Category: Debat

Berisha kërkon të marrë partinë që nëse SPAK e arreston ta quajë ‘sulm politik’
Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Roland Bejko ka artikuluar shkurt e qartë, atë që sipas tij është qëllimi kryesor i Sali Berishës, motivet pse [...]

A janë reale 4200 firmat e Berishës dhe sa vlejnë për të përmbysur Lulzim Bashën?!
Një lëmsh i hartuar nga Basha kur ka bërë statutin e ri të PD-së, që i ra ballit, me krijimin e një organi-përbindësh që edhe praktikisht nuk ka si mb [...]

Fatos Klosi paralajmëron për Sali Berishën: Do dalë në rrugë, me molotov
Fatos Klosi kërkon që PD të reagojë pas paralajmërimit të ambasadores, Yuri Kim se SHBA nuk do të bashkëpunojë me selinë blu, nëse drejtimim e merr S [...]

Këlliçi i vë vulën historisë: Qeverisja “Berisha”, më e mira që kemi pasur në 100 vite të shtetit shqiptar
Deputeti demokrat, Belind Këlliçi gjykon se qeverisja 2005-2009, nën drejtimin e Berishës, është më e mira që shteti shqiptar ka pasur në 100 vitet e [...]

Kreshnik Spahiu paralajmëron zhvillime të bujshme: Kjo është goditja e radhës që amerikanët po presin t’i japin Berishës
Kreshnik Spahiu ka komentuar zhvillimet e fundit politike në Shqipëri.
Ai tha se SHBA ka një plan B.
Sipas tij, në fjalët e ambasadores amerikan [...]

“Kjo që dëgjova është turp”, revoltohet Spartak Ngjela: Basha duhet të bëjë denoncim në SPAK
Avokati Spartak Ngjela ka deklaruar se ish-kryeministri Sali Berisha është figurë anti-historike dhe se sipas tij synon destabilizimin e vendit.
Pë [...]

Misteri i “çantës së zezë”! Fatos Klosi i kundërpërgjigjet Berishës: Nuk e di a je zgjuar apo në gjumë që vazhdon sheh ëndrra
Misteri i një “çante të zezë” shkaktoi replika pak javë më parë mes ish-kretut të SHIK, Fatos Klosit dhe ish-kryeministrit Sali Berisha.
Sali Beris [...]

Andi Bejtja më në fund e ka kuptuar… zhvesh Berishën: “Foltorja” është kundër Yuri Kim dhe SHBA, jo kundër Bashës
Drejtuesi i televizionit të djalit të Berishës, Andi Bejtja, ka thënë hapur atë që tashmë e dinë të gjithë: “Foltorja” e Sali Berishës është kundër SH [...]

“Kush është vegla e Ramës”?! Basha me Berishën sulme me të njejtin mesazh mes tyre: Bashkëpunon me Ramën për puç në PD
Lulzim Basha në një prononcim për mediat nga selia blu ka reaguar në lidhje me dorëzimin e firmave nga ish-kryeministri Sali Berisha një ditë më parë [...]

Mesazhet e forta të SHBA, si u “zbyth” dje Sali Berisha
Në më shumë se një muaj foltore, në ditën kur ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, bëri të qartë se SHBA nuk do të bashkëpunojë me njerëz të shp [...]