Category: Debat

1 649 650 651 652 653 1,626 6510 / 16251 POSTS
Mesazhi i Kim për mbështetësit e “non gratave” shqetëson Metën: Likja i presidencës sfidon ambasadoren për 6 marsin dhe del krah Berishës

Mesazhi i Kim për mbështetësit e “non gratave” shqetëson Metën: Likja i presidencës sfidon ambasadoren për 6 marsin dhe del krah Berishës

Mesazhi i ambasadores së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim për mbështetësit e “non gratave”, duket se ka alarmuar Ilir Meta. P [...]
Monika e Lalëzit “llogaritare”, e mërzitur me Tabakun, e fyen për aftësin intelektuale: Edhe gazetari më pa eksperiencë do të kishte drejtuar pyetje më të forta ndaj Ramës

Monika e Lalëzit “llogaritare”, e mërzitur me Tabakun, e fyen për aftësin intelektuale: Edhe gazetari më pa eksperiencë do të kishte drejtuar pyetje më të forta ndaj Ramës

Kryeministri Edi Rama po dëshmon në Komisionin Hetimor për Inceneratorët, ku po u përgjigjet pyetjeve të anëtarëve të opozitës dhe mazhorancës. Kry [...]
FOTO/ Rama bën padashje një shenjë në ballë me stilolapsin e tij, Tabaku nuk mban do të qeshurën: Iku ylli?

FOTO/ Rama bën padashje një shenjë në ballë me stilolapsin e tij, Tabaku nuk mban do të qeshurën: Iku ylli?

Një skenë epike është krijuar sot në Komisionin Hetimor, ku po dëshmon kryeministri Edi Rama. Në një moment Rama është shkruar padashje me stilolaps n [...]
Rama shkëmben batuta në Komisionin Hetimor, nuk mungojnë të qeshurat

Rama shkëmben batuta në Komisionin Hetimor, nuk mungojnë të qeshurat

Kryeministri Edi Rama ka bërë një koment që nuk ka kaluar pa u komentuar në komisionin hetimor për inceneratorët, teksa bëheshin llogaritë për kostot [...]
Rama tregon arsyen në Komisionin Hetimor përse u arrestua ish ministri Lefter Koka

Rama tregon arsyen në Komisionin Hetimor përse u arrestua ish ministri Lefter Koka

Komisioni Hetimor ka nisur ditën e sotme me dëshminë e kryeminsitrit, Edi Rama, ku është shoqëruar me shumë debate të forta mes tij dhe kryetares së K [...]
Tabaku e “thumbon” për arrestimin e Tahirit, Rama: Jam shumë krenar për punën me Tahirin. Ti e ke pasur dhe shok klase

Tabaku e “thumbon” për arrestimin e Tahirit, Rama: Jam shumë krenar për punën me Tahirin. Ti e ke pasur dhe shok klase

Kryetarja e Komisionit Hetimor për aferën e inceneratorëve, Jorida Tabaku gjatë diskutimeve e ‘thumboi’ kryeministrin Rama ndër të tjera edhe për arre [...]
Ahmetaj dhe Gjiknuri fluturime në avion me pronarët në kërkim për aferën e inceneratorëve, reagon ish ministri: Shpifje të fabrikuara nga SHQUP-i

Ahmetaj dhe Gjiknuri fluturime në avion me pronarët në kërkim për aferën e inceneratorëve, reagon ish ministri: Shpifje të fabrikuara nga SHQUP-i

Partia Demokratike ka dalë ditën e sotme me anë të një deklarate zyrtare ku ka zbardhur disa fakte dhe shifra në lidhje me udhëtimet e ish ministrave [...]
Tabaku i kujton Ramës ish ministrin Koka që është prapa hekurave, kryeministri e qorton: Ka nënë ai! Mos ardht dita të shkoni atje ku është ai

Tabaku i kujton Ramës ish ministrin Koka që është prapa hekurave, kryeministri e qorton: Ka nënë ai! Mos ardht dita të shkoni atje ku është ai

Kryeministri Edi Rama e konsideroi një tallje faktin që kryetarja e Komisionit Hetimor, Jorida Tabaku të përmendte ish-ministrin e Mjedisit Lefter Kok [...]
Meta i përgjigjet deklaratës së Yuri Kim për integritetin e kandidadëve të zgjedhjeve të 6 Marsit: E vendosin qytetarët, kërkojmë proces transparent

Meta i përgjigjet deklaratës së Yuri Kim për integritetin e kandidadëve të zgjedhjeve të 6 Marsit: E vendosin qytetarët, kërkojmë proces transparent

Presidenti Ilir Meta në një prononcim nga Durrësi për mediat komentoi situatën politike në vend. Meta në fjalën e tij ka sjellë në vëmendje zgjedhjet [...]
Afera e inceneratorëve, Rama: Me Lefter Kokën kam punuar shumë mirë! Pagesa do të vazhdojë, të akuzuarit janë nën hetim deri sa…

Afera e inceneratorëve, Rama: Me Lefter Kokën kam punuar shumë mirë! Pagesa do të vazhdojë, të akuzuarit janë nën hetim deri sa…

Kryeministri Edi Rama tha se dy administratorët e inceneratorëve, Klodian Zoto dhe Stela Gugallja, janë shpallur në kërkim dhe po hetohen për një marr [...]
1 649 650 651 652 653 1,626 6510 / 16251 POSTS