Category: Debat

1 674 675 676 677 678 1,626 6760 / 16254 POSTS
TABELA: “Diktatorët” e federatave, Armand Duka i dyti në Europë

TABELA: “Diktatorët” e federatave, Armand Duka i dyti në Europë

Po t’i hedhim një sy jetëgjatësisë së pres identëve të federatave të futbollit, anëtare të UEFA-s, do të shohim se spikatin shumë pak të tillë, mes ty [...]
“Rri ashtu i keq siç je, por…”! Juristi Romeo Kara del me deklaratën e fortë për Ilir Metën

“Rri ashtu i keq siç je, por…”! Juristi Romeo Kara del me deklaratën e fortë për Ilir Metën

Juristi Romeo Kara ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale pas deklaratës së Presidentit Meta, i cili u shpreh se Reforma në drejtësi u votu [...]
Nikoll Lesi i tronditur për mosrespektimin e atij që të rreh: O mosmirënjohës, Berisha ju bëri njerëz ju nuk i jepni as dorën

Nikoll Lesi i tronditur për mosrespektimin e atij që të rreh: O mosmirënjohës, Berisha ju bëri njerëz ju nuk i jepni as dorën

I vetmi që e ka harrur djegjen e Koha Jonë është ai që u dhunua dhe u shkatërrua më shumë, pronari i saj Nikoll Lesi, por ai është "burrë zakoni" dhe [...]
“Dimri i ashpër” për Saliun: I braktisur ftohet nga “kuplarat mediatike për tu ngrohur” por… s’di as si do kandidojë, as kë do kandidojë, as me kë do bëjë koalicion

“Dimri i ashpër” për Saliun: I braktisur ftohet nga “kuplarat mediatike për tu ngrohur” por… s’di as si do kandidojë, as kë do kandidojë, as me kë do bëjë koalicion

Sali Berisha ishte i paqartë kur u pyet në emisionin “Opinion”, për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit. Ai nuk dha një përgjigjie të qartë as si do t [...]
Mori paralajmërimin e papritur, Artan Hoxha reagon i revoltuar: Kjo ishte e turpshme

Mori paralajmërimin e papritur, Artan Hoxha reagon i revoltuar: Kjo ishte e turpshme

Gazetari Artan Hoxha ka komentuar deklaratën e fortë të presidentit Ilir Meta që tha sonte në emisionin “Noë” se 4 protestuesit më 21 janar 2011 “i ka [...]
Ilir Meta: Reforma në drejtësi u votua prej meje, as prej SHBA e as prej BE. Berisha magnet i kësaj toke, President i Përgjithshëm

Ilir Meta: Reforma në drejtësi u votua prej meje, as prej SHBA e as prej BE. Berisha magnet i kësaj toke, President i Përgjithshëm

Ilir Meta tha se reforma në drejtësi është votuar me 140 vota vetëm për meritë të tij, as prej SHBA as prej BE. Në një intervistë për Now në Eurone [...]
“Kriminale”! Erion Braçe i publikon Ilir Metës foton që po ‘thyen’ rrjetin: Reflekton edhe padijen e frikshme të këtyre njerëzve

“Kriminale”! Erion Braçe i publikon Ilir Metës foton që po ‘thyen’ rrjetin: Reflekton edhe padijen e frikshme të këtyre njerëzve

Deputeti i PS-së, Erion Braçe ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale pas kërkesës që bëri sot Presidenti Ilir Meta për procedim disiplinor [...]
Ilir Meta e thotë hapur: Unë nuk kam frikë nga Amerika! E sfidon me lavdrimet që i thur Berishës si patriot, demokrat dhe besnik

Ilir Meta e thotë hapur: Unë nuk kam frikë nga Amerika! E sfidon me lavdrimet që i thur Berishës si patriot, demokrat dhe besnik

Presidenti Ilir Meta deklaron se nuk ka asnjë konflikt me SHBA duke argumentuar se nuk ka ndërhyrë në zgjedhjet amerikane. Gjatë një interviste në [...]
Deklarata e bujshme e Lulit të Ri dhe “qelibar”: Dy dëshmitarë kyç mund të çojnë pas hekurave gjysmën e qeverisë Rama

Deklarata e bujshme e Lulit të Ri dhe “qelibar”: Dy dëshmitarë kyç mund të çojnë pas hekurave gjysmën e qeverisë Rama

Lulzim Basha nga Korça u shpreh se politika ka humbur tiparet njerëzore dhe se një pakicë synon brenda PD po synon që të shkelë të ardhmen duke e gjet [...]
Kur Presidenti bënë palaçon! Ilir Meta nis sulmet ndaj SPAK në mbrojtje të çunit të Fahriut dhe paligjshmërisë

Kur Presidenti bënë palaçon! Ilir Meta nis sulmet ndaj SPAK në mbrojtje të çunit të Fahriut dhe paligjshmërisë

Djali i Fahriut Klevis Balliu është dënuar me 80 orë punë në interes publik për veprimet e tij në njërën nga protestat e banorëve të Unazës së Re. [...]
1 674 675 676 677 678 1,626 6760 / 16254 POSTS