Category: Debat

1 672 673 674 675 676 1,626 6740 / 16254 POSTS
Kush e ka radhën? Gabriel Escobar del me paralajmërimin e fortë: Do të vazhdojmë me “non grata”! Është koha që….

Kush e ka radhën? Gabriel Escobar del me paralajmërimin e fortë: Do të vazhdojmë me “non grata”! Është koha që….

“Korrupsioni është problemi më i madh në Ballkanin Perëndimor”, theksoi i dërguari i posaçëm i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor Gabriel Escobar në një [...]
“Ç’ishte kjo Shtëpia e Lirisë”?! Koalicioni Berisha-LSI, shpërthen Artan Fuga dhe plas deklaratën e fortë: Po këta sikur ishin nisur djathtas?!

“Ç’ishte kjo Shtëpia e Lirisë”?! Koalicioni Berisha-LSI, shpërthen Artan Fuga dhe plas deklaratën e fortë: Po këta sikur ishin nisur djathtas?!

Profesor Artan Fuga ka reaguar për aleancën e “Foltores” së Sali Berishës me LSI-në e Ilir Metës në zgjedhjet lokale të 6 marsit. Në një postim n [...]
Ministri i Infrastrukturës jep lajmin e mirë dhe zbulon projektin gjigant: Linja hekurudhore Prishtinë-Durrës po bëhet realitet

Ministri i Infrastrukturës jep lajmin e mirë dhe zbulon projektin gjigant: Linja hekurudhore Prishtinë-Durrës po bëhet realitet

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se linja hekurudhore Prishtinë – Durrës po bëhet realitet. Aliu gjatë një takimi me autoritetet shqip [...]
“Mezi po pres dhe unë të shpallem non-grata”! ‘Godet’ demokrati i njohur, del me deklaratën e fortë: Thash të bëj dhe unë një gol!

“Mezi po pres dhe unë të shpallem non-grata”! ‘Godet’ demokrati i njohur, del me deklaratën e fortë: Thash të bëj dhe unë një gol!

Drejtuesi politik i PD-së në Gjirokastër, Roland Bejko doli dje me një reagim të fortë në rrjetet sociale, pasi në media qarkulloi një lajm se ai isht [...]
Ironia therrëse e Mero Bazes: Saliu nuk vuri mend me Lulin, tani i lë çelësat një njeriu që ka edhe dorë

Ironia therrëse e Mero Bazes: Saliu nuk vuri mend me Lulin, tani i lë çelësat një njeriu që ka edhe dorë

Gazetari Mero Baze ka ironizuar koalicionin e ri të Sali Berishës me LSI-në e I;ir Metës, për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit. “Ky nuk vuri mend q [...]
Meta është tritol dhe Berisha zjarr! Endrra e Nikollë Lesit: Shtetin shqiptarë në dorë të dy “non gratave” njëri nga SHBA dhe tjetri nga shqiptarët!

Meta është tritol dhe Berisha zjarr! Endrra e Nikollë Lesit: Shtetin shqiptarë në dorë të dy “non gratave” njëri nga SHBA dhe tjetri nga shqiptarët!

Gazeta “Koha Jonë” ka publikuar një shënim ku parashikohen skenaret e Ilir Metës dhe Sali Berishës. “Berisha ka zbritur në fushë, ndonëse i plagosu [...]
“Anës detit i palarë…”! Mjeku i njohur Tritan Kalo tregon problemin që e shqetëson dhe ka një propozim për kryeministrin Rama: Shyqyr kemi ‘letrat e bebeve’!

“Anës detit i palarë…”! Mjeku i njohur Tritan Kalo tregon problemin që e shqetëson dhe ka një propozim për kryeministrin Rama: Shyqyr kemi ‘letrat e bebeve’!

Mjeku i njohur infeksionist, Tritan Kalo ka ndarë në rrjetet sociale një prblem që e shqetëson vazhdimisht atë dhe familjen e tij. Kalo thotë se në [...]
Juristi Romeo Kara: Berisha i korruptuar dhe shpifës serial, koha që SPAK t’i kërkojë llogari për pasurinë dhe krimet që ka kryer

Juristi Romeo Kara: Berisha i korruptuar dhe shpifës serial, koha që SPAK t’i kërkojë llogari për pasurinë dhe krimet që ka kryer

Juristi Romeo Kara ka shpërthyer dje në sulme dhe akuza të forta në adresë të ish-kryeministrit Sali Berisha. Ky i fundit dy ditë më parë mori n [...]
Takimi i Kim me Bashën alarmon Berishën! “Non grata” shpërthen në sulme e akuza ndaj përfaqësueses së Amerikës si “pro amerikan”

Takimi i Kim me Bashën alarmon Berishën! “Non grata” shpërthen në sulme e akuza ndaj përfaqësueses së Amerikës si “pro amerikan”

Takimi i ambasadores amerikane Yuri Kim me kreun demokrat Lulzim Basha të premten duket se e ka alarmuar ish-kryeministrin Sali Berisha. Teksa zhv [...]
Ilir Meta në panik nga vendimi i 1 shkurtit, Kushtetuesja paralajmëron se seanca do zhvillohet edhe pa praninë e presidentit, mbrojtja 1 orë kohë në dispozicion

Ilir Meta në panik nga vendimi i 1 shkurtit, Kushtetuesja paralajmëron se seanca do zhvillohet edhe pa praninë e presidentit, mbrojtja 1 orë kohë në dispozicion

Data 1 shkurt duket se është kthyer në makth për presidentin Ilir Meta. Ky i fundit është shkarkuar nga Kuvendi i Shqipërisë qershorin e vitit 2019, n [...]
1 672 673 674 675 676 1,626 6740 / 16254 POSTS