Category: Debat

1 648 649 650 651 652 1,626 6500 / 16251 POSTS
Putin, 8 me 2 Perëndimit”- Ngazëllimi idiot i shumë shqiptarëve

Putin, 8 me 2 Perëndimit”- Ngazëllimi idiot i shumë shqiptarëve

Edhe pse anëtare e NATO-s, roli ushtarak dhe diplomatik i Shqipërisë është i pa konsiderueshëm, ndaj dhe ne jemi mjaftuar “duke qenë dakrod me çfarë d [...]
Ministri “çfryn” opozitën: Ata miliona që hidhni në hava për ju janë gjethe dushku! Ju punoni për dekada të ardhshme e kapni korrupsioni… në 2050

Ministri “çfryn” opozitën: Ata miliona që hidhni në hava për ju janë gjethe dushku! Ju punoni për dekada të ardhshme e kapni korrupsioni… në 2050

Ato milionat që i hedhin në hava si pa të keq, se kolegët e opozitës i kanë gjethe dushku, do paguhen deri më 2047. Miqtë e mi të opozitës, të të [...]
“Çmendet” Lukashenko: Do vendosim sisteme raketore që të kontrollojmë situatën deri në Berlin

“Çmendet” Lukashenko: Do vendosim sisteme raketore që të kontrollojmë situatën deri në Berlin

Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko thotë se pret të diskutojë me homologun e tij rus Vladimir Putin në ditët në vijim për vendosjen e mu [...]
Pse sulmi i paralajmëruar i Putinit ndaj Ukrainës do të trondisë Amerikën dhe botën

Pse sulmi i paralajmëruar i Putinit ndaj Ukrainës do të trondisë Amerikën dhe botën

Ashtu si diplomatët në një takim të minutës së fundit të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara po luteshin për paqe, raketat rus filluan të b [...]
“O zemra…më keni hyrë në krevat”! Ahmetaj diskretiton Dash “koburen”  e Peqinit në Kuvend: Ke privatizuar me kunatin pronë publike ! Ta tregoj unë ty se çfarë do t’i u gjej

“O zemra…më keni hyrë në krevat”! Ahmetaj diskretiton Dash “koburen” e Peqinit në Kuvend: Ke privatizuar me kunatin pronë publike ! Ta tregoj unë ty se çfarë do t’i u gjej

Debate të ashpra janë zhvilluar në Kuvend ditën e sotme. Zv.kryeministri Arben Ahmetaj është akuzuar për inceneratorët ndërsa në një përgjigje për opo [...]
Tritan Shehu i egërsuar! Nuk mund të rrimë pasiv pas një agresoni të tillë: Duhet të jemi aktiv… të sulmojmë Rusinë!

Tritan Shehu i egërsuar! Nuk mund të rrimë pasiv pas një agresoni të tillë: Duhet të jemi aktiv… të sulmojmë Rusinë!

Pak çaste më parë ka nisur seanca plenare. Në fjalën e tij deputeti i Saliut Tritan Shehu, dënoi sulmin rus në Ukrainë, ndërsa bëri thirrje që Kuvendi [...]
Rama flet me respekt për punën e bërë nga ish ministrat Tahiri dhe Koka: Veprimet jashtë detyrave të qeverisjes janë përgjegjësi individuale

Rama flet me respekt për punën e bërë nga ish ministrat Tahiri dhe Koka: Veprimet jashtë detyrave të qeverisjes janë përgjegjësi individuale

Kryeministri Rama vuri në dukje edhe faktin se ish-ministri Lefter Koka nuk ndodhej në burg për vendimet e qeverisë, por për çështje personale sa i ta [...]
Dy gjysëm kryetarët  e PD përplasen për 6 marsin! “Non grata” sulmon ambasadoren Yuri Kim! Lulzimi thirrje të bojkotohen marifetxhinjtë

Dy gjysëm kryetarët e PD përplasen për 6 marsin! “Non grata” sulmon ambasadoren Yuri Kim! Lulzimi thirrje të bojkotohen marifetxhinjtë

Nga Dibra, lideri demokrat Lulzim Basha ka sulmuar koalicionin “Shtëpia e Lirisë”. Ai u bëri thirrje demokratëve që të mos bien pre e sajesave dhe mar [...]
Ish këshilltari i Saliut Grid Rroji: Ambasadorja Kim flet me gjuhën e DASH! Sulmet e politikanëve shqiptarë ndaj diplomatëve amerikanë dhe SHBA-ve të turpshme

Ish këshilltari i Saliut Grid Rroji: Ambasadorja Kim flet me gjuhën e DASH! Sulmet e politikanëve shqiptarë ndaj diplomatëve amerikanë dhe SHBA-ve të turpshme

Ish-këshllitari i ish-kryeministrit Sali Berisha, Grid Rroji, i cili jeton prej vitesh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka rrëzuar zërat dhe preten [...]
1 648 649 650 651 652 1,626 6500 / 16251 POSTS