Category: Debat

1 646 647 648 649 650 1,626 6480 / 16251 POSTS
Çmimi i naftës , reagon Rama: Duhet te keni idenë se çfarë kohësh po jetojmë, pas asaj qe ndodh ne Ukraine

Çmimi i naftës , reagon Rama: Duhet te keni idenë se çfarë kohësh po jetojmë, pas asaj qe ndodh ne Ukraine

Kryeministri Edi Rama, ka replikuar me ndjekësit në rrjetë sociale, pasi këto të fundit i janë drejtuar lidhur me rritjen stratosferike të çmimeve në [...]
“Ti je kolonel i SHIK-ut”! Nga Haklajt tek vjedhja e Thesarit, Artan Hoxha zbulon sherrin e bujshëm me Sali Berishën

“Ti je kolonel i SHIK-ut”! Nga Haklajt tek vjedhja e Thesarit, Artan Hoxha zbulon sherrin e bujshëm me Sali Berishën

Gazetari Artan Hoxha ka rrëfyer sot një ndër përplasjet më të mëdha të tij me ish-kryeministrin Sali Berisha. “Në atë kohë Berisha bëri një dekla [...]
“Brenda 1 muaji…”, Kreshnik Spahiu bën parashikimin: Vetë kjo gjë mund ta ndalë luftën

“Brenda 1 muaji…”, Kreshnik Spahiu bën parashikimin: Vetë kjo gjë mund ta ndalë luftën

Kreshnik Spahiu u shpreh se oligarkëve rusë në Europë po i konfiskohen pasuritë, gjë që do të rriste presionin ndaj Moskës. “Gjermania është përgat [...]
Përshkallëzohet situata e luftës! Goditet nga raketa depoja e naftë në Chernihiv në Ukrainë: Flakët pushtojnë qiellin

Përshkallëzohet situata e luftës! Goditet nga raketa depoja e naftë në Chernihiv në Ukrainë: Flakët pushtojnë qiellin

Forcat ruse intensifikojnë ofensivën në qytetet e Ukrainës. Mbrëmjen e djeshme, kryebashkiaku i Khersonit njoftoi se qyteti ka rënë në duart e ushtris [...]
“I persekutuari” Bujar Kapexhiu shpërthen në lot para ish komunistit “non grata” Sali Berisha

“I persekutuari” Bujar Kapexhiu shpërthen në lot para ish komunistit “non grata” Sali Berisha

Bujar Kapexhiu ka marrë pjesë në një takim të Sali Berishës në Dibër, ku ka bërë thirrje të votohet kandidati i këtij të fundit. Ai ka mbajtur edhe nj [...]
“Zelenskyn e njoh nga afër, është një personazh…”! Kryeministri Rama del me mesazhin e fortë: Kuptojeni sa me fat jeni që…

“Zelenskyn e njoh nga afër, është një personazh…”! Kryeministri Rama del me mesazhin e fortë: Kuptojeni sa me fat jeni që…

Kryeministri Edi Rama ka folu për presidentin Zelenskky, tha se e ka takuar dhe i është dukur një personazh i veçantë. Fjala e Ramës: Në fund t [...]
Autori i fshehtë i Putinizmit

Autori i fshehtë i Putinizmit

Nga Peter Pomerantsev “Unë jam autori ose një nga autorët e sistemi të Rusisë së Re”, thotë ai për prezantim. “Portofoli im në Kremlin dhe në qever [...]
Zgjedhjet e 6 marsit, gjysëm PD-ja e Lulit del me deklaratën e fortë: Tom Doshi dhe Ilir Meta janë vënë në shërbim të Berishës, po ofrojnë punësime në këmbim të votës

Zgjedhjet e 6 marsit, gjysëm PD-ja e Lulit del me deklaratën e fortë: Tom Doshi dhe Ilir Meta janë vënë në shërbim të Berishës, po ofrojnë punësime në këmbim të votës

Partia Demorkatike ka vijuar edhe dje me akuza në adresë të presidentit Ilir Meta, ish-kryeministrit Sali Berisha dhe ish-deputetit Tom Doshi. Pre [...]
Ithtarët e Berishës kërcënojnë Bashën për përzënie nga selia e PD pas 6 marsit: “Non grata” skenar si më 8 janar

Ithtarët e Berishës kërcënojnë Bashën për përzënie nga selia e PD pas 6 marsit: “Non grata” skenar si më 8 janar

Afrimi zgjedhjeve të pjesshme lokale të 6 Marsit ka alarmuar grupin e ish-kryeministrit Sali Berisha. Prej ditësh demokratët e rreshtuar me Berishën k [...]
Spartak Ngjela: Berisha dhe familja e tij çerdhe e rrezikshme korrupsioni! Koalicioni “Shtëpia e Lirisë” bashkim ilegjitim kundër SHBA

Spartak Ngjela: Berisha dhe familja e tij çerdhe e rrezikshme korrupsioni! Koalicioni “Shtëpia e Lirisë” bashkim ilegjitim kundër SHBA

Avokati Spartak Ngjela shprehet i bindur se ish-kryeministri Sali Berisha, sipas tij, nuk ka më të ardhme politike. Gjatë një prononcimi për gazetën “ [...]
1 646 647 648 649 650 1,626 6480 / 16251 POSTS