Category: Debat
“U përpoq doktori ta bëjë…”! Ilir Meta flet përçartë: Populli shqiptar më 26 prill më ka caktuar për të ngjallur opozitën!
Ilir Meta sot është shprehur se populli shqiptar më 26 prill e ka caktuar atë për të ngjallur opozitën. Kjo tregon kushtet psiqike në të cilat gjëndet [...]
‘Shtëpia e Lirisë’ apo ‘Shtëpia e Krimit’?! Një video që kompromenton rëndë aleancën Berisha-Meta
Nga Adriatik Doçi
Sali Berisha dhe Ilir Meta kanë finalizuar aleancën pesëvjeçare mes tyre, duke zyrtarizuar një koalicion parazgjedhor, për të sfi [...]

SHBA sytë te Gjykata Kushtetuese: Pritet shkarkimi i Ilir Metës për ta shpallur “non grata”! Ja paralajmërimi i Escobar
Presidenti Ilir Meta rrezikon të jetë zyrtari i radhës që mund të shpallet “non grata” nga amerikanët.
Sali Berisha është ndër funksionarët më të [...]

Lajthitja e Astrit Patozit: Nëse Meta shkarkohet mesazh i keq, nëse Meta nuk shkarkohet përsëri mesazh…i keq
Astrit Patozi ka marrë përsipër të komentoi shkarkimin e Ilir Metës duke bërë një gabim të rëndë logjik
Vërtet është për të qeshur kur një ish depu [...]
Marrak apo i persekutuar?! Fatos Lubonja përkrah koalicionin e antiamerikanit non grata Sali Berisha: Të gjithë shqiptarët të bashkohen rreth tij!
I persekutuari Fatos Lubonja duhet të ketë probeme me shëndetin mendor kur ka dalë në mbështetje koalicionit Berisha-LSI, teksa është shprehur se ai [...]
“Mallkimi” i kryetarit, si u përjashtuan në 30 vite të gjithë timonierët e PD?
Çfarë të mbjellësh, do të korrësh. Kur këtë shprehje proverbiale e vendos në kontekstin politik, mendja shkon tek Partia Demokratike dhe fati që ka pë [...]
“Puthja e fundit”! Trondit “Tan Hoxha numër 2”, Klodiana Lala me përrallat që tregon: Zbulon si ish-miss Skrapari futi në kurth personazhin e njohur: Hapi xhamin e makinës që të vritej…
Klodiana Lala bëri publike detaje të rënda mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Opinion’ teksa po fliste për një ndër ngjarjet kriminale më të diskutuara [...]
“Shtëpia e Lirisë” e Sali Berishës drejt dështimit në KQZ, koalicioni LSI-Foltore ilegjitim, ja neni i Kodit Zgjedhor që e bllokon
Koalicioni mes partisë së presidentit Ilir Meta dhe ish-kryeministrit Sali Berisha rrezikon të dështojë.
Ditën e djeshme Komisioni për Rithemelimi [...]
E turpshme- Si gënjen Top Channel dhe ABC News për aksidentin me 3 viktima
Një aksident i rëndë është regjistruar ditën e sotme në aksin rrugor Elbasan-Librazhd, në vendin e quajtur “Gjahtari”, ku një mjet “Ford” ka dalë nga [...]
Bashkëpunimi mes tyre ka nisur që nga arrestimi i Fatos Nanos: Sali Berisha dhe Ilir Metën kanë shërbyer si kalë Troje mes tyre!
Analisti Frrok Çupi e ka cilësuar si të natyrshëm koalicionin ndërmjet Sali Berishës dhe Ilir Metës, duke deklaruar se bashkëpunimi mes tyre ka qenë i [...]