Category: Debat

1 717 718 719 720 721 1,626 7190 / 16257 POSTS
Nga Muho Asllani te Edona Bilali: Degradimi i përfaqësimit të Shkodrës në 30 vjet

Nga Muho Asllani te Edona Bilali: Degradimi i përfaqësimit të Shkodrës në 30 vjet

Dje kanë bërë xhiron e rrjetit, fotot e tangërllëkut të ministreshës së re të Edi Ramës, që e fryu tej mase në fushatën e 25 prillit- Edona Bilali. [...]
Më 11 dhjetor “sy-kuqi” Sali Berisha, do krijojë një PD tjetër si ajo e “kuqos” Genc Pollo

Më 11 dhjetor “sy-kuqi” Sali Berisha, do krijojë një PD tjetër si ajo e “kuqos” Genc Pollo

Fakti që e braktisi dhe Prof. Dr. Xhelal Mziu, do të thotë se personi “non grata” ka marrë fund/ Prej 3 muajsh, familja “non grata” po lufton ta largo [...]
Adi Krasta: Faqezinjtë po udhëheqin Shqipërinë, dua pasaportën e Kosovës

Adi Krasta: Faqezinjtë po udhëheqin Shqipërinë, dua pasaportën e Kosovës

Gazetari Adi Krasta, ka dhënë një intervistë për televizionin Koha në Kosovë, aty ku ka folur për disa çështje të ndryshme. Gazetari tha se vendi y [...]
Zgjedhja e anëtarëve të KED, ambasadorja e SHBA: Hapet rruga e përfundimit të Gjykatës Kushtetuese në fillim të 2022. Inkurajojmë institucionet…

Zgjedhja e anëtarëve të KED, ambasadorja e SHBA: Hapet rruga e përfundimit të Gjykatës Kushtetuese në fillim të 2022. Inkurajojmë institucionet…

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim ka reaguar pas zgjedhjes së anëtarëve të rinj të KED. Nëpërmjet një postimi në ‘Twitter’ Kim shprehet se [...]
Xhelal Mziu: Më thonë “pa shkollë”, por kam mbaruar Universitetin me 10-ta! Kam Doktoraturë dhe po mbroj titullin “Asistent Profesor”

Xhelal Mziu: Më thonë “pa shkollë”, por kam mbaruar Universitetin me 10-ta! Kam Doktoraturë dhe po mbroj titullin “Asistent Profesor”

Politikani Xhlal Mziu ka komentuar për herë të parë deklaratat e atyre që e quajnë si një njeri “të pashkollë”. Deputeti i PD është shprehur se Univer [...]
Debati mbi “Prefektin”, Braçe publikon dokumentin e firmosur nga vetë Qazim Mulleti, reagojnë familjarët

Debati mbi “Prefektin”, Braçe publikon dokumentin e firmosur nga vetë Qazim Mulleti, reagojnë familjarët

Pas rileximit në skenën e Teatrit Kombëtar të veprës “Prefekti” debatet mbi figurën e Qazim Mulletit kanë qenë shumë të forta nga personazhe të ndrys [...]
Juristi Romeo Kara: Berisha kampion i egoizmit dhe hipokrizisë! E pa “Foltoren” si ai që po mbytet që edhe fija e kashtës i duket mjet shpëtimi

Juristi Romeo Kara: Berisha kampion i egoizmit dhe hipokrizisë! E pa “Foltoren” si ai që po mbytet që edhe fija e kashtës i duket mjet shpëtimi

Juristi Romeo Kara, ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale, pas lajmit se ish-kryeministri Sali Berisha po planifikon ta mbajë Kuvendin e d [...]
Sulmet e Sali Berishës dhe Ilir Metës ndaj SHBA si shantazhe ndaj SPAK

Sulmet e Sali Berishës dhe Ilir Metës ndaj SHBA si shantazhe ndaj SPAK

Mesazhi është i qartë: “Kur sulmojmë SHBA dhe ambasadoren amerikane, nuk e kemi për gjë që ta bëjmë këtë me prokurorët e gjyqtarët”. Egërsia me të [...]
Sali Berisha ultimatum Lulzim Bashës përmes Agron Kuliçajt: Liro selinë e PD-së! Policia në gatishmëri për të ndalur puçin

Sali Berisha ultimatum Lulzim Bashës përmes Agron Kuliçajt: Liro selinë e PD-së! Policia në gatishmëri për të ndalur puçin

Dy ditët e fundit disa grupe me njerëz të krimit dhe ish drejtorë të korruptuar në kohën e qeverisë Berisha, janë afruar dhe kanë nisur të rrethojnë s [...]
Berisha: Presioni i Kim i lartë, ka kërkuar që të bllokohet hyrja ime në Kuvend

Berisha: Presioni i Kim i lartë, ka kërkuar që të bllokohet hyrja ime në Kuvend

Ish-kryeministri Sali Berisha ka sulmuar sërish ambasadoren amerikane Yuri Kim. Teksa ka dhënë një intervistë për gazetarin, Jason French në radion am [...]
1 717 718 719 720 721 1,626 7190 / 16257 POSTS