Category: Debat

1 731 732 733 734 735 1,626 7330 / 16259 POSTS
Ish ambasadori: Berisha një sociopat, që po djeg partinë për të shpëtuar veten

Ish ambasadori: Berisha një sociopat, që po djeg partinë për të shpëtuar veten

Duke analizuar figurën e Sali Berishës, profesor Fatos Tarifa, i ftuar në emisionin “Arnautistan” të gazetarit Mustafa Nano, tha se duke huazuar nga d [...]
Ballistët për Berishën: Nga gjithë komunistët ky është më i miri! Ka qenë komunist, por në Foltore thotë do bëhem konservator

Ballistët për Berishën: Nga gjithë komunistët ky është më i miri! Ka qenë komunist, por në Foltore thotë do bëhem konservator

I ftuar në emisionin “Shqip” nga Dritan Hila në “Dritare TV”, kreu i Partisë Balli Kombëtar Demokrat, Artur Roshi ka folur rreth elektoratit të partis [...]
Spartak Ngjela plas deklaratën e fortë: Saliu është në gjendje të rëndë psikologjike!

Spartak Ngjela plas deklaratën e fortë: Saliu është në gjendje të rëndë psikologjike!

Avokat Spartak Ngjela i ftuar sot në emisionin ‘Breaking; ka komentuar mesazhet e ish-kryeministrit Sali Berisha pas paralajmërimeve nga ambasadorja Y [...]
Shqipëria nuk shpalli ditë zie për viktimat në Bullgari, revoltohen artistët: Turp! Kur u dogj Notre Dame u bë nami

Shqipëria nuk shpalli ditë zie për viktimat në Bullgari, revoltohen artistët: Turp! Kur u dogj Notre Dame u bë nami

Maqedonia e Veriut, Kosova dhe Bullgaria janë sot në ditë zie në nder të viktimave të tragjedisë së ndodhur një ditë më parë në Bullgari, ku humbën je [...]
Agron Gjekmarkaj, letër Bledi Çuçit dhe Gledis Nanos: Po na vjedhin pulat, lopët, derrat, mjaltin, na ndihmoni!

Agron Gjekmarkaj, letër Bledi Çuçit dhe Gledis Nanos: Po na vjedhin pulat, lopët, derrat, mjaltin, na ndihmoni!

Profesor Agron Gjekmarkaj, që tashmë është edhe deputet, i ka shkruajtur një letër ministrit të Brendshëm dhe drejtorit të Policisë së Shtetit, i shqe [...]
Kërkon që të mos rihapen hetimet për Gërdecin: Kush është gjyqtarja që ka në dorë Fatmir Mediun?! Zbardhen detajet

Kërkon që të mos rihapen hetimet për Gërdecin: Kush është gjyqtarja që ka në dorë Fatmir Mediun?! Zbardhen detajet

Gjykata e Lartë ka hedhur shortin për çështjen ndaj Fatmir Mediut. Seanca do shqyrtohet nga gjyqtarja Albana Boksi. Ish-ministri përmes avokatit të ti [...]
“Unë jam me Berishën, por të lumtë”! Qytetari i shpreh bindjet e tij politike, kryeministri Rama i jep përgjigjen epike: Mos u mërzit se…

“Unë jam me Berishën, por të lumtë”! Qytetari i shpreh bindjet e tij politike, kryeministri Rama i jep përgjigjen epike: Mos u mërzit se…

Kryeministrit Edi Rama i ka shkruajtur një qytetar në rrjetet sociale, i cili i thotë se është mbështetës i ish-kryeministrit Sali Berisha, por nuk ng [...]
“Ky është vetëm fillimi”! Arrestimi i politikanëve të korruptuar, ambasadorja Yuri Kim del me paralajmërimin e fortë: Vazhdojnë të pastrojnë paratë…

“Ky është vetëm fillimi”! Arrestimi i politikanëve të korruptuar, ambasadorja Yuri Kim del me paralajmërimin e fortë: Vazhdojnë të pastrojnë paratë…

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka paralajmëruar se largimi i gjyqtarëve dhe prokurorëve dhe pastrimi i politikës nga elementët e korruptuar është vetëm [...]
Ashpërsohet lufta në PD, Berisha presione e shantazhe për të mbushur sallën më 11 dhjetor, përgatitet për trazira dhe kërcënon largimin me dhunë të Bashës

Ashpërsohet lufta në PD, Berisha presione e shantazhe për të mbushur sallën më 11 dhjetor, përgatitet për trazira dhe kërcënon largimin me dhunë të Bashës

Thirrja e Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike më 18 dhjetor nga kryedemokrati Lulzim Basha, ka tmerruar ish-kryeministrin Sali Berisha dhe njerëz [...]
Përplasje mes demokratëve, degët konfirmojnë blofin me firmat e 11 dhjetorit, rrëzojnë Shehajn për verifikimin e formularëve

Përplasje mes demokratëve, degët konfirmojnë blofin me firmat e 11 dhjetorit, rrëzojnë Shehajn për verifikimin e formularëve

Thellohet konflikti në radhët e demokratëve. Edhe pse kreu demokrat Lulzim Basha refuzoi të merrej me firmat e mbledhura nga ish-kryeministri Sali Ber [...]
1 731 732 733 734 735 1,626 7330 / 16259 POSTS