Category: Debat
Filloi ky Llalla numër 2! “80% të rasteve që kemi në dorë nuk e dinë se janë nën hetim: Në “lupë” edhe zyrtarë të lartë
Kreu i SPAK Arben Kraja deklaroi në Komisionin për Integrimin Europian se 80% e rasteve që prokurorët e Prokurorisë së Posaçme kanë në dorë nuk janë n [...]
Kryeprokurori Çela kërkon nisjen e hetimeve për biznesmenët që pastrojnë para në sektorin e ndërtimit
Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela, ka raportuar dje në Komisionin e Ligjeve, lidhur me punën e bërë nga institucioni që ai drejton për vitin 2021. [...]
Rama sulmon gjyqtarët që nuk kanë kaluar vetingun, i akuzon se po mbajnë peng rindërtimin në Laç dhe Kombinat, kërkon nisjen e hetimeve për ta
Kryeministri Edi Rama ka sulmuar gjyqtarët që nuk kanë kaluar procesin e vetingut. Nga lagja e re në Ndroq të Tiranës, ku pritet që të zhvendosen në b [...]

“Kush thotë të vërtetën Saliu apo Nexhmija”?! Juristi Romeo Kara publikon videon që po shpërndahet me shpejtësi
Juristi Romeo Kara ka shpërndarë në rrjetet sociale një video që po shpërndahet me shpejtësi. Ish-kryeministri Sali Berisha i pyetur nga gazetari Blen [...]
“Ikni në shtëpi sepse vetëm po kaluan mbi turpin tim do e…”, Kreshnik Spahiu publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe bën deklaratën e fortë për këta 4 politikanë shqiptarë
Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka ironizuar përmes një postimi në rrjetet premtimin që 2 vite më parë bëri Monika Kryemadhi, Basha, Nok [...]
“A ti mbajtën telefonat”?! Dëshmia para prokurorëve blegë, Artan Hoxha zbardh situatën e veçantë me të cilën u përball: I’u thashë që më duhen për tek Fevziu!
Gazetari Artan Hoxha dëshmoi dje në zyrat qendrore të Policisë Gjyqësore Federale të Belgjikës për çështjen e ‘Toyota Yaris’.
Pas dëshmisë 4-orësh [...]
Juristi Romeo Kara plas “bombën”: Meta-Berisha kokat e krimit dhe korrupsionit, ja si u eliminuan personat që kishin dijeni mbi aferat e tyre dhe kush ia dha dosjen e zullumeve të presidentit gazetës austriake
Juristi Romeo Kara ka komentuar dje lajmin e publikuar këtë të hënë nga gazeta austriake, “Kronen Zeitung”, e cila ka denoncuar një skandal të madh fi [...]

Dritan Hila ka një “selam” për Llarin e LSI-së dhe padronin e tij!
Një tip obez me mbiemër Brahimllari, kushëri i familjes Meta, që e ka vënë Sekretar të Përgjithshëm të LSI, më sulmonte pas intervistës time në Top Ta [...]
Gjynah, Saliu është në ëndërr! Kthimi im është si i Steve Jobs: Ai me Ipad ndryshoi botën, unë Shqipërinë! Ramën e kam mundur 3 herë dhe përsëri do e mund?!
Sali Berisha paralajmëroi Edi Ramën se do ta mundë në çdo garë që do të zhvillojnë. Nga Durrësi, ai u shpreh se kryeministri është i pashpresë, ndaj p [...]

“Disa personave që dalin në ekran do t’u vihen prangat”! Analisti nxjerr prapaskenat dhe plas paralajmërimin ‘bombë’: Në Tiranë ka shumë frikë dhe do të ndodhin…
Analisti Lorenc Vangjeli ka dalë sot me një paralajmërim tronditës. I ftuar në ‘ABC Live’, Vangjeli u shpreh se ajo që nuhatet këto kohë në Tiranë ësh [...]