Category: Debat

1 678 679 680 681 682 1,626 6800 / 16254 POSTS
Artan Hoxha nxjerr videon e rëndë, ngre dyshimet e forta: Jam çuditur, pse këto 4 televizione të tjera nuk i transmetuan kurrë

Artan Hoxha nxjerr videon e rëndë, ngre dyshimet e forta: Jam çuditur, pse këto 4 televizione të tjera nuk i transmetuan kurrë

Ditën e sotme, gazetari Artan Hoxha ka reaguar lidhur me ngjarjen e ndodhur në protestën 21 janar 2011 ku mbetën të vrarë 4 persona në bulevard. H [...]
Meta që sulmonte qeverinë dhe emëronte deputete për LSI-në  “rëndë” nga kujtesa dhe paranojat: Ka patur plan për gjakderdhje dhe dhunë më 25 Prill, krenar që falë kontributit tim ky skenar u shmang!

Meta që sulmonte qeverinë dhe emëronte deputete për LSI-në “rëndë” nga kujtesa dhe paranojat: Ka patur plan për gjakderdhje dhe dhunë më 25 Prill, krenar që falë kontributit tim ky skenar u shmang!

Ilir Meta ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme duke folur përçartë. Natyrisht që nuk harroj të lavdronte veten e tij duke treguar heroizmat [...]
Artan Hoxha bën kërkesën e papritur: Dua të di nëse Blendi Fevziu është “live” me Ilir Metën, Yuri Kim kërkon ti dërgojë një mesazh! Ishallah nuk janë si…

Artan Hoxha bën kërkesën e papritur: Dua të di nëse Blendi Fevziu është “live” me Ilir Metën, Yuri Kim kërkon ti dërgojë një mesazh! Ishallah nuk janë si…

Gazetari investigativ Artan Hoxha, ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Hoxha ironizon intervistën që Presidenti Ilir Meta po jepte tek Ble [...]
Juristi Romeo Kara: Meta po shantazhon Kushtetuesen për të bllokuar shkarkimin! Policia dështoi përballë Berishës, duhej të ishte arrestuar

Juristi Romeo Kara: Meta po shantazhon Kushtetuesen për të bllokuar shkarkimin! Policia dështoi përballë Berishës, duhej të ishte arrestuar

Juristi Romeo Kara ka komentuar në një intervistë për gazetën “Sot” situatën politike në vend. Ai ka komentuar përplasjet që kanë ndodhur në PD, ku sh [...]
Erdogan në Shqipëri në përvjetorin e vdekjes së Skënderbeut, reagon Rama: Rastësia e deshi! Shqipëria nuk duhet të jetë “më katolike se Papa” në politikën e saj të jashtme

Erdogan në Shqipëri në përvjetorin e vdekjes së Skënderbeut, reagon Rama: Rastësia e deshi! Shqipëria nuk duhet të jetë “më katolike se Papa” në politikën e saj të jashtme

Kryeministri Edi Rama ka reaguar përmes një shkrimi të gjatë në rrjete sociale lidhur me vizitën e presidentit turk në Shqipëri, si edhe akuzat në adr [...]
Këshillla nga gazet-ari Çani: Berisha të shpallë falimentin, ose të bëjë atë që bëri Kolonel Papadhopulli në Greq!

Këshillla nga gazet-ari Çani: Berisha të shpallë falimentin, ose të bëjë atë që bëri Kolonel Papadhopulli në Greq!

Arjan Çani, tahmë si pjesë paneleve kllouneske nëpër tv shqiptare , ka deklaruar se lëvizja e Berishës nuk mund të triumfojë me mjetet që ai po përdor [...]
Erdogan ultimatum të prerë Ramës të likuidojë gylenistët: Merrni masa urgjente, në takimet e ardhshme të jetë mbyllur si çështje

Erdogan ultimatum të prerë Ramës të likuidojë gylenistët: Merrni masa urgjente, në takimet e ardhshme të jetë mbyllur si çështje

Presidenti i Turqisë, Recep Tayip Erdogan ka shfrytëzuar vizitën e tij njëditore në Tiranë për t’i dhënë një ultimatum të prerë kryeministrit Edi Rama [...]
“Ju qofshi”! Artan Hoxha shpërthen ndaj Eni Vasilit, plas deklaratën e fortë: Qirje Vangjelis shumë i pezmatuar flet për vizitën e Edoganit

“Ju qofshi”! Artan Hoxha shpërthen ndaj Eni Vasilit, plas deklaratën e fortë: Qirje Vangjelis shumë i pezmatuar flet për vizitën e Edoganit

Gazetari Artan Hoxha nuk e ka kursyer ironinë për fatin që një emisionin i njohur televiziv, 'Open' ka ftuar vorio-epiriotin Vangjel Duke për të disku [...]
Sali Foltorja : Rama u bë synet në Topkapi në 2013! Ironizon juristi Romeo Kara: Saliu u trodh nga DASH dhe u pagëzua eunuk në 2021

Sali Foltorja : Rama u bë synet në Topkapi në 2013! Ironizon juristi Romeo Kara: Saliu u trodh nga DASH dhe u pagëzua eunuk në 2021

Sali Berisha komentoi deklaratën e kryeministrit Edi Rama sot, në vizitën e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, i cili deklaroi se Turqia është mik [...]
Paloku  flet përçartë: Edhe unë e bojkotova Erdoganin, se na trajton si vend vasal i Turqisë!

Paloku flet përçartë: Edhe unë e bojkotova Erdoganin, se na trajton si vend vasal i Turqisë!

'Saliari' Edi Paloku ka shpjeguar qëndrimin e tij pasi ka bojkotuar sallën e parlamentit gjatë fjalës së presidentit turk Rexhep Taip Erdogan. Palo [...]
1 678 679 680 681 682 1,626 6800 / 16254 POSTS