Category: Debat

1 748 749 750 751 752 1,627 7500 / 16261 POSTS
Forcohet aleanca anti-SHBA! Meta hedh besnikët e tij në sulm ndaj Bashës dhe i del në krah Berishës: Spaho rreshtohet në mbështetje të LSI

Forcohet aleanca anti-SHBA! Meta hedh besnikët e tij në sulm ndaj Bashës dhe i del në krah Berishës: Spaho rreshtohet në mbështetje të LSI

Presidenti Ilir Meta dhe ish-kryeministri Sali Berisha po shfaqin nga dita në ditë aleancën mes tyre kundër Bashës dhe SHBA. Kreu i Partisë Demo [...]
Zbardhet procesverbali: Sali Berishën se zinte gjumi që në 2015-ën për skenarin e djegies së mandateve!

Zbardhet procesverbali: Sali Berishën se zinte gjumi që në 2015-ën për skenarin e djegies së mandateve!

Sali Berisha dhe partia e Ilir Metës kanë nisur të akuzojnë Lulzim Bashën për skanerin e djegies së mandateve parlamentare në mars të vitit 2019, lëvi [...]
Fatmir Mediu kërcënon Berishën si Kosta Trebicka: Më shpëto nga SPAK, ndryshe do të flas për ty dhe Shkëlzenin (Berisha i ofron opsionin e arratisjes)

Fatmir Mediu kërcënon Berishën si Kosta Trebicka: Më shpëto nga SPAK, ndryshe do të flas për ty dhe Shkëlzenin (Berisha i ofron opsionin e arratisjes)

Tension mes Mediut dhe Berishës pas hapjes së dosjes së Gërdecit nga SPAK. Ish ministri kërcënoi ish kryeministrin se do të fliste për krimin masiv në [...]
Fundi i lojës! Katër qëllimet e Foltores: Familja “non grata” nuk do t’i trajtojë në kuvendin e 11 dhjetorit!

Fundi i lojës! Katër qëllimet e Foltores: Familja “non grata” nuk do t’i trajtojë në kuvendin e 11 dhjetorit!

SHBA i “thyen hundët” krye-kriminelit Sali Berisha/ Butaforia dhe hipokrizia e kësaj lëvizjeje, nuk ka lidhje me demokratizmin e PD, me dinjitetin e d [...]
Variant shqiptari… miku! Rezart Taçi: Do të vij në Shqipëri të më arrestojnë, t’i jap kënaqësinë dikujt. Jam në kontakt me familjen Biden, kam miqësi me motrën e presidentit

Variant shqiptari… miku! Rezart Taçi: Do të vij në Shqipëri të më arrestojnë, t’i jap kënaqësinë dikujt. Jam në kontakt me familjen Biden, kam miqësi me motrën e presidentit

Biznesmeni Rezart Taçi, i cili është shpallur në kërkim nga SPAK për një sërë akuzash do të vijë për punë ditësh në Shqipëri dhe do të dorëzohet. Lajm [...]
VIDEO/ Militanti nxjerr Berishën në origjinë: Kam respekt për Mehmet Shehun

VIDEO/ Militanti nxjerr Berishën në origjinë: Kam respekt për Mehmet Shehun

Një militant i Sali Berishës në Sarandë, i ka kujtuar atij origjinën e vet komuniste. Duke folur pa drojë, ai tha se ka respekt për kryeministrin e [...]
Korbat për një  copë djathë po i nxjerrin… “bojën” njëri tjetrit! Xhixho sulmon Bashën: Ndaj Ramës fitove me 23 mijë votat e LSI-së, 1500 të PK-së dhe 50 votat që t’i gjeti Ristani

Korbat për një copë djathë po i nxjerrin… “bojën” njëri tjetrit! Xhixho sulmon Bashën: Ndaj Ramës fitove me 23 mijë votat e LSI-së, 1500 të PK-së dhe 50 votat që t’i gjeti Ristani

Deputetja e LSI-së, Erisa Xhixho, ka kundërshtuar deklaratën e Bashës se i kishte fituar zgjedhjet lokale të vitit 2011 pasi kishte përjashtuar nga fu [...]
Sindroma e Haxhi Sali Qamilit

Sindroma e Haxhi Sali Qamilit

Nga Ilir Yzeiri U bë disa kohë që ushtrimet retorike të Sali Berishës në ambiente të mbyllura, të cilat ai i demonstron përpara disa besnikëve të t [...]
Luli tregon se si e ka “ngrënë” nga Saliu: Që ta njohësh Berishën duhet ta kesh përballë, kam qenë i verbër deri sot

Luli tregon se si e ka “ngrënë” nga Saliu: Që ta njohësh Berishën duhet ta kesh përballë, kam qenë i verbër deri sot

Kryetari i PD Lulzim Basha ka dhënë sot të parën intervistë televizive, lidhur me krizën politike në Partinë Demokratike, pas dorëzimit të firmave ng [...]
Guximi i madh nga portali i “Familjes Salbino”! Sulm frontal ndaj Yuri Kim: Ajo është vrasëse me pagesë e PD dhe e Berishës, por përdor “hjekësin” Basha

Guximi i madh nga portali i “Familjes Salbino”! Sulm frontal ndaj Yuri Kim: Ajo është vrasëse me pagesë e PD dhe e Berishës, por përdor “hjekësin” Basha

Portali i familjes Berisha, nëpërmjeti juristit të Kristalit që hiqet si gazetar, por është një idiot ushtarë pa asnjë njohuri në fushën e gazetarisë [...]
1 748 749 750 751 752 1,627 7500 / 16261 POSTS