Category: Debat

1 704 705 706 707 708 1,626 7060 / 16257 POSTS
Haklaj komenton situatën në PD: Ja çfarë i kam thënë Bashës për Berishën!

Haklaj komenton situatën në PD: Ja çfarë i kam thënë Bashës për Berishën!

Gazetari Sokol Balla ka treguar një episod me të ndjerin Sokol Olldashi, ish deputet në PD. Balla tha se kur Olldashi u takua me disa mbështetës të PD [...]
Sot beteja finale Basha-Berisha! Kreu i PD zëvendëson krerët e degëve të shkarkuar dhe mobilizon bazën: Ja çfarë pritet të sjellë Kuvendi

Sot beteja finale Basha-Berisha! Kreu i PD zëvendëson krerët e degëve të shkarkuar dhe mobilizon bazën: Ja çfarë pritet të sjellë Kuvendi

Kreu demokrat Lulzim Basha dhe ish-kryeministri Sali Berisha do të mbajnë sot betejën finale sa i takon drejtimit të Partisë Demokratike. Kreu dem [...]
Rama në rolin e analistit: “Basha brava që nuk hapet, Berisha çelësi që nuk hap. Marrëzia mund të shkojë dhe në dajak!”

Rama në rolin e analistit: “Basha brava që nuk hapet, Berisha çelësi që nuk hap. Marrëzia mund të shkojë dhe në dajak!”

Kryeministri Edi Rama, në rolin e analistit, ka ironizuar debatin brenda Partisë Demokratike, veçanërisht me pretendimin e mbështetësve të Berishës se [...]
Nëse Basha kërkon ndihmë, ç’do bëjë Rama?! Kryeministri: Në mënyrë cinike më intereson sherri, në mënyrë pragmatike më intereson qetësia

Nëse Basha kërkon ndihmë, ç’do bëjë Rama?! Kryeministri: Në mënyrë cinike më intereson sherri, në mënyrë pragmatike më intereson qetësia

I ftuar në emisionin “Zonë e Lirë”, kryeministri Edi Rama është pyetur se a do të ndërhyjë Policia e Shtetit në rast se do të ketë përplasje mes dy pa [...]
Sali Berisha bën publik planin që ka përgatitur për goditjen e radhës ndaj Lulzim Bashës, i jep gjithashtu postin e rëndësishëm Albana Vokshit

Sali Berisha bën publik planin që ka përgatitur për goditjen e radhës ndaj Lulzim Bashës, i jep gjithashtu postin e rëndësishëm Albana Vokshit

Më 18 dhjetor, ditën që zyrtarisht Partia Demokratike ka thirrur Kuvendin në Pallatin e Kongreseve, ish-kryeministri Sali Berisha dhe mbështetësit e t [...]
Myslim Murrizi jep mesazhin e fortë: Ta dinte Blinken këtë informacion as letrën për “Non Grata” nuk do ta kishte harxhuar kot

Myslim Murrizi jep mesazhin e fortë: Ta dinte Blinken këtë informacion as letrën për “Non Grata” nuk do ta kishte harxhuar kot

Ish-deputeti i PD-së Myslim Murrizi ka komentuar zhvillimet e fundit në PD. Murrizi ka folur për deklaratën e mbrëmshme, se Basha i ka thënë zyrt [...]
“Kreu i grupit kriminal”! Rama i përgjigjet Fatos Lubonjës: Është me cen

“Kreu i grupit kriminal”! Rama i përgjigjet Fatos Lubonjës: Është me cen

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se përplasjet që kanë nisur në selinë e PD mes Lulzim Bashës dhe Sali Berishës e quajti të shëmtuar dhe të turpshme [...]
“I binin me shkelma derës, u vetëpërmbajta”! Lulzim Basha tregon se çfarë do tu kishte bërë mbështetësve të Berishës

“I binin me shkelma derës, u vetëpërmbajta”! Lulzim Basha tregon se çfarë do tu kishte bërë mbështetësve të Berishës

Kreu i PD Lulzim Basha komentoi mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Open’ situatën e tensionuar që u krijua në selinë e PD, kur Sali Berisha shkoi me mbë [...]
Emigrantja Kokalari bëhet e rëndësishme nëpër studiot e gallatës! Ke thënë të hedhim Grida Dumën në Lanë. Kokalari: Nuk e qelbim Lanën aq shumë!

Emigrantja Kokalari bëhet e rëndësishme nëpër studiot e gallatës! Ke thënë të hedhim Grida Dumën në Lanë. Kokalari: Nuk e qelbim Lanën aq shumë!

Debate të forta ka patur mes anëtarit të Këshillit Kombëtar të PD-së, Vehap Kola dhe anëtares së Komisionit të Rithemelimit të PD, Evi Kokalari, në st [...]
Farë komunisti! “Saliari” Andi Bushati diskretiton “demokotin” Lulzim Basha: Olldashit i vodhe zgjedhjet, je i shitur!

Farë komunisti! “Saliari” Andi Bushati diskretiton “demokotin” Lulzim Basha: Olldashit i vodhe zgjedhjet, je i shitur!

Mes analistit Andi Bushati dhe kryetarit të shkarkuar të Partisë Demokratike Lulzim Basha pati akuza të ashpra në studion e emisionit “Open”. Bushati [...]
1 704 705 706 707 708 1,626 7060 / 16257 POSTS