Category: Debat

“Më kanë dalë me thika në rrugë”! Frrok Çupi rrëfen sherrin e bujshëm me Sali Berishën dhe momentin kur i’u rrezikua edhe jeta
Gazetari Frrok Çupi në një intervistë të dhënë sëfundmi për emisionin ‘Spotlight’ ka rrëfyer në të tjera edhe një ndër përplasjet më të forta me ish-k [...]

“Open Balkan”: Zbardhet agjenda e takimit në Tiranë! “Patrikoti” Sali non grata do protestoi aty ku vrau katër qytetarë
Tirana do të jetë qyteti mikpritës për takimin e radhës së Ballkanit të Hapur, që kësaj here veç Këshillit të Atlantikun do të përfshi dhe Komisionin [...]

“Njerëzit po largohen nga vendi i tyre”! Escobar: Ky është shteti më i korruptuar në Europë
I dërguari special i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, ka thënë se Bosnja dhe Hercegovina është një nga vendet më të korruptuara në E [...]

Abi bëhet trim! Dhëndri i Berishës hipën mbi makinën e Lulzim Bashës
Pak pasi Sali Berisha mbylli konferencën për shtyp të improvizuar në shkallët hyrëse të godinës së Partisë Demokratike, nga brenda kësaj godine doli L [...]

Berisha “kërcënon” mbështetësit e Bashës: Hiqni dorë nga ky skenar, sepse do t’iu fshijë…
Lideri historik i PD ka bërë një koment para medias, për deklarimit të rezultatit të votave për shkarkimin e Lulzim Bashës. Ai tha ndër të tjera se re [...]

Të hënën pritet të zbarkojë në vendin tonë/ Rama, Vuçiç dhe Zaev, letër të hapur para takimit për Ballkanin e Hapur në Tiranë: Shtetet e rajonit të na bashkohen! Një mesazh edhe për BE
Publikohet letra e hapur e tre krerëve të shtetit në lidhje me Ballkanin e Hapur, vetëm dy ditë nga takimi i radhës në lidhje me këtë nismë që do të m [...]

Zëri i Amerikës zbardh skenaret për situatën e tensionuar politike: Basha në Kuvend, Berisha në referendum, kundër njëri-tjetrit! Përplasjet po bëhen përditë e më të forta!
Në Shqipëri, Partia Demokratike e opozitës është vënë sot e gjitha në lëvizje për të marrë pjesë në dy veprimtari me qëllime të kundërta, të organizua [...]

“Lufta” Basha-Berisha në Tiranë, shihni çfarë bën Rama teksa PD po shkon drejt përçarjes së plotë, zbulohet qyteti ku po ‘arratiset’ dhe ç’po shijon në këtë ditë me diell
Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ndodhet në qytetin e Vlorës duke nisur kështu në mënyrën më të qetë fundjavën.
Me anë të një postimi në Faceboo [...]

Kur do të marrin fund përplasjet në Partinë Demokratike? Azgan Haklaj zbulon çfarë pritet të ndodhë sot
Azgan Haklaj, ish-kryetar i PD-së në Tropojë është shprehur se situata dhe zhvillimet e brendshme në PD, kanë bërë që deri te kjo të vjen nga Foltorja [...]

Basha nxjerr në pension Berishën! Pas grupit e përjashton edhe nga Këshilli e Kuvendi
Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike pritet që të përjashtojë sot nga strukturat kryesore të partisë ish-kryeministrin Sali Berisha. Pas përjashtimi [...]