Category: Debat

“Historiani” Kadilli shkrinë gazit analistin dhe moderatorin: Berisha politikani më i zgjuar që ka pasur historia e 100 vjetëve të shtetit shqiptarë!
Ai tha se Berisha është i talentuar dhe për të është politikani më i zgjuar që ka pasur historia e 100 vjetëve të këtij shteti
“E di shumë mirë që [...]

“Kërcënime dhe baltosje në Baltore”! Juristi Romeo Kara ia numëron ‘një për një’ Berishës dhe paralajmëron çfarë e pret ish-kryeministrin pas Kuvendit të 11 dhjetorit
Juristi Romeo Kara ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale, pas lajmit se ish-kryeministri Sali Berisha po planifikon ta mbajë Kuvendin e da [...]

“E kam të sigurt këtë”! Spartak Ngjela zbulon prapaskenat e vizitës së Ramës në SHBA dhe çfarë e fundos ish-kreun e PD: Kjo nuk është ne favor të Berishës. FBI s’ka nevojë për përgjues, e di që…
Avokati Spartak Ngjela ka komentuar deklaratën e Berishës për ambasadoren Yuri Kim. “Enver Hoxha tha: ‘Ne hamë bar dhe nuk iu nënshtrohemi Uashingtoni [...]

“E pranoi edhe vet hirësia e tij”! Juristi Romeo Kara bën komentin epik për Monika Kryemadhin: Gruaja e Presidentit të Shqipërisë është…
Presidenti Ilir Meta u shpreh mbrëmjen e djeshme se bashkëshortja e tij, njëkohësisht kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi u tregua mendjelehtë që i b [...]

Basha i përgjigjet Berishës: Nuk ta zgjidh dot hallin, je shpallur non grata nga SHBA
Lulzim Basha iu është përgjigjur akuzave të radhës nga Sali Berisha, sipas të cilit, në ditët në vijim do të happen disa dosje për Bashën.
Ai thotë [...]

“Gardian i çmuar i parave publike”! Sali Berisha zbulon “debatin” me Bashën për largimin e Ridvan Bodes
Sali Berisha ka deklaruar se kryedemokrati Lulzim Basha të gjithë personat që ishin kundër tij i hoqi pa u thënë asnjë fjale.
Gjatë foltores në Bil [...]

Berisha flet pas publikimit të forografisë me Enverin: Sorosi ndihmon mbeturinat e sistemit diktatorial komunist, kam sjellë pluralizmin në këtë vend
Sali Berisha ka dhënë intervistën e parë pas publikimit nga gazeta TemA të fotografisë së tij krah ish diktatorit gjakatar Enver Hoxha.
Berisha th [...]

Mevlan Shanaj: Në Shqipëri po bëhet gjenocid kulturor! Shqiptarët po i drejtojnë me dhunë te Big Brother
Mevlan Shanaj shprehet se njerëzit janë të fokusuar te Big Brother, sepse nuk kanë alternativë tjetër. I ftuar në Shqip nga Rudina Xhunga, artisti u s [...]

Berisha shantazhon Bashën dhe qeverinë me trimëri imagjinare: Do nxjerr me radhë dosje të tjera! Garanton devollit se sa të jetë Saliu projekti 2 miliardë euro i Portit të Durrësit nuk do bëhet
Sali Berisha ka deklaruar nga foltorja me demokratët në Bilisht se Lulzim Basha rezulton i shpallur anëtar i organizatës kriminale pas hetimeve për do [...]

REAGIMI/ Doktor Isuf Kalo: E vërteta e fotos së Berishës me Enver Hoxhën dhe fotove në Pogradec
Mjeku Isuf Kalo, njëkohësisht mik personal i Sali Berishës, ka reaguar pas publikimit të fotos së Sali Berishës me Enver Hoxhën nga gazeta TemA.
Ai [...]