetaret qe te jene te kujdesshem ne raportimin e lajmeve qe lidhen me aktivitet [...]
Ylli i byzylykëve i lumtur për Berishën: Sali Berisha i ka marrë të gjitha urimet e sukseset në politikë! “Amerikanllëqet” e bulevardit politik nuk janë  shkak për të ndëshkuar një parti

Ylli i byzylykëve i lumtur për Berishën: Sali Berisha i ka marrë të gjitha urimet e sukseset në politikë! “Amerikanllëqet” e bulevardit politik nuk janë shkak për të ndëshkuar një parti

Ylli Manjani, politikani që u fshi nga të gjitha forumet politike të partisë së hajdutërisë, ku militoi si hajdut i lumtur, që as nuk i hyri gjembi n [...]
Edi Rama i drejtohet “Saliut të dytë”: Leckë e rrënuar non-grata!  Askush nuk mund ta marri zhvillimin e Butrintit peng…  Berisha e quan Ramën “Il padrino”

Edi Rama i drejtohet “Saliut të dytë”: Leckë e rrënuar non-grata! Askush nuk mund ta marri zhvillimin e Butrintit peng… Berisha e quan Ramën “Il padrino”

Çështja e Parkut Kombëtar të Butrintit zuri vendin kryesor në seancën plenare të ditës së djeshme. Pasdite, kryeministri Edi Rama u përplas ashpër me [...]
Bernd Fischer: SHBA ka prova shumë të forta për Sali Berishën! Uashingtoni shikon rrezik potencial tek korrupsioni shqiptar

Bernd Fischer: SHBA ka prova shumë të forta për Sali Berishën! Uashingtoni shikon rrezik potencial tek korrupsioni shqiptar

Historiani dhe studiuesi i njohur amerikan i historisë shqiptare, Bernd J. Fischer i ka dhënë dje një “shuplakë” të fortë ish-kryeministrit Sali Beris [...]
Zbardhet rruga se si do izolohet “Foltorja” nga SHBA: Avokati dhe aktivisti akuzojnë Berishën se është një bandit që ka uzurpuar PD-në dhe ka zhytur Shqipërinë në kaos

Zbardhet rruga se si do izolohet “Foltorja” nga SHBA: Avokati dhe aktivisti akuzojnë Berishën se është një bandit që ka uzurpuar PD-në dhe ka zhytur Shqipërinë në kaos

Sali Berisha është cilësuar si një bandit i cili ka uzurpuar Partinë Demokratike, nga gazetari dhe publicisti Ilir Demalia. Gjatë një interviste telev [...]
Edi Rama i përgjigjet Alibeajt për babain dhe gjyshërit e tij: Jeni rritur në prehërin e sekretarit të Byros! Unë jam lindur e rritur buzë Lanës në pallatin 18: Kurrë nuk kam patur lidhje me Bllokun

Edi Rama i përgjigjet Alibeajt për babain dhe gjyshërit e tij: Jeni rritur në prehërin e sekretarit të Byros! Unë jam lindur e rritur buzë Lanës në pallatin 18: Kurrë nuk kam patur lidhje me Bllokun

Duke vijuar replikat me Alibeajn, Rama tha se sot është për të ardhur keq kur sheh demokratët që sillen si komunistë. Sipas tij e gjithë kjo vjen pas [...]
1 581 582 583 584 585 1,625 5830 / 16250 POSTS