Category: Debat
Sali Foltorja : Rama u bë synet në Topkapi në 2013! Ironizon juristi Romeo Kara: Saliu u trodh nga DASH dhe u pagëzua eunuk në 2021
Sali Berisha komentoi deklaratën e kryeministrit Edi Rama sot, në vizitën e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, i cili deklaroi se Turqia është mik [...]
Paloku flet përçartë: Edhe unë e bojkotova Erdoganin, se na trajton si vend vasal i Turqisë!
'Saliari' Edi Paloku ka shpjeguar qëndrimin e tij pasi ka bojkotuar sallën e parlamentit gjatë fjalës së presidentit turk Rexhep Taip Erdogan.
Palo [...]
“Trimëri”nga plaku Sali Berisha në ndihmë të Amerikës: Më mori Erdogan në telefon, por unë… s’e hëngra presionin, e refuzova! S’jam Rama unë
Sali Berisha ka sqaruar edhe njëherë tjetër marrëdhënien dhe historinë e tij me presidentin turk Tahip Erdogan në vite.
I ftuar në Quo Vadis, Beris [...]
Blendi Fevziu apo grupi Faqeziu & Rakipi me shokë donin të shikonin gjakderdhje: Prova e forcës nuk pati protagonist palët, por Ramën që e zgjidhi me policinë kë do kryetar legjitim të PD-së
Blendi Fevziu, i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” të Ylli Rakipit, ka folur për përplasjen e fortë Berisha-Basha në 8 janar në selinë e PD, dhe n [...]
Pse Ilir Meta, po shantazhon Gjykatën Kushtetuese
Ka bërë mjaft përshtypje, se nga konferenca për shtyp e Ilir Metës të premten, nuk është komentuar fare një pjesë e rëndësishme e saj, ku sulmohet Gjy [...]

“Nuk na përjashtoni dot”, PD sherr mes vetes në Parlament: Ne nuk futemi në thes, s’jemi peng
Deputetet e Partisë Demokratike e kanë nisur këtë sesion parlamentar duke debatuar me njëri-tjetrin.
Edmond Spaho iu drejtua ashoër në Kuvend, krye [...]
Vizita e Erdogan në Shqipëri, “Zëri i Amerikës”: Bie në sy mungesa e një takimi me Metën Endri Fuga: Mos nxisni urrejtje
Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan nisi sot një vizitë në Shqipëri, me një agjendë të ngjeshur, e cila përfshin që nga përurimi i veprave të f [...]
Pytetja e gazetarisë së idiotëve: A duhet të shqetësohet BE-ja për ndihmën që i jep Shqipërisë ? Erdogan: Jemi vëllezër! Rama: Ato që fliten janë konspiracione
Në konferencën e përbashkët të kryeministrit Edi Rama dhe presidentit të Turqisë, Rexhep Taip Erdogan dy liderët u pyetën nëse Bashkimi Europian duhet [...]
Ai është “hija e Saliut”, mos zgjidhni të shkuarën! Kreshnik Spahiu del me deklaratën e fortë për Lulzim Bashën: Pas 4 viteve do…
uristi i njohur Kreshnik Spahiu ka bërë një koment lidhur me përplasjen Basha-Berisha për selinë e PD. “Ai është “Hija e Saliut”. Mos zgjidhni të shku [...]
Gazeta komuniste ruse i bën jehonë dhunës së “tovarish” Berishës më 8 janar: Demokomunisti i Foltores merr mbështetje nga “Pravda” e ish-Bashkimit Sovjetik
Skenarët destabilizues të ish-kryeministrit Sali Berisha kanë tërhequr vëmendjen e medieve ruse. Në mbledhjen e Kryesisë së PD, pak ditë më parë u fol [...]