Category: Debat
E turpshme dhe amorale! Amerikanët detyrojë gjykatën të fusë në qeli Saimir Tahirin dhe i shtërngojnë dorën ish ministrit të 21 Janarit dhe “lulzimit” të Lazaratit, Basha
Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka përfunduar në qeli. Pas një beteje më shumë se 4 vjeçare, dje Gjykata e Posaçme e Apelit ka dënuar me 5 vite [...]
Meta vijon me shantazhet dhe presionet ndaj Gjykatës Kushtetuese: Shkarkimi im për agjitacion dhe propagandë
Presidenti Ilir Meta duket se i druhet një vendimi shkarkimi nga Gjykata Kushtetuese.
Teksa të hënën është seanca e radhës, presidenti dje ka viju [...]
Saimir Tahiri u dënua me burg, Shpëtim Gjika publikon mesazhin: Prisja që sot të të…
Ish-kryetari i bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjika ka publikuar një mesazh, të cilin ia ka përcjellë ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, i cili s [...]
“Jam kurioz për Bashën si do i rrinte burgut”?! Gazetari i njohur reagon pas dënimit me burg të Saimir Tahirit: Herën e fundit u fut në brekët e Salës, kurse këtij trimit të Skraparit i ka ikur fiqiri nga frika
Gazetari Dritan Hila ka reaguar nëpërmjet një postimi pas vendimit të GJKKO-së për të dënuar me burg ish-ministrin Saimir Tahiri.
Ai shkruan se p [...]
Bastard, rikthejani “tironsve” Rrugën 4 shkurti!
Sot është 4 shkurti, një ditë tepër e dhimbshme për shummë qytetarë të Tiranës, që kanë humbur njerzit e tyre nga bandat kosovare të Xhaferr Devës dhe [...]
Retro/ Kiço Blushi: 4 Shkurti dhe rehabilitimi pa zë i Xhafer Devës!
Nuk do të dëshiroja të merresha me një fakt tashmë të kryer, si ai i mesnatës kur Këshilli Bashkiak i Tiranës para gati një muaji, nën drejtimin e Lu [...]
Kryemadhi me fjalor rrugësh publikisht në media: Rama i’a uli pantallonat Bashës dhe i tha…
Monika Kryemadhi, nuk i kurseu akuzat ndaj Lulzim Bashës. Kryetarja e LSI-së tha se nuk ia fal ish-aleatit tradhtinë dhe po grumbullon prova për ta çu [...]
A i druheni shpalljes non grata apo i keni frikë udhëtimet e gjata?! Meta flet përçartë: Amerikën e kemi këtu, ata që duan të sillen si pushtues ne i përbuzim!
Ilir Meta është shprehur se kreu i PD-së, Lulzim Basha gënjen për çdo gjë, edhe për lajmin se presidenti do të shpallet non grata nga Amerika.
Pyet [...]
“Frikë” nga ëndërrat e Metës në prag të shkarkimit: Mua nuk më shkarkon dot njeri! Jam i bindur se pas 20 vitesh do marr një mandat të dytë si President!
Kur është në prag të shkarkimit, Ilir Meta e ka pranuar që nuk është më një president mbi palët, po është vënë në funksion të opozitarizmi. Kreu i sht [...]
I akuzuar nga SHBA “non grata” Sali Berisha sulmon drejtësinë: Ja pse i shpëtoi Lulzim Basha arrestimit nga SPAK
Sali Berisha i është përgjigjur akuzave nga Partia Demokratike ndaj Komisionit të Rithemelimit se po poshtërojnë demokratët me kandidatin Premtim Krye [...]